Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
19 Jul 2015 02:35 #165635 by 'Αλεξ Απέργης
1) Παιδια συγχαρητηρια που εχετε φτασει την σελιδα εδω που ειναι τωρα! :woohoo: Πολλα μπραβο σε ολους οσους αφιερωνουν χρονο για να μας κρατατε ενημερους! Χρονια πολλα και να τα εκατοστησετε :P

2)Αν και προσφατα εγινα μελος, δεν εχω προσεξει κατι που ισως χρειαστει να προσθεσετε στο μελλον, απλα συνεχιστε την καλη δουλεια.

3) Για δωρακι θα ηθελα πολυ το Playstation 4 της SONY (με κληρωση)..αυτα! :cheer:
The topic has been locked.
More
19 Jul 2015 03:41 - 03 Aug 2015 02:15 #165636 by Διονύσης Γκ
~GameWorld.gr συγχαρητήρια για όλη αυτήν την πορεία που έχετε διασχίσει αυτά τα χρόνια στην οποία υπήρχαν δυσκολίες/προβλήματα αλλά μπορέσατε να τα ξεπεράσετε. Ήταν μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες χαρές και πολύ γέλιο, θέλω να σας συγχαρώ για αυτήν την ασυναγώνιστη προσπάθεια που κάνατε μέσα σε αυτά τα χρόνια για να φτάσετε εδώ που είστε τώρα.
~[ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ]~
Και τώρα κάτι που πραγματικά το πιστεύω πέρα από όλα, συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μας, ευχόμαστε (όλοι μας) ότι καλύτερο για αυτό το site και εσάς ιδιαιτέρως, να είστε καλά και να περνάτε πάντα καλά :)
Μας έχετε εξελίξει πραγματικά πολύ σε σχέση με τα ηλεκτρονικά και τα παιχνίδια και άλλα, πράγμα δύσκολο για κάποιους που θα ήθελαν μόνο την τσέπη τους γεμάτη!
Δεν ξέρω τι να σας πω, το έχετε νιώσει το πράγμα και μπράβο σας που θέλετε και μπορείτε να προσφέρετε στο θεσπέσιο κοινό σας :* αυτά που προσφέρατε και συνεχίζετε να προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια..
*Συνοψίζοντας θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που μας έχετε προσφέρει και εις ανώτερα με πολύ αγάπη*
Το δώρο που θα ήθελα σε περίπτωση που κερδίσω (tryhard :* ) είναι το PS4 όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι ^_^
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο gameworld είναι η αφοσίωση που δίνεται σε αυτό που κάνετε για να βγει ένα άριστο αποτέλεσμα με εμάς θεατές. :D
{Τώρα και για κάποια άλλα δώρα (με κλήρωση) θέλω να μπω στον διαγωνισμό αλλά δεν ξέρω αν γίνεται} ..
¨°º¤ø„¸‡KEEP IT UP‡¸„ø¤º°¨
Last edit: 03 Aug 2015 02:15 by Μάνος Γρυπάρης.
More
19 Jul 2015 03:54 - 19 Jul 2015 03:57 #165637 by Γεωργιος Κωνσταντακελης
1) Χρόνια σας πολλά και ακόμη περισσότερες επιτυχίες αλλά και αντοχές με όλα αυτά που γίνονται!
2) Όλα οκ, αλλά να, τώρα που μπήκαν τα καπιταλες κοντρολες, ξεμείναμε από κάρτες ανανέωσης στα ΜΜΟ (τουλάχιστον σε αυτό που παίζω εγώ!) και σύντομα θα βγάλουν το νέο εξπανσιον που θελει να είσαι sub για να το πάρεις δωρεάν κομπανιον, κτλ. Η ευχή μου για την ελλαδική αγορά θα ήταν, πέρα απο ιστοσελίδες παρουσίασης βιντεο παιχνιδιών, να είχαμε κατι σαν ελληνικό g2play, να μπορούμε να αγοράζουμε καρτουλες! (σε ώρες ανάγκης) λολ!
3) θα έβαζα κονσόλα, αλλά δεν παίζω κονσόλες εδω και χρόνια, το αφήνω για τους νεώτερους. Είμαι πλέον πισιας και χμμ επιλεγώ... Θα έλεγα το 502 αλλά ειναι τόσες πολλές οι συμμετοχές και πάντα ειμαι άτυχος... να πω το 302 της Logitech, η ένα ποντίκι τέλος πάντων!
Last edit: 19 Jul 2015 03:57 by Γεωργιος Κωνσταντακελης.
More
19 Jul 2015 03:56 - 24 Jul 2015 00:22 #165638 by ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ
1) Να τα εκατοστήσετε!
2) Όλα μου αρέσουν και δεν βλέπω κάτι που θα χρειαστεί να προσθέσετε.
3) Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το PS4.
Last edit: 24 Jul 2015 00:22 by ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ.
More
19 Jul 2015 04:57 #165640 by ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΚΛΗΡΟΥ
1) Χρόνια σας πολλά!
2) Όλα σας τα θέματα είναι ωραία και δεν βλέπω να χρειάζεται κάτι.
3) θα ήθελα το PS4 με κλήρωση.
More
19 Jul 2015 09:27 #165643 by Christos Tsioridis
1)Χρόνια πολλά παιδιά. Να σας έχουμε για καιρό ακόμη εύχομαι.
2) Σας παρακολουθώ 7 χρόνια. Με έχετε καλύψει σε ιδέες . Αγαπημένα: unboxings game maniacs battles και ότι gameplay.
3)Εύχομαι για ενα Mortal Kombat X ( με κλήρωση )για Playstation 4.
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
More
19 Jul 2015 10:31 #165644 by Αλέξανδρος Στεφάνου
1)Χρόνια πολλά παιδιά, συνεχίστε την καλή δουλειά και την καθημερινή ενημέρωση!
2)Αν δεν κάνω λάθος είμαι εδώ από το 2009 και δεν θυμάμαι κάτι που να 8έλω να αλλάξει, ίσως μόνο αν μπορείτε να κάνετε περισσότερα twitch streams :D
3)Θα ήθελα 1 Κονσόλα Xbox One προσφορά της Microsoft ( 8έλω να παίξω Halo και Gears ;) )

Good Luck!!!
More
19 Jul 2015 11:20 - 19 Jul 2015 11:24 #165645 by tsironick
1) Χρόνια πολλά!!
2) Μου αρέσει που η σελίδα είναι πολύ ενημερωμένη! Θα ήθελα πιο πολλά νέα της Nintendo!
3) Μακάρι να κερδίσω το PS4 με κλήρωση, αλλά αν δε το κερδίσω ας το κερδίσει κάποιος που θα το έχει ανάγκη και θα το χαρεί!
Last edit: 19 Jul 2015 11:24 by tsironick.
More
19 Jul 2015 11:21 #165646 by Πέτρος Κάλτζιας
1)Χρόνια πολλά και με όμορφες στιγμές να τα συνοδεύουν.Εύχομαι να έχετε πάντα όρεξη για αυτό που κάνετε.
2)Η ιστοσελίδα είναι πλήρης και εγώ που δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός δεν βρίσκω κάτι καινούργιο να προτείνω.
3)Θα ήθελα ένα PS4.
More
19 Jul 2015 12:44 #165647 by Βασίλειος Λεοντιάδης
1) Συγχαρητήρια για την καλή δουλεία σας. Χρόνια πολλά.
2)Στο Gameworld θα ήθελα λιγότερες διαφημίσεις.
3)Το δώρο που επιλέγω: PS4 Console