Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Rasmo wrote: Οπότε δεν γλυτώνω απο τα origin, uplay, SC, κλπ άμα έχω steam!? Με εκνευρίζει λίγο να πρέπει να έχω 5000 λογαριασμούς, κλπ, για να παίξω ενα game. Anyway, Το κυριότερο θέμα/πρόβλημα είναι η ταχύτητα για να κάνεις DL το game..
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Τα πιο πολλα παιχνιδια της ubisoft ζητανε να κατεβασεις και να γραφτεις στο uplay(π.χ assassin's creed,rayman)lucinos wrote:
Rasmo wrote: Οπότε δεν γλυτώνω απο τα origin, uplay, SC, κλπ άμα έχω steam!? Με εκνευρίζει λίγο να πρέπει να έχω 5000 λογαριασμούς, κλπ, για να παίξω ενα game. Anyway, Το κυριότερο θέμα/πρόβλημα είναι η ταχύτητα για να κάνεις DL το game..
Δεν ξέρω γιατί πράγμα μιλάτε. Εγώ μόνο στο steam είμαι. Τώρα κάποια παιχνίδια μπορεί να έχουν παράλληλα το δικό τους ανεξάρτητο δίκτυο και να σού ζητάνε να γραφτείς (για να παρακολουθούν «κεντρικά» τούς λογαριασμούς) αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει το origin και το uplay.
tonyler wrote: Τα πιο πολλα παιχνιδια της ubisoft [...]
Το ιδιο κανει και η EA [...]
Rasmo wrote: @lucinos
Το θέμα που άρχισα ήταν σε αυτό το πόστ εδώ . Ψάχνομαι και σκέφτομαι να σταματήσω το retail(εκτός απο συλλεκτικά) και να αρχίσω το digital στο steam απλά έχω κάποιες απορίες και κάποια θέματα που δε με πείθει το digital (κάνω άκρη στο ότι μ'αρέσει πολύ η συλλογή).
@tonyler
Έχω λογαριασμούς σε Uplay, SC, Origin, κτλπ, απλά ρωτάω απο περιέργεια, αν έχοντας steam και αγοράζοντας τα games απο εκεί, μήπως αυτά τα accounts παραβλέπονται.
Sakis_tHE_gREEK wrote: Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς αν γίνεται να αγοράσω games στο Steam με Paypal; ή όχι; όπως με τις Paysafe;