Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
22 Jul 2015 16:26 #165950 by Olga Chatzidaki
1)Εύχομαι το GAMEWORLD.gr να συνεχίσει δυναμικά την καλή δουλειά και οι συντάκτες του να μας βοηθάνε όλους εμάς τους gamers να επιλέγουμε σωστά κονσόλες και games.

2)Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο GameWorld είναι τα τρομερά reviews. Τα παρακολουθώ συνεχώς.

3)Θα ήθελα το ps4 ή το xbox!
The topic has been locked.
More
22 Jul 2015 16:36 #165952 by Γιώργος Δημόπουλος
Χρόνια πολλά!!! Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο Μάνο που ξεκίνησε όλη αυτή την προσπάθεια πριν 10 χρόνια! Δεύτερον, συγχαρητήρια στα παιδιά που τον βοήθησαν και βοηθούν. Τo site είναι ζωντανό καθώς κάποιοι φεύγουν και κάποιοι έρχονται συνέχεια. Μπήκα στην παρέα αυτή το 2009 και πραγματικά αποτελεί ό,τι καλύτερο στην Ελλάδα στο χώρο του gaming. Το συστηματικό gaming το έχω παρατήσει τα τελευταία 4 χρόνια αλλά το site αυτό παραμένει να αποτελεί νο.1 επιλογή μου για ενημέρωση. Έχω παίξει μαζί σας, έχω κερδίσει σε διαγωνισμούς, έχω μιλήσει μαζί σας (από όταν ήσασταν στον Sentra fm). Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν αλλά τα credits για μένα πάνε στον Μάνο! Συνεχίστε έτσι, με όρεξη και καλή διάθεση!!!

Υ.Γ. Δεν θέλω κάποιο δώρο καθώς δεν ασχολούμαι πλέον, οπότε θα ήταν κρίμα να το στερήσω από κάποιον άλλον.
More
22 Jul 2015 17:25 #165956 by Giorgos Poras
1) Γεια σε ολους, ευχομαι οτι καλυτερο στο GAMEWORLD και να διπλασιασετε τους ακολουθους σας μεσα στον επομενο χρονο!

2) Συνεχειστε την καταπλικτικη δουλεια και οτι κανετε! προσπαθειστε να μεγαλωσετε την οικογενεια μας για να υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που θα παρακολουθουν την απιστευτη δουλεια σας

3) Εαν νικουσα θα ηθελα το PS4
More
22 Jul 2015 19:33 #165962 by nasosmitro
1) Χρόνια Πολλά και καλά. Να τα Χιλιάσετε και συνεχίστε τη καλή δουλειά !!
2) Πιο πολυ μ αρεσε ο οδηγος αγορας Κινητών και Tablet
3) Για δώρο διαλέγω το PS4
Καλή επιτυχία σε ολους !!!!!
More
22 Jul 2015 20:04 - 03 Aug 2015 03:34 #165964 by Φανης τσακουριδης
1)Γεια σας παιδια σας θαυμαζω πολυ και σας παρακολουθω συνεχεια ειστε καταπληκτικοι και το πιο ωραιο site για εμενα σας εχω στην καρδια μου και σας αγαπω πολυ. Xρονια πολλα .
2)Ειστε πολυ ενημερωτικοι και οτι και αν πω θα ειναι λιγο για εσας!!!ελπιζω να με καταλαβαινετε
3)Το δωρο που θα ηθελα ειναι μια τιμονιερα που τρελενομαι για racing games,ενα παιχνιδι για πλει4 και αν ειναι δυνατον ενα play4

YΓ:σας αγαπω πολυ και θα ηθελα να κερδισω αλλα ειμαι λιγο γκαντεμης και ατυχος
Last edit: 03 Aug 2015 03:34 by Μάνος Γρυπάρης.
More
22 Jul 2015 22:01 #165973 by Χάρης Πετρόχειλος
1) Χρόνια πολλά και γεμάτα επιτυχίες για το site και εσάς παιδιά. Πλέον είστε το site που καθημερινά θα επισκεφτούμε για να μάθουμε τι καινούριο βγαίνει και τι αξίζει να παίξουμε. Συγχαρητήρια!!
2) Όπως ανέφερα και πάνω, αυτό που θεωρώ το καλύτερο σας στοιχείο είναι τα πολύ καλά reviews.
3) Σαν δώρο ελπίζω να κερδίσω το PS4!!!!
More
22 Jul 2015 22:42 #165976 by Γιάννης Γκατζόφλιας
1) 10 χρόνια ακόμη σας εύχομαι και από εκεί άλλα τόσα και τόσα και τόσα....
2)τα unboxing παιδιάαααα μου έχετε λύσει πολλές απορίες και με βγάλατε από δύσκολες αποφάσεις
3) ως παλιός fan των logitech mouse (g5που δουλεύει ακόμη) έχω βάλει στο μάτι το g502...
More
23 Jul 2015 00:17 #165982 by Elizabeth Komninou
1)Χρόνια πολλά!!! Με τους διπλάσιους χρήστες του χρόνου!!!
2) Με games και για γυναίκες!
3) PS4
More
23 Jul 2015 00:42 #165984 by Ανδρέας Πανουσιάκης
1)Χρόνια πολλά παιδιά! Συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά σας.
2)Στο Gameworld μου αρέσει περισσότερο το forum και τα reviews.
3)Το δώρο που επιλέγω είναι το Xbox One.
More
23 Jul 2015 01:10 #165985 by Thanasis Papadopoulos
1)Χρόνια πολλά..και σας εύχομαι σε πολλά πολλά χρονια να γιορτάζεται τα γενέθλια του site με giveaway του Playstation 25 ;)
2)Τα battles ηταν απίστευτα....Αυτό που θέλουμε είναι να αρχισουν να γίνονται και με fans σιγά σιγα
3)Το δωρo που θέλω είναι το logitech G402....Να δουμε και καμιά άσπρη μέρα στα FPS