~GameWorld.gr συγχαρητήρια για όλη αυτήν την πορεία που έχετε διασχίσει αυτά τα χρόνια στην οποία υπήρχαν δυσκολίες/προβλήματα αλλά μπορέσατε να τα ξεπεράσετε. Ήταν μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες χαρές και πολύ γέλιο, θέλω να σας συγχαρώ για αυτήν την ασυναγώνιστη προσπάθεια που κάνατε μέσα σε αυτά τα χρόνια για να φτάσετε εδώ που είστε τώρα.
~[ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ]~
Και τώρα κάτι που πραγματικά το πιστεύω πέρα από όλα, συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μας, ευχόμαστε (όλοι μας) ότι καλύτερο για αυτό το site και εσάς ιδιαιτέρως, να είστε καλά και να περνάτε πάντα καλά
Μας έχετε εξελίξει πραγματικά πολύ σε σχέση με τα ηλεκτρονικά και τα παιχνίδια και άλλα, πράγμα δύσκολο για κάποιους που θα ήθελαν μόνο την τσέπη τους γεμάτη!
Δεν ξέρω τι να σας πω, το έχετε νιώσει το πράγμα και μπράβο σας που θέλετε και μπορείτε να προσφέρετε στο θεσπέσιο κοινό σας :* αυτά που προσφέρατε και συνεχίζετε να προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια..
*Συνοψίζοντας θέλω να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα αυτά που μας έχετε προσφέρει και εις ανώτερα με πολύ αγάπη*
Το δώρο που θα ήθελα σε περίπτωση που κερδίσω (tryhard :* ) είναι το PS4 όπως οι περισσότεροι φαντάζομαι
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο gameworld είναι η αφοσίωση που δίνεται σε αυτό που κάνετε για να βγει ένα άριστο αποτέλεσμα με εμάς θεατές.
{Τώρα και για κάποια άλλα δώρα (με κλήρωση) θέλω να μπω στον διαγωνισμό αλλά δεν ξέρω αν γίνεται} ..
¨°º¤ø„¸‡KEEP IT UP‡¸„ø¤º°¨