Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
22 Jul 2015 00:25 #165898 by thodoris papanikolas
μπραβο σε ολους για το καταπληκτικο gaming site.συνεχιστε ετσι με πιο πλουσια θεματα.για δωρο θα ηθελα το xbox one αλλα και το evil within soundtrack.
The topic has been locked.
More
22 Jul 2015 01:24 #165904 by Apostolos Kiratzakos
1) Χρόνια πολλά στο gameworld.gr και σε όλη την ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό site. Εύχομαι κάθε χρόνο που κλείνετε να μεγαλώνει η παρέα εδώ μέσα.
2) Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Battles και τα livestreams που κάνετε
3)Το δώρο που επιλέγω (αν και δεν πρόκειται να νικήσω) είναι η τιμονιέρα της Logitech (G27).
More
22 Jul 2015 01:41 - 03 Aug 2015 03:27 #165905 by Στέλιος Γκέκας
1) Αρχικά χρόνια πολλά στο gameworld και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε αυτήν την μεγάλη παρέα και βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθάνε για να βελτιώνεται αυτο το site και εύχομαι εις ανώτερα.
2) αυτο που μου αρέσει περισσότερο στο gameworld φυσικά ειναι τα stream και τα πολύ αναλυτικά reviews που γίνονται σε games και όχι μόνο και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό καθώς όλα ειναι τέλεια
3) εγω με την σειρά μου θα προτιμούσα να τύχαινα ενα Xbox one γιατί θέλω να το λιώσω στα games και ειδικά στο halo
Last edit: 03 Aug 2015 03:27 by Μάνος Γρυπάρης.
More
22 Jul 2015 01:47 #165907 by Stathis
1)Χρόνια πολλά!Μόλις έγινα μέλος και με μια ματιά ενθουσιάστηκα.Εύχομαι να συνεχίσετε την αξιέπαινη δουλειά που κάνετε!

2)Τα reviews είναι τρομερά και πάντα τα συμβουλευόμουν πριν από κάθε αγορά.

3)Θα επιθυμούσα κάποιο από τα δώρα με κλήρωση. Θα ήταν τέλεια αν κέρδιζα ps4 ή xbox.
More
22 Jul 2015 11:24 #165917 by Alexandros Smyrnios
Θα ήθελα καταρχην να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και να συνεχίσετε τη ουλειά που κάνετε. Τα reviews είναι πολύ καλά και είναι μια πολύ καλή συμβουλή πριν την αγορά. Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το xbox one.
More
22 Jul 2015 11:37 #165920 by ΤΕΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
1) Χρόνια πολλά σε όλη την ομάδα του Game world. Συνεχίστε, όσο μπορείτε, την καταπληκτική δουλειά που προσφέρετε με το site σας.
2) Το site το βρίσκω πλήρως ενημερωμένο. Δεν υπάρχει κάτι ελλειπές. Καλύπτει και ενημερώνει ακόμη και τον πιο άσχετο (όπως εγώ για παράδειγμα). Κρατήστε το όπως το έχετε, είναι απλά τέλειο!!!
3) Θα επιθυμούσα να μπω στην κλήρωση για το PS4.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Και πάλι χρόνια σας πολλά, πολλά, πολλά και καλά.
More
22 Jul 2015 12:58 #165934 by Τοπουζίδης Δημήτρης
1) Χρόνια πολλά, μας μεγαλώσατε, να μεγαλώσετε και τα παιδιά μας τώρα και να καλύπτετε όλα τα gaming conventions (E3 κλπ)
2) Game reviews, όλα όσα διαβάζαμε σε περιοδικά όταν ήμασταν μικροί, και τώρα τα έχουμε στον υπολογιστή σας χάρη σ' εσάς. Ίσως αυτό που θα πρόσθετα σε reviews από pc games να ήταν σε τι hardware το κάνατε review, και αν σ' αυτό το hardware πήγαινε ικανοποιητικά το παιχνίδι σε ultra details ή αν πρέπει να κατέβει αρκετά η ποιότητα γραφικών ώστε να παίζει καλά.
3) Θα ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου με το Playstation 4.
More
22 Jul 2015 13:48 #165937 by nikitas filip
1)Χρονιά πολλά gameworld!!!Συγχαρητήρια για όλα αυτά που έχεις προσφέρει 10 χρονιά.
2)Γενικά τα reviews σας είναι πολύ καλά και όσα games έχω αγοράσει και είναι ακριβώς όπως τα έχετε περιγράψει εσείς.Επίσης μου αρέσουν πάρα πολύ τα live streaming σας!Τέλος θα ήθελα να συνεχίσετε τα battles που κάνετε και όπως είδα κάνατε τώρα ένα ακόμη battle.
3)Θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση για το XBOX ONE!!!!
More
22 Jul 2015 14:45 #165943 by Spyros Skarlatos
1) ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ GAMEWORLD !!! Παιδιά συνεχίστε την σκληρή δουλειά που κάνετε !!!
2) Μου αρέσει το Gameworld επειδή έχει αναλυτικά τα πάντα με ότι έχει να κάνει με το gaming. Αυτό που θα ήθελα να δω στο μέλλον είναι στα review να υπάρχει video(s) με σχολιασμό από το συντάκτη. Είναι ο γρηγορότερος τρόπος ( για τον αναγνώστη) να δει ένα review.
3) Το δώρο που επιλέγω είναι Κονσόλα Xbox One.
More
22 Jul 2015 15:05 #165944 by Panos Efthimioy
1)Χρόνια πολλά στο gameworld!!!Καθώς επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντάκτες τους για τα απίθανα reviews και το ατελιωτο παιχνίδι που πρόσφεραν τόσα χρόνια μέσα από τα βίντεο τους στο youtube αλλά και μέσα από τα κοινωνικά τους δίκτυα.Όλα αυτά τα χρόνια είχατε μεγάλη υποστήριξη και αυτό φαίνεται εξάλλου και από τον διαγωνισμό που κάνετε αυτές τις μέρες με τους χορηγούς σας που σας δίνουν αυτά τα εκπληκτικά πράγματα gaming αλλά και φιγούρες και άλλα πολλά δώρα από τα καταστήματα.
2)Τα πάτε πολύ καλά,συνεχίστε να κάνετε βίντεο και στο μέλλον εύχομαι ακόμα πιο επικά battles.
3)Θα ήθελα να πάρω μέρος στα δώρα με κλήρωση και συγκεκριμένα θέλω το Microsoft Flight Simulator X Steam Edition(PC).

Αυτά από εμένα καλή συνέχεια στον διαγωνισμό!!!!!!! ;)