Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γενικά σε τι επίπεδο σας αρέσει να παίζετε τα games σας?

Poll: Εδώ ψηφίζετε το επίπεδο δυσκολίας που προτιμάτε. (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Very Hard
2 5.9%
Hard
10 29.4%
Medium
16 47.1%
Easy
6 17.6%
Very Easy
No votes 0%
Total number of voters: 4
Only registered users can participate to this poll
More
15 Jan 2013 18:28 #118949 by Sharkman
Κάθε gamer παίζει πολλά και διάφορα παιχνίδια κάθε χρόνο.Υπάρχουν παιχνίδια που απαιτούν χρόνια ενασχόλησης για να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο,ειδικά παιχνίδια strategy πολλά rpg (αν όχι όλα) ,manager games,fps,αθλητικά.Γενικά παίζοντας τα παιχνίδια στο very hard μετά από κάποιο διάστημα γίνεσαι όλο και καλύτερος καθώς οι αντίπαλοι σου γίνονται πιο αποτελεσματικοί με το να σκοτώνουν ευκολότερα ή να σκοράρουν εναντίων σου ευκολότερα κτλ.
Εσύ τι πιστεύεις?? Πρέπει να παίζουμε ένα παιχνίδι στο easy για πλάκα απλά και για έξτρα θέαμα ή πρέπει να ανεβάζεις το επίπεδο του gaming σου με το να είσαι σε θέση να κερδίσεις την Real Madrid στο superstar level έχοντας μια ομάδα με μισό αστεράκι?

***Η ψηφοφορία διαθέτει πέντε επιλογές οι οποίες ως ονομασίες μπορεί να διαφέρουν από παιχνίδι σε παιχνίδι!

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2013 18:37 #118950 by Κώστας Λάβαρης
Αρχικά ξεκινάω στο medium..( ή normal :P ) και μετά δοκιμάζω και πιο δύσκολα επίπεδα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
15 Jan 2013 18:43 #118951 by Sharkman
Και εγώ μεταξύ του medium και hard παίζω γιατί πιστεύω ότι στο very hard ορισμένα παιχνίδια χάνουν τον ρεαλισμό τους.Με το να γίνονται υπερβολές.Πχ στο PES2013 με το επίπεδο superstar κάθε φάουλ του αντιπάλου κοντά στην μεγάλη περιοχή μου είναι σαν πέναλντι!! Μπαίνει 1 στις 3....

More
15 Jan 2013 18:44 #118952 by Κώστας Λάβαρης
Και σίγουρη κόκκινη..Δεν τα λες όλα :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
15 Jan 2013 18:47 #118953 by Sharkman

SirLvr wrote: Και σίγουρη κόκκινη..Δεν τα λες όλα :P

Καλά άστο Κώστα. :twisted: :P θέλω να ακούσω και από άλλους ποδοσφαιρικές εμπειρίες αλλά και γενικότερα επίπεδα δυσκολίας!

More
15 Jan 2013 18:59 #118955 by Νικολής Ασημάκης
Easy. Με ενδιαφέρει να δω την ιστορία των παιχνιδιών που παίζω και να περνάω καλά. Αρκετά δύσκολη είναι η πραγματική ζωή, δεν είναι ανάγκη να βγάζω φλύκταινες και για ένα παιχνίδι. Αν το τερματίσω κανά δυο φορές μετά το ανεβάζω δυσκολία. (που καναδυο φορές τερματίσματος πρέπει να έχουν χρόνια διαφορά μεταξύ τους). Ορισμένες φορές το βάζω στο Normal και παίζω από την αρχή. Hard ποτέ.

More
15 Jan 2013 19:13 - 16 Jan 2013 20:40 #118956 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ είμαι λίγο περίεργος με τα επίπεδα συνήθως παίζω σε easy για να δω το game και μετά σε μεγαλύτερο. Αλλά άμα μου την βαρέσει το πάω επιτόπου hard.
Last edit: 16 Jan 2013 20:40 by Βασίλης Καμακάρης.

More
15 Jan 2013 19:41 #118962 by Γιώργος Λόλας
Όταν το παιχνίδι μου το επιτρέπει από την αρχή, ξεκινάω με το επίπεδο δυσκολίας Hard. Προτιμώ να μου βγάλει το λάδι το παιχνίδι, παρά να το τερματίσω μέσα σε λίγες ώρες :)

Όποιος έχει παίξει το Ninja Gaiden (στο πρώτο Xbox) στο μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας, θα θυμάται πόσο πιο awesome ήταν (αν και καταντούσε σπαστικό να χάνεις όλη την ώρα!). Ωραίο θέμα άνοιξες Χρήστο =D>

More
15 Jan 2013 21:17 #118970 by Κώστας Λάβαρης

geololj wrote: Όταν το παιχνίδι μου το επιτρέπει από την αρχή, ξεκινάω με το επίπεδο δυσκολίας Hard. Προτιμώ να μου βγάλει το λάδι το παιχνίδι, παρά να το τερματίσω μέσα σε λίγες ώρες :)

Όποιος έχει παίξει το Ninja Gaiden (στο πρώτο Xbox) στο μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας, θα θυμάται πόσο πιο awesome ήταν (αν και καταντούσε σπαστικό να χάνεις όλη την ώρα!). Ωραίο θέμα άνοιξες Χρήστο =D>

Μην ακούω για Ninja Gaiden!!! Μην ακούω!!! :P :evil: :evil:

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
15 Jan 2013 21:47 #118976 by Νίκος Τριανταφύλλης
Hard κατευθειαν για να ειμαστε στα πλαισια του λογικου ;)