Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of the Year 2010

Poll: Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς για το 2010? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Alan Wake
5 1.1%
Assassin's Creed: Brotherhood
33 7%
Bioshock 2
2 0.4%
Call of Duty: Black Ops
48 10.2%
Donkey Kong Country Returns
6 1.3%
Fallout: New Vegas
4 0.8%
Fifa 11
18 3.8%
God of War III
86 18.3%
Gran Turismo 5
47 10%
Halo: Reach
7 1.5%
Heavy Rain
27 5.7%
Final Fantasy XIII
3 0.6%
Mass Effect 2
21 4.5%
Metal Gear Solid: Peace Walker
3 0.6%
Napoleon: Total War
2 0.4%
Need for Speed: Hot Pursuit
14 3%
Pro Evolution Soccer 2011
73 15.5%
Red Dead Redemption
13 2.8%
Sid Meier's Civilization V
5 1.1%
Splinter Cell: Conviction
2 0.4%
Starcraft II: Wings of Liberty
13 2.8%
Super Mario Galaxy II
8 1.7%
Super Street Fighter IV
3 0.6%
The Sims 3
10 2.1%
World of Warcraft: Cataclysm
18 3.8%
Total number of voters: 363
Only registered users can participate to this poll
More
19 Dec 2010 22:04 #86437 by unick
Replied by unick on topic Game of the Year 2010
God of War III... Ένα παιχνίδι με ιστορία στην κορύφωσή του...
The topic has been locked.
More
20 Dec 2010 18:50 #86522 by demik
Replied by demik on topic Game of the Year 2010
Super Street Fighter IV
More
20 Dec 2010 23:41 #86544 by Konstantinos Papadopoulos
Heavy Rain, γιατί το αφήσατε πίσω σε ψήφους για ένα παιχνίδι-μούφα.
More
21 Dec 2010 13:47 #86552 by Νίκος Καραχάλιος

general_lee wrote: Heavy Rain, γιατί το αφήσατε πίσω σε ψήφους για ένα παιχνίδι-μούφα.

Παιχνιδι-μουφα το God of War?Ε οχι και τοση ασχετοσυνη πια...
More
21 Dec 2010 14:27 #86554 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Game of the Year 2010

Reith wrote:

general_lee wrote: Heavy Rain, γιατί το αφήσατε πίσω σε ψήφους για ένα παιχνίδι-μούφα.

Παιχνιδι-μουφα το God of War?Ε οχι και τοση ασχετοσυνη πια...

Για το Pro το λέει ρε!
More
21 Dec 2010 14:30 #86555 by eliminator
Replied by eliminator on topic Game of the Year 2010

Ελα πες την αληθεια, τυχαια δε μπηκες στο gameworld??
Νομιζα πως οσοι γραφουν εδω σκαμπαζουν εστω και το παραμικρο απο παιχνιδια, τελικα διαψευστηκα. Παλι καλα που αυτοι που σκαμπαζουν περισσοτερα κανουν πολλα ποστ και καλυπτουν τα ποστ-μουφες.
Φιλικα στο λεω αλλα αυτο που λες δεν ισχυει καθολου, εχει τελεια γραφικα πολυ καλο ηχο, gameplay και σαφως καταπληκτικο σεναριο που εχει να κανει με την ελληνικη μυθολογια, οταν ενα πραγμα το λενε ολοι σημαινει πως εχουν και δικιο ;-)

Εγω ψηφισα God of War 3

Y.Γ. Για το προ λες ή για το god of war?
More
21 Dec 2010 14:38 #86556 by Νικολής Ασημάκης

eliminator wrote: Φιλικα στο λεω αλλα αυτο που λες δεν ισχυει καθολου, εχει τελεια γραφικα πολυ καλο ηχο, gameplay και σαφως καταπληκτικο σεναριο που εχει να κανει με την ελληνικη μυθολογια, οταν ενα πραγμα το λενε ολοι σημαινει πως εχουν και δικιο ;-)

Μην το δένεις και κόμπο. Το Heavy Rain έχει τα καλύτερα γραφικά που έχουν υπάρξει σε παιχνίδι μέχρι στιγμής και γαμάτο ήχο και γαμηστερό σενάριο. Και επειδή το GoW έχει άμυαλη βία και το ψήφισαν πολλοί αφήνοντας πίσω το Heavy Rain που είναι πιο ατμοσφαιρικό και χωρίς άμυαλη βία, δεν σημαίνει πως έχουν δίκιο. Απλά εκφράζουν τα γούστα τους στα οποία, καλώς ή κακώς, εμπεριέχεται και η άμυαλη βία.

Αν και εγώ πιστεύω πως ο φίλος εννοεί το Pro αλλά τέλος πάντων. :P
More
21 Dec 2010 14:42 #86557 by eliminator
Replied by eliminator on topic Game of the Year 2010

Nikolis wrote:

eliminator wrote: Φιλικα στο λεω αλλα αυτο που λες δεν ισχυει καθολου, εχει τελεια γραφικα πολυ καλο ηχο, gameplay και σαφως καταπληκτικο σεναριο που εχει να κανει με την ελληνικη μυθολογια, οταν ενα πραγμα το λενε ολοι σημαινει πως εχουν και δικιο ;-)

Μην το δένεις και κόμπο. Το Heavy Rain έχει τα καλύτερα γραφικά που έχουν υπάρξει σε παιχνίδι μέχρι στιγμής και γαμάτο ήχο και γαμηστερό σενάριο. Και επειδή το GoW έχει άμυαλη βία και το ψήφισαν πολλοί αφήνοντας πίσω το Heavy Rain που είναι πιο ατμοσφαιρικό και χωρίς άμυαλη βία, δεν σημαίνει πως έχουν δίκιο. Απλά εκφράζουν τα γούστα τους στα οποία, καλώς ή κακώς, εμπεριέχεται και η άμυαλη βία.

Αν και εγώ πιστεύω πως ο φίλος εννοεί το Pro αλλά τέλος πάντων. :P

Ναι οκ, ομως σε κανενα σημειο του ποστ μου δεν εγραψα οτι διαφωνω εξεφρασα την αποψη μου οτι ειναι χαζομαρα να λες παιχνιδι-μουφα το gow 3, κανεις δεν αμφισβητησε το heavy rain τα καλυτερα λογια ακουω για αυτο!
Υ.Γ. Να το παρω το Heavy Rain? Τι μου προτεινετε?
More
21 Dec 2010 14:53 #86558 by Νικολής Ασημάκης
Πάρτο με κλειστά τα μάτια. Και αφού το τερματίσεις θα καταλάβεις και εσύ πόσο αδικημένο είναι στην ψηφοφορία.
More
21 Dec 2010 15:57 #86560 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Game of the Year 2010
Μου αρέσει που σας λέω κιόλας πως δεν το λέει για το GoW! Ο φίλος μας όταν έλεγε παιχνίδι-μούφα εννοούσε το Pro! Και αν έμπαινε τυχαία στο site μας δεν θα ήταν ενεργός και αυτό θα ήταν το μόνο του ποστ! Επίσης ξεφύγαμε λίγο και απ' το θέμα μας!