Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γενικά σε τι επίπεδο σας αρέσει να παίζετε τα games σας?

Poll: Εδώ ψηφίζετε το επίπεδο δυσκολίας που προτιμάτε. (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Very Hard
2 5.9%
Hard
10 29.4%
Medium
16 47.1%
Easy
6 17.6%
Very Easy
No votes 0%
Total number of voters: 4
Only registered users can participate to this poll
More
15 Jan 2013 22:30 #118983 by Νίκος Θωμάδης
Hard γιατί συνήθως πάνω από το Very Hard ενεργοποιούνται παράλογα Cheats σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2013 22:43 #118984 by Μάνος Γρυπάρης

Dartis wrote: Hard γιατί συνήθως πάνω από το Very Hard ενεργοποιούνται παράλογα Cheats σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

Αυτό ακριβώς.

Αν το κατέχεις απόλυτα τότε το πας στο Hard. Αν είσαι συντάκτης και θες "Απλά να το τερματίσεις για να γράψεις το review και να έχεις σωστή άποψη για το A.I." τότε το παίζεις στο Medium. Γιατί εκεί θα το παίξει κι ο μέσος χρήστης. Μην κοιτάτε που στο γκάλοπ ψηφίζει ο κόσμος "Hard", εδώ είμαστε καμμένοι δεν νομίζω ότι ανήκουμε στους μέσους χρήστες. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jan 2013 23:34 #118985 by Παντελής Δασκαλέλος

snikefriend wrote: Μου αρεσει να παιζω Halo στο Legendary, All Skulls On...(το περιτρανο LASO :P )

Απλά υποκλίνομαι.

More
15 Jan 2013 23:40 #118986 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ ξεκινάω στο medium και στη συνέχεια ανεβαίνω. Δυστυχώς ο χρόνος πια είναι ελάχιστος για να τερματίζω στα μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας και το μόνο game με το οποίο έχω ασχοληθεί σοβαρά στα τελευταία επίπεδα είναι το Mass Effect 2.

More
15 Jan 2013 23:53 #118987 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ξεκινάω με normal πάντα, έτσι ώστε να μην δυσκολεύομαι αλλά και να μην ου φαίνεται πολύ εύκολο. Μετά αυτό αλλάζει σε κάθε παιχνίδι, σε μερικά το "normal" είναι αρκετά δύσκολο με συνέπεια να το πηγαίνω στο easy.

Μόνο στο chess βάζω very easy όμως :P

More
16 Jan 2013 00:58 #118991 by Γιάννης Πετρόχειλος

Lordwinter wrote:

snikefriend wrote: Μου αρεσει να παιζω Halo στο Legendary, All Skulls On...(το περιτρανο LASO :P )

Απλά υποκλίνομαι.

Πριν υποκλιθεις ρωτησε με οταν πρωτοπαιξα LASO στο Halo 3 ποσες -καταλαθος παντα- βουτιες στο δαπεδο ειχε το χειριστηριο μου ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

More
16 Jan 2013 02:25 #118996 by Γιώργος Κυρενές
Ξεκινάω πάντα στο normal, εξάλλου το λέει και η λέξη, κι όταν με το καλό τερματίσω αναβαθμίζω σε hard αν μου άρεσε πολύ. Λίγα είναι τα games που παίζω σε very hard. Τα Total War πάντα καταλήγουν στο very hard πάντως για λόγους ρεαλισμού!

More
16 Jan 2013 11:40 #119008 by Sharkman

Dartis wrote: Hard γιατί συνήθως πάνω από το Very Hard ενεργοποιούνται παράλογα Cheats σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια.

Αυτό περίπου ήθελα και εγώ να τονίσω στο παράδειγμα με το PES2013 που αναφέρω πιο πάνω( 3ο post ),μπορεί στο very hard να δεις υπερβολικά πράγματα,για παράδειγμα το far cry 3 δεν παιζόταν με τίποτα,οι πειρατές παίζει να σε πετύχαιναν με SMG σαν να είχαν sniper rifle...με την πρώτη βολή τα 3/4 του life ήταν εκτός και μετά αρκούσε να παραπατήσεις σε ένα λοφάκι και τέλος. :bduh: :bduh: :bduh:

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
16 Jan 2013 12:15 #119009 by Θοδωρής Κώτσελας
ξεκιναω με easy για να δω την ιστορια του παιχνιδιου.μετα αν μου αρεσε το παιχνιδι ανεβαζω δυσκολια.