- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Sephiroth wrote: Γρήγορα? Υπάρχουν platinum achievers που το έκαναν σε λιγότερο από 24 ώρες και όχι σε 9 μέρες που πήρε σε εμένα. Επίσης το NG+ και το NG++ τα έκανα χτες σε ένα απόγευμα, αν κανεις προετοιμασια στο NG δεν χρειαζεται να παιξεις σε NG+ cycle ολα τα bosses. Οι πόρτες του Shrine of Winter ανοίγουν με 2 million soul memory στο NG+ και 3 million στο NG++. Οπότε πας Majula, πηδάς στο λάκκο, σκοτώνεις ποντίκια και μετά farming τον Rotten. Από εκεί και έπειτα πας απευθείας Drangleic Castle και τελειωνεις
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Blood Prince wrote: Τερμάτισα το Dark Souls 3 για τρίτη φορά,είδα και τα τρία endings και τώρα μου λείπει μόνο το trophy Master of Rings για Πλατίνα και ένα και μόνο Ring.Για να καταφέρω να το πάρω θα πρέπει να κερδίσω τον Nameless King στο NG++(3).
Shikabane_Hime7 wrote:
Sephiroth wrote: Γρήγορα? Υπάρχουν platinum achievers που το έκαναν σε λιγότερο από 24 ώρες και όχι σε 9 μέρες που πήρε σε εμένα. Επίσης το NG+ και το NG++ τα έκανα χτες σε ένα απόγευμα, αν κανεις προετοιμασια στο NG δεν χρειαζεται να παιξεις σε NG+ cycle ολα τα bosses. Οι πόρτες του Shrine of Winter ανοίγουν με 2 million soul memory στο NG+ και 3 million στο NG++. Οπότε πας Majula, πηδάς στο λάκκο, σκοτώνεις ποντίκια και μετά farming τον Rotten. Από εκεί και έπειτα πας απευθείας Drangleic Castle και τελειωνεις
Εγώ στο NG++ το έκανα με τον κλασσικό τρόπο, να σκοτώσω τους 4 old ones και μου φάνηκε πολύ πιο γρήγορο από το να φαρμάρω τον Rotten. Είσαι τόσο δυνατός στο NG++ που είναι waste of time να κάθεσαι να φαρμάρεις με τα ascetics. Βέβαια έχει το bonfire δίπλα του ο Rotten, οπότε ότι βολεύει τον καθένα. Θεωρητικά εννοείται ότι το strategy με τον Rotten είναι το σωστό, να το πω έτσι.
Sephiroth wrote:
Shikabane_Hime7 wrote:
Εγώ στο NG++ το έκανα με τον κλασσικό τρόπο, να σκοτώσω τους 4 old ones και μου φάνηκε πολύ πιο γρήγορο από το να φαρμάρω τον Rotten. Είσαι τόσο δυνατός στο NG++ που είναι waste of time να κάθεσαι να φαρμάρεις με τα ascetics. Βέβαια έχει το bonfire δίπλα του ο Rotten, οπότε ότι βολεύει τον καθένα. Θεωρητικά εννοείται ότι το strategy με τον Rotten είναι το σωστό, να το πω έτσι.Sephiroth wrote: Γρήγορα? Υπάρχουν platinum achievers που το έκαναν σε λιγότερο από 24 ώρες και όχι σε 9 μέρες που πήρε σε εμένα. Επίσης το NG+ και το NG++ τα έκανα χτες σε ένα απόγευμα, αν κανεις προετοιμασια στο NG δεν χρειαζεται να παιξεις σε NG+ cycle ολα τα bosses. Οι πόρτες του Shrine of Winter ανοίγουν με 2 million soul memory στο NG+ και 3 million στο NG++. Οπότε πας Majula, πηδάς στο λάκκο, σκοτώνεις ποντίκια και μετά farming τον Rotten. Από εκεί και έπειτα πας απευθείας Drangleic Castle και τελειωνεις
To NG++ από αρχή μέχρι την πόρτα του Drangleic μου πήρε 35 λεπτά, μην ξεχνάς ότι κάνεις και consume τα boss souls από NG+ συν τα δύο που δίνει ο Rotten με κάθε kill