Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
24 Jul 2015 04:02 #166031 by Παναγιώτης Τσιάτσος
1. Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδιά που προσπαθούν για το άρτιο και εξαιρετικό αποτέλεσμα που προσφέρει το site.
2. Μου αρέσει ο συνολικός αριθμός των reviews που συνεχώς αυξάνει και η διαχρονικότητα στον τομέα αυτό. Μπορείς να βρεις reviews για παιχνίδια που γράφτηκαν πριν από μια δεκαετία κι αυτό μαρτυρεί συνέπεια και συνέχεια.
3. Speedlink PC/PS4 Strike NX gamepad.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης
The topic has been locked.
More
24 Jul 2015 08:01 - 24 Jul 2015 08:03 #166032 by Παναγιώτης Κυριακόπουλος
1) Καταρχή καλό καλοκαίρι σε όλους. Και ελπίζω η νέα σεζόν να σας βρει όλους καλά και γενικά το Gaming να βρεθεί σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο (καλύτεροι και ποιοτικότεροι τίτλοι)!

2) Δεν έχετε ανάγκη τίποτα. Το site είναι μια χαρά και καλύπτει τα πάντα.

3) Το δώρο που επιλέγω είναι το PS4
Last edit: 24 Jul 2015 08:03 by Παναγιώτης Κυριακόπουλος .
  • a Guest
  • Visitor
  • Visitor
24 Jul 2015 12:59 #166040 by a Guest
Καλησπέρα σε όλους στην παρέα, είμαι αρκετά ενθούσιασμενος για το giveaway και εύχομαι να τα πάνε όλοι εξίσου καλά!
Με την σειρά μου και εγώ:
1) Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά από την ομάδα των συντακτών πάντα επιτυχίες ανάλογες με αυτές του Gameworld.gr και στο ίδιο το Gameworld.gr να συνεχίσει να μας ενημερώνει με τα πιο Hot Topics του gaming.
2) Δεν θέλω να περιαυτολογήσω για τα αυτονόητα, άλλα αυτό που μου αρέσει στο Gameworld.gr είναι το ίδιο το community του. Είναι αναμενόμενο ένα site με νέα σχετικά με το gaming, να είναι τόσο community-intense και αυτό είναι που του προσδίδει ομορφιά. Όσο για την ενημέρωση, την τοποθετώ στoυς καλύτερους ιστοτοπούς ενημέρωσης Ελληνικής καταγωγής
3) Θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση για τα Roccat Syva in-ear headset. Το προηγούμενο μου headset με άφησε στα μισά του Ιουνίου και είμαι με τα ηχεία της οθόνης για 1 μήνα.
More
24 Jul 2015 15:04 #166043 by Ελενη Τσουκου
1) Χρόνια Πολλά Gameworld ! Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά που κάνετε και την καθημερινή ενημέρωση σε πολλά reviews.
2) Στο Gameworld μου αρέσει πάρα πολύ το ανανεωμένο forum σας. Ειλικρινά τα σπάει ! B)
3) Το δώρο που επιλέγω με κλήρωση είναι το PS4
More
24 Jul 2015 17:43 #166051 by Κωνσταντινος Καραμιχαλης
1) Τα χρονια μου πολλα και παντα με ορεξη για απειρο gaming και σωστη ενημερωση για εμας!
2) Τα reviews προφανως, ειναι και ο βασικος λογος που μπαινω! Ενημερωση πριν την αγορα!
3) Το δωρο που επιλεγω ειναι ΧBox One.
More
24 Jul 2015 18:13 #166053 by Jiji
1) Χρόνια πολλά στο gameworld ελπιζω να μην παθει ποτε κανενας συντακτης καταρρακτη κλπ χτυπα ξυλο για να μπορουν παντα να μας συμβουλευουν και να μας διαφωτιζουν με τα σοφα reviews τους :lol:
2) Μ' αρεσουν τα reviews σας μπραβο σας ειστε οι καλυτεροι
3) Επειδη εχω φαει ηττα κι εχω παρει 3 φορες xbox κ ολα βαρεσανε μπιελα, ελπιζω να χαρω ενα ps4!
More
24 Jul 2015 18:41 #166054 by Stelios Palierakis
1) Τα χρονια μου πολλα και παντα με ορεξη για απειρο gaming και σωστη ενημερωση για εμας!
2) Τα reviews προφανως, ειναι και ο βασικος λογος που μπαινω! Ενημερωση πριν την αγορα!
3) Το δωρο που επιλεγω ειναι logitech g27
More
24 Jul 2015 20:12 - 31 Jul 2015 22:03 #166059 by Μαριός Σαραντος
1) Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα!!!! Εύχομαι για πολλά χρόνια να μας ψυχαγογειται και να μας ενημερώνετε!!! Χρόνια πολλά με πολλές επιτυχίες
2) Στο gameworld μου αρέσει και παρακολουθώ τα live που κάνετε στο twitch!!!!
3) Το δώρο που θα ήθελα είναι ένα xbox one.
Last edit: 31 Jul 2015 22:03 by Μαριός Σαραντος .
More
24 Jul 2015 21:15 #166062 by Τριανταφυλλος Καραταγλιδης
Χρονια πολλα με ακομα μεγαλυτερες επιτυχιες. Ειστε πολυ καλοι. Εχουμε μια πληρη ενημερωση γυρω απο το χωρο.
Θα ηθελα να παρω μερος για το Razer Nabu X προσφορά της Zegetron.
More
24 Jul 2015 21:21 - 25 Jul 2015 02:44 #166063 by Antonis Prelorentzos
1) Χρόνια πολλά GameWorld! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά που έχουν βάλει το λιθαράκι τους για να μας δώσουν από μισό λεπτό παρουσίασης μέχρι ένα review να είναι καλά για όλα όσα μας έχουν κάνει να καταλήξουμε σε μια επιλογή ή να γελάσουμε σε κάποια παρουσίαση. :)
2) Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ όλα αυτά τα χρόνια είναι η συνεχής ενημέρωση σε κάθε τι καινούριο πολύ έγκαιρα και με μεγάλη λεπτομέρεια. Τα live στο twitch είναι φανταστικά επίσης! Αυτό που θα ήθελα να δω στο μέλλον είναι περισσότερα συγκριτικά τεστ και επιδόσεις σε hardware Η/Υ έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων για τους gamers PC που θα μπορούν να ξέρουν τι να επιλέγουν για τα παιχνίδια που τους ενδιαφέρουν.
3) Το δώρο για το οποίο θα ήθελα να μπω στην κλήρωση είναι το "Razer Nabu X προσφορά της Zegetron".
Last edit: 25 Jul 2015 02:44 by Antonis Prelorentzos.