Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Καλωσηρθες νεο μελος του Gamesradio η με την καινουρια ονομασια "Female Games Fun Club" απο οτι βλεπω επεσες στο λιγουρι ΝΟ.2 και ακομα δεν δεχτηκες επιθεση απο το λιγουρι NO.1 (ξερει αυτος ποιος ειναι... ) καλη και ευχαριστη η διαμονη σου και ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια για το site!!!
Γιατί παραπονιέστε ρε αγόρια... αφού ξέρετε πολύ καλά ότι οι γυναίκες δίνουν έναν χαρούμενο και ευχάριστο τόνο σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο όπως αυτός, λέω να σπάσουμε την μονοτονία και φυσικά σας δίνουμε και το δικαίωμα να μας το παίζετε και έξυπνοι αφού εμείς λίγο ή πολύ είμαστε άσχετες με τα περισσότερα από τα games... , πως σου φάνηκε???
Όσο για τα "λιγουρια" Νο1 και Νο2 που αναφέρεις καλά θα κάνουν να μην εκδηλωθούν σε εμένα προσωπικά γιατί είμαι full in love οπότε δεν παίζει
:heart:
Manias-21- wrote: Γειά σου Μυρσίνη κ απο εμενα!! κ εγω νεος ειμαι κ ειμαι σε σταδιο αξερευνησης.... Σαν κ εσενα...
Sir_A_K wrote:
Μη το δεις σαν ανάκριση... Μια φιλική κουβεντούλα κάνουμε (όποιος θυμάται από ποια ταινία είναι αυτό θα τον παραδεχτώ)...
jimmy_13 wrote:
Sir_A_K wrote:
Μη το δεις σαν ανάκριση... Μια φιλική κουβεντούλα κάνουμε (όποιος θυμάται από ποια ταινία είναι αυτό θα τον παραδεχτώ)...
apo tin tainia fwnazei o klefths,opou o iliopoulos pige sto grafeio tou astynomou meta apo mia nyxta sto kraththrio....