Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of the Year 2010

Poll: Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς για το 2010? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Alan Wake
5 1.1%
Assassin's Creed: Brotherhood
33 7%
Bioshock 2
2 0.4%
Call of Duty: Black Ops
48 10.2%
Donkey Kong Country Returns
6 1.3%
Fallout: New Vegas
4 0.8%
Fifa 11
18 3.8%
God of War III
86 18.3%
Gran Turismo 5
47 10%
Halo: Reach
7 1.5%
Heavy Rain
27 5.7%
Final Fantasy XIII
3 0.6%
Mass Effect 2
21 4.5%
Metal Gear Solid: Peace Walker
3 0.6%
Napoleon: Total War
2 0.4%
Need for Speed: Hot Pursuit
14 3%
Pro Evolution Soccer 2011
73 15.5%
Red Dead Redemption
13 2.8%
Sid Meier's Civilization V
5 1.1%
Splinter Cell: Conviction
2 0.4%
Starcraft II: Wings of Liberty
13 2.8%
Super Mario Galaxy II
8 1.7%
Super Street Fighter IV
3 0.6%
The Sims 3
10 2.1%
World of Warcraft: Cataclysm
18 3.8%
Total number of voters: 363
Only registered users can participate to this poll
More
24 Dec 2010 23:33 #86747 by Κώστας Λεοντιάδης

TheReaper wrote: Leo ma frend,

Υπάρχει και το youtube στο οποίο κάθεσαι και βλέπεις τα gameplay των διάφορων παιχνιδιών σε οποιαδήποτε κονσόλα και σε ΗD ει δυνατόν. Έτσι μπορείς να έχεις μια σχετικά πιο αντικειμενική άποψη. Και χωρίς περιγραφές και αηδίες. Μόνο το παιχνίδι.

Ναι φίλε, αυτό χρησιμεύει υπερβολικά όταν είναι για να αποφασίσεις αν θα αγοράσεις ένα παιχνίδι... όταν όμως πρέπει να το "βραβεύσεις", σίγουρα θα πρέπει να το έχεις παίξει... Και θα σου δώσω δύο απλά παραδείγματα για να γίνω πιο σαφείς. Αρχικά, όταν είχα δει video walkthrough από το Alan Wake ξενέρωσα, έλεγα τι, αυτό θα με τρομάξει τώρα κλπ... Ούτε που το σκέφτηκα να το αγοράσω... Όμως, μια μέρα μου το έστειλαν για review και έπρεπε αναγκαστικά να το παίξω... Με μισή καρδιά έβαλα το δισκάκι στο tray και το άρχισα... Μετά από λίγη ενασχόληση, όχι μόνο κόλλησα, αλλά δεν μπορούσα να το αφήσω! Η ατμόσφαιρα που προσφέρει στον παίκτη (γιατί όταν έπαιζα μαζί με ένα φιλαράκι αυτός είχε ξενερώσει, μέχρι που το πήρε στα χέρια του) είναι τελείως διαφορετική...

Το δεύτερο παράδειγμά μου αφορά μια κονσόλα, την γνωστή σε όλους ως το "παιδικό" Wii... Να πω την αλήθεια φέτος την πήρα επειδή με έπρηξε η αδερφή μου... Το πόσο μετάνιωσα το ότι τόσα χρόνια δεν ήμουν κάτοχος αυτής της κονσόλας δεν λέγεται! Όχι μόνο δεν μου φάνηκε παιδικό, αλλά είχα πωρωθεί αφάνταστα!

What's my point: ΝΑΙ, από βιντεάκια μπορείς να δεις κάποια πράγματα... Γραφικά (σε HD βέβαια), ιστορία, διάρκεια (αν δεις walkthrough)... Αυτά! Δεν μπορείς όμως να είσαι 100% αντικειμενικός για το παιχνίδι, γιατί δεν ξέρεις τίποτα από τον χειρισμό του, δεν ξέρεις τις "αντιδράσεις" του συστήματος, δεν ξέρεις την αίσθηση και την ατμόσφαιρα που προσφέρει στον παίκτη κ.ο.κ... Πες μου τώρα ότι πχ θα δεις το Gran Turismo 5 και θα καταλάβεις την διαφορετικότητα συμπεριφοράς των οχημάτων στο χώμα, στις υψηλές ταχύτητες, στα καιρικά φαινόμενα κλπ κλπ...

Υ.Γ. Sorry για την μακρηγορία μου... :P
The topic has been locked.
More
25 Dec 2010 00:24 #86751 by Aνέστης Αδαμίδης
Ε, ναι αλλά πιάνεις μια γενική ιδέα από τα βιντεάκια.
More
25 Dec 2010 00:51 #86756 by Κώστας Λεοντιάδης

TheReaper wrote: Ε, ναι αλλά πιάνεις μια γενική ιδέα από τα βιντεάκια.

Η οποία δεν είναι αρκετή για να μην δώσεις σε κάποια παιχνίδια την ευκαιρία να σου αποδείξουν ότι αξίζουν τον τίτλο του Game of the Year... Και εγώ βέβαια δεν είμαι καλύτερος, αφού δεν έχω παίξει μερικά από αυτά και δεν είδα τι μπορούν να προσφέρουν, αλλά σίγουρα από βίντεο και μόνο δεν μπορείς να καταλάβεις ούτε την ατμόσφαιρα, ούτε το "δέσιμο" με τους χαρακτήρες και την πλοκή, ούτε την διασκέδαση που σου προσφέρει ο τίτλος... Και νομίζω ότι αυτά είναι τα κύρια στοιχεία κάθε παιχνιδιού...
More
25 Dec 2010 00:58 #86758 by rafor
Replied by rafor on topic Game of the Year 2010
Συμφωνω και με τους 2 σας και εχω να πω οτι τα videos, σου δινουν μια ιδεα για το παιχνιδι και εμενα καποια με ειχαν πορωσει τοσο πολυ μονο και μονο απο τα videos, που καθομουν και εβλεπα ολοκληρα walktroughs απο την αρχη μεχρι το τελος.Σιγουρα αλλο πραγμα να παιζεις το παιχνιδι και αλλο να παρακολουθεις τον αλλον.Ομως κατα ενα αρκετα μεγαλο ποσοστο ενα βιντεο εχει την δυνατοτητα να σε πεισει ή να σε κανει να απορριψεις ενα παιχνιδι με βαση αυτο που βλεπεις.
More
26 Dec 2010 03:48 #86815 by lewishamilton
Replied by lewishamilton on topic Game of the Year 2010
Gran Turismo 5
Μακράν το καλύτερο racing game μαζί με την F1 2010 !!
Τέλεια γραφικά, απίστευτος ρεαλισμός. Τα λόγια είναι περιττά...
:icon bow: :icon bow: :icon bow:
More
26 Dec 2010 18:01 #86840 by apostolisael
Replied by apostolisael on topic Game of the Year 2010
psifisa god of war 3 enoeite gt exei teleio gameplay k grafika einai enai apo ta kalutera paixnidia p exw pe3ei mexri twra!!! :mrgreen:
More
27 Dec 2010 01:01 #86857 by xippis
Replied by xippis on topic Game of the Year 2010
ψηφισα assasins creed...απλα το λατρευω
More
28 Dec 2010 02:12 #86902 by Anargyros
Replied by Anargyros on topic Game of the Year 2010
Ψήφισα το God of War III. Αν και ήμουν ανάμεσα σε Starcraft II, GoW III και GT 5 (ξέρω, πολύ διαφορετικά παιχνίδια μεταξύ τους), αποφάσισα να ψηφίσω το GoW III γιατί το παιχνίδι που μου κράτησε περισσότερο συντροφιά. Μάρεσε το gameplay όταν το έπαιζα αλλά κυρίως η δύναμη που ένιωθα κρατώντας το χειριστήριο στα χέρια μου (δεν ξέρω αν καταλαβαίνεται αυτό που λέω :P , ένα πολύ περίεργο συναίσθημα). Το starcraft το περίμενα πολύ καιρό αλλά δε με ξετρέλανε τόσο και το GT5 απλά είναι για να περνάω το χρόνο οδηγώντας γρήγορα με όσο το δυνατόν πιο αληθινές συνθήκες.

[img
More
28 Dec 2010 12:43 #86914 by Γιωργος Χουρδάκης
Ψήφισα God of War 3 γιατί μου άρεσε το gameplay, τα γραφικά και ο ήχος.
More
29 Dec 2010 09:19 #86941 by exempetse
Replied by exempetse on topic Game of the Year 2010
Mass effect 2 γιατί απλά είναι παιχνιδάρα.....Αγωνία και κρίσιμες επιλογές μέχρι το τέλος, ανάπτυξη χαρακτήρα, καλύτερο σύστημα εξερεύνησης πλανητών και ένα επικό φινάλε... Δεν σταμάτησα να παίζω την τελευταία πράξη μέχρι να τα καταφέρω να τους σώσω όλους!Απλά εκπληκτικό...Η BIOWARE έκανε πάλι το θαύμα της...