Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Οι Γυναίκες του Forum

More
03 Feb 2006 01:53 #8361 by Αντώνης Κατρής
Αμάν γιατρέ σε πήρανε πρέφα :twisted:

Όχι ρε Κάτια ο Γιατρός=Γιώργος=Shankly είναι πολύ σωστός καμία σχέση με λιγούρι... Αν και δεν κάνει να ρωτάμε αυτό το + δίπλα στο 25 πόσο είναι?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Feb 2006 01:56 #8363 by Anna R
Ελα ντε! Βασικα εδω και 8 χρόνια ( απο τα 11 δηλαδη) βλέπω φόρμουλα και ράλι. Ε τωρα εχω καταλήξει να διαβάζω για την αεροδυναμική στα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Εχω πόρωση με ολα αυτα. Αν δεν μισούσα τα μαθηματικά θα ήθελα να σπουδάσω μηχανολόγων μηχανικών. Αλλα.....

More
03 Feb 2006 02:02 #8368 by Αντώνης Κατρής
Πίστεψέ με κι εγώ τους ήθελα τους μηχανολόγους για τους ίδιους ακριβώς λόγους αλλά οι πανελλήνιες μου στέρησαν την χαρά και έτσι βρέθηκα τα τελευταία 5 χρόνια να βασανίζομαι στο Μαθηματικό :vom: ’στα δράμα η κατάσταση... Λοιπόν αύριο περιμένουμε τηλέφωνο οπωσδήποτε

More
03 Feb 2006 02:07 #8370 by Anna R
Τι κανονίστηκε? Βασικά μηνύματα και τηλέφωνα συνήθως παίρνω μόνο στον Τάκη Πουρναράκη ( καθ'οτι γνωρίζω και τα θέματα). Τωρα να παρω να πω τι σε εσάς, για football manager??? Aστο καλυτερα...

More
03 Feb 2006 02:10 #8373 by Αντώνης Κατρής
Είμαστε η μοναδική εκπομπή για games το ελληνικό ραδιόφωνο οπότε πάρε και πες ό,τι θες... Και για NFS αν θες μιλάμε!!!

Υ.Γ. Δεν έχει κανονιστεί τπτ απλά σου λέω να πάρεις ένα τηλέφωνο. Θα είσαι η πρώτη άλλωστε...

More
03 Feb 2006 02:35 #8380 by Μάνος Γρυπάρης
'Αντε πάλι. Όχι για Football Manager βρε! (μάλλον δεν διάβασες αυτό που είπα) Για Need for Speed, Sims και γενικά όποια παιχνίδια παίζεις! (από τότε που γίναμε καθημερινοί πλέον είμαστε εκπομπή για όλα τα Games) Ο Πουρναράκης δεν βγάζει γραμμές στον αέρα, τα μηνύματα από το τηλεφωνικό κέντρο άστα καλύτερα! (τα έχουμε ξεκόψει, όποιος παίρνει τηλέφωνο βγαίνει μόνο αέρα! :D )

Σήμερα είχε πάρει ο Τάσος από Μενίδι από κινητό και περίμενε να βγεις στον αέρα αλλά εσύ εκεί...σκληρό καρύδι!! Ντροπή σου βρε!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Feb 2006 02:42 #8383 by Anna R
Ντροπή μου?! Βρε μιλάς κι εσύ που μου εχεις βγάλει φήμη οτι την πέφτω στα παιδιά εδω μέσα! :? : ( αλλα εκεί εσυ να κανεις την προξενήτρα πανάθεμά σε)

More
03 Feb 2006 11:49 #8399 by Orestis Domis
Roz skandala ston games radio!!! A re triantafillopoulos pou sas xreiazetai...

More
03 Feb 2006 12:43 #8407 by Μπάμπης Κάιδος
Ferte grigora ton Evaggelato! Me tetia skandala methavrio tha exoume 10K xristes! Xexe.. A, kai kalos irthes thoughtless...

More
03 Feb 2006 12:45 #8409 by Makis
καλωσόρησες αννα στην παρέα!καλά είσαι?το πανεπιστήμιο πως πάει?περίεργο που ασχολήσαι με games...Πώς κ'έτσι?μάκης απο ηλιούπολη.

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>