Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οι Γυναίκες του Forum

More
02 Feb 2006 21:08 #8316 by Αντώνης Κατρής

sanmartean wrote: eiste oloi ligouria.................oloi
olous tora arxise na sas endiaferei to need for speed
paradextite to
oxi oti ego pao piso
oust!!!!!!!!!

Γιατί ρε φίλος? Μη γενικεύεις... Η πορεία πολλών εδώ μέσα έχει δείξει ένα έντονο ενδιαφέρον για τα παιχνίδια του είδους. Τι κι αν παίζει κι η ’ννα αυτό δε λέει κάτι. Εμείς θα παίζαμε NFS Most Wanted έτσι κι αλλιώς...

Υ.Γ. Μακάρι κάποια στιγμή να βάλουν επιλογή να κατεβάζει αυτοκίνητα όπως παλιά... Θα ήθελα να δω πως θα ήταν το αμάξι μου τουμπανιασμένο (όχι δε θα δώσω λεφτά να το κάνω έτσι)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Feb 2006 21:12 #8317 by Αντώνης Κατρής
Καλώς την... Ελπίζω κι εγώ όπως κι εσύ να μην είσαι η τελευταία που μπαίνει!!! ’ντε και περιμένουμε τηλέφωνο και στην εκπομπή ε...

Υ.Γ. Κύριε Γρυπάρη τώρα που οι γυναίκες εδώ μέσα αυξηθήκανε μήπως πρέπει να κάνετε τις τρεις πρώτες τιμητικά μέλη έτσι γιατί μας έκαναν ποδαρικο?

More
03 Feb 2006 00:37 #8346 by Anna R
Sir_A_K εννοείς στην πραγματικότητα οτι δεν θα ηθελες να δεις το αυτοκινητο σου τουμπανιασμένο? Ε νομιζω κανεις δεν θα εδινε λεφτα γι' αυτο το λόγο. Στο NFS ομως ειναι πόρωση να τα βλέπεις ετσι... :cool:

More
03 Feb 2006 01:15 #8351 by Αντώνης Κατρής

thoughtless wrote: Sir_A_K εννοείς στην πραγματικότητα οτι δεν θα ηθελες να δεις το αυτοκινητο σου τουμπανιασμένο? Ε νομιζω κανεις δεν θα εδινε λεφτα γι' αυτο το λόγο. Στο NFS ομως ειναι πόρωση να τα βλέπεις ετσι... :cool:

Καλά μη το λες ’ννα... Μόλις βγείς στο δρόμο (σαν οδηγός πάντα) θα καταλάβεις ότι τα NFS Underground έχουν επιρρεάσει (για να μην πω χαλάσει) πολύ κόσμο!!! Από τα πλέον άθλια αυτοκίνητα όπως πχ Yugo μέχρι θεϊκά τα οποία έχω δει με facelift όπως Mazda RX8 και Honda S2000 (αυτοκίνητα που είναι ιεροσυλία να τα πειράξεις ειδικά στην εμφάνιση)... Αύριο (που λογικά θα είμαι στην εκπομπή το βράδυ) περιμένουμε τηλ. Πήρε ο Τάσος από Μενίδι παρέ κι εσύ να είμαστε κομπλέ...

More
03 Feb 2006 01:26 #8352 by Anna R
Eμενα θα μου πεις για φτιαγμενα αυτοκινητα? Εδω στην περιοχή μου τα καημένα τα αμαξάκια ( κατι honda civic κ.α.) τα εχουν κανει στην κυριολεξία διαστημόπλοια. Αεροτομές, φωτάκια, φιμέ τζάμια και δεν μπορώ ουτε να τα βλέπω. Τοσα λεφτά χαμένα. Εγω προσωπικα θα τα εδινα για ενα Subaru Impreza.

More
03 Feb 2006 01:33 #8354 by Αντώνης Κατρής
Ναι όντως προς τα εκεί και ειδικά στο Μπουρνάζι είναι ο παράδεισος όσων έχουν τουμπανιασμένα αυτοκίνητα... Αλλά κι εδώ τώρα τελευταία έχουν αρχίσει να εμφανίζονται τέτοια αυτοκίνητα!!! Το χειρότερο που είχα δει ήταν τον Επαλέ να σκάει μύτη από ένα Χ5 με spinners... Για όνομα του Θεού!!!

More
03 Feb 2006 01:44 #8355 by Mel
Αμάν...πολλά ερωτήματα με την μία πέσαν!
Ας τα πάρω με την σειρά...

darkology: Μιλάς για κάποιο expansion pack από Sims ή γενικά άλλο game? Αν πρόκειται γι άλλο game...θα τιμήσω κάποιο review του (αν υπάρχει-που θα υπάρχει δηλαδή).

PASaris:...σε σκίσω! Bayern ueber alles λέμε...και επειδή ζω εδώ πλέον είμαι και ΠΑΝΑΘΑ! Αντε μη με φορτώνεις! :P

headless: Απλά σου βγάζω το καπέλο φίλε. Αρρώστια τρελή με την ομάδα που πρωτοπήγα να δω στο γήπεδο σε ηλικία 5 χρ. Δε θα μπορούσα και να μη την παίρνω στο FM. :)

Mano: Χαίρομαι που το διευκρίνησες μια και με έχουν μπερδέψει πολλές φορές με την άλλη Κάτια. Κάτια και Πανάθα κι εγώ, αλλά τηλ δεν έχω πάρει ποτέ και σε κανέναν σταθμό. :cool:

sanmartean: Μια και είμαι άνεργη και 25+ και με ρωτάς που μένω...παίζει τίποτα σε ΑΘήνα μεριά να βγάλω κανένα μεροκάματο η έρημη? :P

Shankly: Να υποθέσω είσαι το λυγούρι Νο1 στην συγκεκριμένη περίπτωση? Χαχαχαχα :P

MikeRibo10: Όχι δεν είμαι Γιαννιώτισσα...αλλά λόγω πολλών φίλων απο εκεί, μου έχουν κολλήσει και το μικρόβιο του ΠΑΣ, εξού και η μεγάλη μου συμπάθεια ως προς τους οπαδούς και την ομάδα. Όσο για την ηλικία είπαμε....25+. Είμαι νιάτο ακόμα! :roll:

Sir_A_K: Ντρέπομαι να βγαίνω στον αέρα γιατί εκνευρίζομαι εύκολα και μου βγαίνουν πολλά μπινελίκια που δεν αρμόζουν σε μια καθωσπρέπει δεσποινίδα (γκουχ) όπως εγώ! :oops:

FCBM ueber alles!

More
03 Feb 2006 01:45 #8356 by Anna R
τι ηθελες και το ειπες βρε ανθρωπε! Φανταστηκα την εικόνα...
Φρίκη :?

More
03 Feb 2006 01:49 #8358 by Αντώνης Κατρής
Έλα να σου πω πώς και ασχολείσαι με αυτοκίνητα? Γιατί αν μη τι άλλο είναι ασυνήθιστο για κοπέλα...

More
03 Feb 2006 01:52 #8360 by Anna R
Να σε καλωσορίσω κι εγω με τη σειρά μου Κάτια! Αντε σιγα σιγα να πληθαίνει το γυναικείο φύλο εδω μέσα!