- Thank you received: 210
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Rasmo wrote: Ισχύει αυτό που λες για εμάς τους pc gamers, με το steam, κλπ,....... Και δέυτερον, τι παίζει με θέματα offlineπχ του steam, θα μπορείς να παίζεις τα games σου όπως μπορείς κάθε ώρα και στιγμή απο την retail? Για πείτε λίγο οι παραπάνω γνώστες επί του θέματος γιατί είμαι έτοιμος να σπρώξω ότι retail έχω και να το πάω στο digital.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Δε νομιζω να διαβαζει κανεις τα manual.Πιο πολυ τα κοιτανε για concept art κλπ.Πιστευω ειναι ελαχιστα τα ατομα που εχουν κοιταξει ψηφιακο manual.Myrmidon wrote: Στο steam συνήθως υπάρχουν manual και αυτά σε ψηφιακή μορφή (pdf συνήθως).
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα μου με τα digital. Ζούμε στην Ελλάδα, με χάλια ίντερνετ. Εσύ έχεις 10mbps και είσαι μπόμπα, εγώ πιάνω με δυσκολία 1,5. Οπότε γι'αυτό σκέφτομαι αν είναι καλό να το γυρίσω στο digital. Άμα είναι να περιμένω 10 χρόνια να κατέβει το game και άλλη πόση ώρα το installing σωθήκαμε. Γι'αυτο κατα κύριο λόγο έχω απορρίψει το digital.Asxetoss1 wrote: Για το GTA περιμένεις με μια νορμάλ σύνδεση περίπου 12 ώρες για να κατέβει(σύνδεση μου περίπου 10 mbps down) .με το θέμα του offline που ρώτησες άπλα αν έχεις κατευνάσει το παιχνίδι μπορείς να το παίζεις και να μην έχεις internet .Το δοκίμασα μόλις στο laptop αυτό. Απλά δεν έχεις κάποιες ευκολίες όπως το cloud που κρατάει τα save σου .
Σχετικα με το πρωτο ερωτημα:Ναι γινεται.Μπορεις να κατεβαζεις τα games που εχεις στο library σου στο steam η σε οποιαδηποτε αλλη πλατφορμα και σε αλλα μηχανηματα δικα σου η και φιλων σου .Rasmo wrote: Για το δέυτερο που ρώτησα σχετικά με το offline που μου είπες ότι γίνεται, εσύ και ο Myrmidon, μπορώ πχ, τα games που έχω απο το pc στο steam, να τα κατεβάσω και να τα κάνω install και απ'το laptop μου και να παίξω και απο εκεί?
Με τα saves που είπες τι παίζει?
Rasmo wrote: 1,5 mbps σύνδεση εννοώ. Οπότε καταλαβαίνεις... άστα..
Άλλη μια ερώτηση που μου γεννήθηκε, όταν έχεις steam, δεν θα χρειάζονται οι λογαριασμοί στο uplay, origin, social club, κλπ, μετά?
**Παρακαλώ τους moderators, επειδή είμαστε off topic εδώ, απο το πόστ μου #167568 που αρχίζω να ρωτάω για το steam εώς αυτό εδώ, να τα μεταφέρετε στο ήδη υπάρχον θέμα με γενική συζήτηση/απορίες για το steam , ώστε να συνεχίσουμε εκεί. Ευχαριστώ.**