Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of the Year 2010

Poll: Ποιο πιστεύετε ότι ήταν το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς για το 2010? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Alan Wake
5 1.1%
Assassin's Creed: Brotherhood
33 7%
Bioshock 2
2 0.4%
Call of Duty: Black Ops
48 10.2%
Donkey Kong Country Returns
6 1.3%
Fallout: New Vegas
4 0.8%
Fifa 11
18 3.8%
God of War III
86 18.3%
Gran Turismo 5
47 10%
Halo: Reach
7 1.5%
Heavy Rain
27 5.7%
Final Fantasy XIII
3 0.6%
Mass Effect 2
21 4.5%
Metal Gear Solid: Peace Walker
3 0.6%
Napoleon: Total War
2 0.4%
Need for Speed: Hot Pursuit
14 3%
Pro Evolution Soccer 2011
73 15.5%
Red Dead Redemption
13 2.8%
Sid Meier's Civilization V
5 1.1%
Splinter Cell: Conviction
2 0.4%
Starcraft II: Wings of Liberty
13 2.8%
Super Mario Galaxy II
8 1.7%
Super Street Fighter IV
3 0.6%
The Sims 3
10 2.1%
World of Warcraft: Cataclysm
18 3.8%
Total number of voters: 363
Only registered users can participate to this poll
More
21 Dec 2010 20:20 #86567 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν εχουμε ξεφυγει. Για τα παιχνιδια της ψηφοφοριας μιλαμε. Θα συμφωνησω με Νικολη, όπως και στο γεγονος οτι το Mass Effect ειναι αδικημενο. Το PES πηρε χωρις λογο παρα πολλα votes που κανονικα επρεπε να πανε sto Mass Effect 2 και to Heavy Rain.

Επισης θα συμφωνήσω με τον general-lee. Το φετινο PES ειναι ενα απο τα χειρότερα ποδοσφαιράκια που εχει τυχει να παιξω ποτε μου. Προσωπικα το θεωρω σαν κατι χειρότερο απο μισοτελειωμένη δουλεια. Καλύτερα για μενα να κυκλοφορουσε ενα PES 2010 με απλα περισσότερα menus και ομαδες παρα αυτο το πραγμα που δεν ξερω καν πως να το αποκαλέσω.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
The topic has been locked.
More
21 Dec 2010 21:07 #86574 by Aνέστης Αδαμίδης

eliminator wrote: Ελα πες την αληθεια, τυχαια δε μπηκες στο gameworld??

Εχεμ, εγώ τον έβαλα στο site. Κολλητός μου είναι το παιδί. Όταν του είπα να κοιτάξει την ψηφοφορία για να δει πόσο μυρωδιά είναι φέτος, έπαθε κι αυτός την πλάκα του με ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ PRO! Το GoW το είχα κερδίσει εγώ σε διαγωνισμό και το λιώσαμε μαζί. Καλά νόμιζα ότι θα το καταλαβαίνατε ότι αναφέρεται στο Pro. Αυτό είναι το παιχνίδι-μούφα. Το μόνο που υπάρχει για την ακρίβεια και έχει τόσες ψήφους. Θα του πω όταν πάρει έξοδο από το στρατόπεδο να μπει και να σας εξηγήσει.
More
22 Dec 2010 02:15 #86585 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Game of the Year 2010
Η πλάκα είναι στην αιτιολόγηση.Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που παρουσιάζει το φετινό PRO δεν είναι άλλο από το Master League Online,άντε και η ελληνική περιγραφή για κάποιους.Από τους 70 άντε 1-2 να το είπαν... :lol:

Πάντως το PRO δεν είναι μούφα.Μην κρίνεται επειδή είναι τόσο ψηλά στην βαθμολογία.Για ρίψτε μια ματιά και στο φόρουμ του Wehellas.gr... :wink:

Η ψηφοφορία που είναι κοντά στα στάνταρ που θέλετε είναι στο PS3forums.
More
22 Dec 2010 07:46 - 22 Dec 2010 18:00 #86589 by rafor
Replied by rafor on topic Game of the Year 2010
Με διαφορα μονο 8 ψηφους αναμεσα στο Pro και στο GoW, αμα ερθουν και αλλοι ανιδεοι και ψηφισουν το Pro, θα κανουμε καλη Proτοχρονια...
Last edit: 22 Dec 2010 18:00 by rafor.
More
22 Dec 2010 10:43 #86593 by Μπάμπης Χαραλάμπους

lavezzi7 wrote: Η πλάκα είναι στην αιτιολόγηση.Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που παρουσιάζει το φετινό PRO δεν είναι άλλο από το Master League Online,άντε και η ελληνική περιγραφή για κάποιους.Από τους 70 άντε 1-2 να το είπαν... :lol:

Πάντως το PRO δεν είναι μούφα.Μην κρίνεται επειδή είναι τόσο ψηλά στην βαθμολογία.Για ρίψτε μια ματιά και στο φόρουμ του Wehellas.gr... :wink:

Η ψηφοφορία που είναι κοντά στα στάνταρ που θέλετε είναι στο PS3forums.

Δηλαδη εσένα το PRO σου φαίνεται οτι λειτουργεί σωστα σε θέματα gameplay; Στο οτι η κινηση των παικτων παραμενει να ειναι μηχανική και ταυτόχρονα δυσκολη στο χειρισμό δεν σε ενοχλει; Στο οτι το 360 dribbling παραμενει να ειναι προβλημματικο, δεν σε προβλημματίζει; Στο οτι η καμερα, χωρις καποιο λογο εχει γίνει εντελως απαραδεκτη γιατι δεν αναφέρεται κανεις; Στο οτι παλι διχως λογο το συστημα με τις ντριπλες αλλαξε παλι προς το χειροτερο;

Εχει πολλα λαθη το PES φέτος. Δεν ειναι τυχαίο που πολλοί φετος εκαναν το μεγαλο βήμα και αγόρασαν FIFA αντι για PRO. Οσο για αυτο που λες με το WE Hellas ειναι εντελως αστοχο. Μου λες δηλαδη να μπω στο Fan Site για το PES και να δω τι λενε. Ειναι και εγω σαν να προσπαθω να αποδείξω πως το Hannah Montana είναι παιχνιδάρα, στελνοντας εσένα να δεις το site των fans της Hannah.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.
More
22 Dec 2010 13:05 #86598 by lavezzi7

BigBoss wrote: Δηλαδη εσένα το PRO σου φαίνεται οτι λειτουργεί σωστα σε θέματα gameplay; Στο οτι η κινηση των παικτων παραμενει να ειναι μηχανική και ταυτόχρονα δυσκολη στο χειρισμό δεν σε ενοχλει; Στο οτι το 360 dribbling παραμενει να ειναι προβλημματικο, δεν σε προβλημματίζει; Στο οτι η καμερα, χωρις καποιο λογο εχει γίνει εντελως απαραδεκτη γιατι δεν αναφέρεται κανεις; Στο οτι παλι διχως λογο το συστημα με τις ντριπλες αλλαξε παλι προς το χειροτερο;

Εχει πολλα λαθη το PES φέτος. Δεν ειναι τυχαίο που πολλοί φετος εκαναν το μεγαλο βήμα και αγόρασαν FIFA αντι για PRO. Οσο για αυτο που λες με το WE Hellas ειναι εντελως αστοχο. Μου λες δηλαδη να μπω στο Fan Site για το PES και να δω τι λενε. Ειναι και εγω σαν να προσπαθω να αποδείξω πως το Hannah Montana είναι παιχνιδάρα, στελνοντας εσένα να δεις το site των fans της Hannah.

8O

Εγώ δεν είπα ότι το PRO είναι το καλύτερο και ούτε το ψήφισα.Ίσα ίσα που έχω πει ότι ίσως είναι το χειρότερο από αυτά που έχουν βγει.Αυτό που είπα είναι πως δεν του αξίζει ο χαρακτηρισμός ''μούφα'' επειδή βρίσκεται στην 2η θέση και ''χαλάει'' το αποτέλεσμα.Αν είχε 10 ψήφους δεν θα ασχολούνταν κανείς.

Επίσης,η ψηφοφορία γίνεται σε 3 site από όσο ξέρω.Ένα από αυτά είναι και το wehellas που εκεί το Pro το έχουν θρησκεία(και καλά κάνουν) και ανέφερα ότι το PRO είναι μακράν πρώτο απλά.
More
22 Dec 2010 13:09 #86599 by Κώστας Λεοντιάδης
Ρε παιδιά, υποτίθεται ότι ψηφίζουμε βάση προσωπικής μας άποψης! Αν πει ο άλλος ότι το Pro είναι το καλύτερο παιχνίδι, εννοεί για αυτόν! Μπορεί κάποιος να πει ότι η Φραουλίτσα είναι Game of the Decade, ε τι να κάνουμε, για αυτόν είναι τέλειο!

Εγώ προσωπικά διαφωνώ με το God Of War, για μένα δεν αξίζει με τίποτα τον τίτλο του Game of the Year, και χάρηκα όταν στα Video Game Awards 2010 βγήκε Game of the Year το Red Dead Redemption, γιατί αυτό πραγματικά άξιζε και άφησε πίσω του God of War και Halo Reach...
More
22 Dec 2010 13:52 #86602 by Γκικας Αγγελος
call of duty black ops πιστευω το game of the year.An eixa ligo kalitero ipologisti!
More
22 Dec 2010 14:04 #86609 by Aνέστης Αδαμίδης

lavezzi7 wrote: Αν είχε 10 ψήφους δεν θα ασχολούνταν κανείς.

Και καλά θα κάναμε να μην ασχοληθούμε με αυτό, γιατί τόσες ψήφους αξίζει. Ειλικρινά όμως, θεωρείς ότι αυτοί στο WE hellas είναι και αξιόπιστοι στο θέμα της ψήφου; Αν παίζουν και από τα άλλα παιχνίδια και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ΤΟ παιχνίδι είναι το Pro τότε να τους παραδεχτώ. Όχι όμως επειδή όλη μέρα τα ξύνουν, παίζουν μετά 5 ώρες Pro, μετά τα ξαναξύνουν για 2 λεπτά(διάλειμμα) και μετά μέχρι να πέσουν για ύπνο ξαναπαίζουν Pro έχουν και γνώσει πάνω στον τομέα gaming! Εμείς τους καλέσαμε να ψηφίσουν με το σκεπτικό ότι έχουν κάποιες γενικές γνώσεις πάνω στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αν είναι έτσι, άλλη φορά να καλούμε την Konami να ψηφίζει να δούμε ποιο θα είναι το παιχνίδι. Γιατί εδώ ο Χάρος δεν πρόκειται να πάρει κανέναν.
More
22 Dec 2010 14:18 #86613 by lavezzi7

TheReaper wrote:

lavezzi7 wrote: Αν είχε 10 ψήφους δεν θα ασχολούνταν κανείς.

Και καλά θα κάναμε να μην ασχοληθούμε με αυτό, γιατί τόσες ψήφους αξίζει. Ειλικρινά όμως, θεωρείς ότι αυτοί στο WE hellas είναι και αξιόπιστοι στο θέμα της ψήφου; Αν παίζουν και από τα άλλα παιχνίδια και εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ΤΟ παιχνίδι είναι το Pro τότε να τους παραδεχτώ. Όχι όμως επειδή όλη μέρα τα ξύνουν, παίζουν μετά 5 ώρες Pro, μετά τα ξαναξύνουν για 2 λεπτά(διάλειμμα) και μετά μέχρι να πέσουν για ύπνο ξαναπαίζουν Pro έχουν και γνώσει πάνω στον τομέα gaming! Εμείς τους καλέσαμε να ψηφίσουν με το σκεπτικό ότι έχουν κάποιες γενικές γνώσεις πάνω στα υπόλοιπα παιχνίδια. Αν είναι έτσι, άλλη φορά να καλούμε την Konami να ψηφίζει να δούμε ποιο θα είναι το παιχνίδι. Γιατί εδώ ο Χάρος δεν πρόκειται να πάρει κανέναν.

Δεν είπα κάτι τέτοιο.Απλά το ανέφερα ως στοιχείο για την κουβέντα. :D