Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γενικά σε τι επίπεδο σας αρέσει να παίζετε τα games σας?

Poll: Εδώ ψηφίζετε το επίπεδο δυσκολίας που προτιμάτε. (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Very Hard
2 5.9%
Hard
10 29.4%
Medium
16 47.1%
Easy
6 17.6%
Very Easy
No votes 0%
Total number of voters: 4
Only registered users can participate to this poll
More
16 Jan 2013 13:27 #119012 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

theonirvana wrote: ξεκιναω με easy για να δω την ιστορια του παιχνιδιου.μετα αν μου αρεσε το παιχνιδι ανεβαζω δυσκολια.

Και εγώ πλέον θέλω να ακολουθώ αυτήν την τακτική για να μην τα παρατάω στην μέση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Witcher 2 που το ξεκίνησα στο hard(!!) επειδή το 1 το είχα τερματίσει πολύ εύκολα στο normal και λέω ΟΚ, το έχω! Αμ δε! Με τόσο διαφορετικό χειρισμό έχανα για πλάκα!

Από την άλλη, πολλά παιχνίδια σου προτείνουν με πιο επίπεδο παίρνεις την σωστή εμπειρία ενώ κάποια επιβάλλεται να τα τελειώσεις σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας (πχ Resident Evil)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2013 18:43 #119233 by Άντζελα Μαυρομάτη
Γενικά ξεκινάω με normal ή medium, ειδικά αν πρέπει να γράψω το review, καθώς εκεί ανήκει και ο μέσος χρήστης, όπως πολύ σωστά επισήμανε και ο Μάνος. Αν το παιχνίδι αξίζει και με έκανε να θέλω κι άλλο τότε προχωράω προς τα πάνω, μέχρι να βαρεθώ.

More
19 Jan 2013 20:38 - 19 Jan 2013 22:24 #119238 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Ξεκινώ συνήθως στο normal ή medium. Δεν θέλω ούτε να κάνω περίπατο, ούτε να φτύσω αίμα για να τερματίσω ένα παιχνίδι. Σε ορισμένες περιπτώσεις ξαναπαίζω games που ολοκλήρωσα και μου άρεσαν ανεβάζοντας το επίπεδο δυσκολίας.
Last edit: 19 Jan 2013 22:24 by Μαρία Αναγνωστοπούλου.

More
19 Jan 2013 20:50 #119240 by Dimitris Nikolaou
Normal/medium και ανεβένω.Μετά το dark souls έχω αναθεωρήσει και για της δυσκολίες καθώς αυτή η δυσκολία μου έδωσε την ικανοποίηση ότι το τελείωσα πραγματικά στο τέλος .Αν δεν ειναι τελείως cheap η δυσκολία όπως στης περιπτώσεις των strategy οπού πέρνουνε διπλάσια materials,τα ξεκινάω πλέον hard.

More
19 Jan 2013 21:30 #119244 by Kostas Milonas
Συνηθως θα ξεκινησω ενα παιχνιδι στο Normal, αλλα επειδη θελω να τα εχω ολοκληρωμενα ως εμπειρια αλλα και στα achievements τους επιλεγω να τα παιξω μετα μεχρι τελευταιας δυσκολιας.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
19 Jan 2013 22:46 #119252 by Andreas Loverdos
Επειδή παίζω μόνο fps game το βάζω στο easy να δω τι γίνετε στην ιστορία, για να πάω γρήγορα στο multiplayer.Μονο στο Dead Space το έβαλα normal και δεν λένε να πεθάνουν τα necromorph...

More
25 Jan 2013 15:32 #119523 by ParisMlg

More
25 Jan 2013 15:40 #119526 by eliminator
Στην αρχή πάντα easy και μέτα το ξανατέρματιζω στις υπόλοιπες δυσκολίες μία-μία!

More
25 Jan 2013 16:06 #119527 by Κώστας Προμπονάς
Για reviews, παντα normal.
Για "προσωπική χρήση", αν πιστευω οτι θα μου αρεσει (ή αν εχει πάρει καλές κριτικες απο το GW και ενα αλλο site που εμπιστεύομαι), διαλεγω normal. Αλλοιως, easy to death!
Όσο για hard κ πανω, μονο σε συγκεκριμένα games με τα οποια κολλαω πολυ. Αλλα που χρόνος για τετοια τωρα πια...

More
25 Jan 2013 17:24 #119531 by Γιώργος Κυπραίος
ξεκιναω συνηθως σε hard 1ον γιατι μ αρεσει να υπαρχει μια προκληση και 2ον γιατι επιλογη very hard στα περισσοτερα ξεκλειδωνει αφου τερματιστει τουλαχιστον μια φορα...ε αν τα βρω σκουρα σε βαθμο εκνευρισμο χαμηλωνω τον βαθμο δυσκολιας (στα Street Fighter για παραδειγμα επειδη ειμαι ασχετος παιζω στο easy)