Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
18 Jul 2015 19:58 #165613 by Τάκης Σπύρου
1)Χρόνια Πολλά Gameworld!Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι και καλύτερα.Είστε η πρώτη μου επιλογή ενημέρωσης σε θέματα gaming εδώ και έξι χρόνια.Με τη δουλειά που ρίχνετε αλλά και τις συνεχείς βελτιώσεις που παρουσιάζει το site σε διάφορους τομείς,είμαι σίγουρος πως θα είστε Νο 1 για πολλά χρόνια ακόμα.

2)Μου αρέσουν πολύ τα live stream και θα ήθελα περισσότερα στο μέλλον όπως και μερικούς διαγωνισμούς hardware.

3)Το δώρο που επιλέγω είναι το Speedlink PC/PS4 Strike NX gamepad.
The topic has been locked.
More
18 Jul 2015 20:09 #165614 by oddin
1) Να τα εκατοστίσετε!
2) Μου αρέσουν οι διαγωνισμοί που κάνετε και θα ήθελα να δω περισσότερα θέματα με gadgets.
3) Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το PS4
More
18 Jul 2015 21:14 #165616 by kiriakos_k23
1) Καταρχάς συγχαρητήρια παιδιά για τα 10 χρόνια, εύχομαι και για τα επόμενα 10 χρόνια να είστε πάλι εδώ με περισσότερη δύναμη και όρεξη για ενημέρωση στον τομέα που όλοι εμείς (αλλά και εσείς) λατρεύουμε, στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών!

2) Στο Gameworld μου αρέσει το community αλλά και αρκετά review που γίνονται πλέον με την χρήση βίντεο, στα πρότυπα των διεθνών site βιντεοπαιχνιδιών. Θα ήθελα πάρα πολύ στο μέλλον να δω την ιστοσελίδα να γίνει λίγο πιο "ελαφριά" ή να γίνει πιο "γρήγορη", γιατί αντιμετωπίζω προβλήματα ταχύτητας στην μετάβαση σε διαφορετικά topic ή και άρθρα του site αλλά και εαν είναι δυνατόν η μπάρα αναζήτησης να βρίσκει πρώτα τα βιντεοπαιχνίδια που έχουν γίνει review και μετά τα σχετικά άρθρα ή διάφορα updates. Προσωπική μου άποψη φυσικά.

3) Τέλος, θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση για το Xbox One.

Εύχομαι καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι σε όλους τους συντάκτες του Gameworld και φυσικά καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.
More
18 Jul 2015 21:31 - 03 Aug 2015 02:13 #165617 by Αθανάσιος Κοτζαραπης
1.Χρόνια πολλα,και να συνεχίσετε ετσι,με τοσο ζωντάνια,

2.Μου αρέσουν πολυ τα reviews σας,οπως και τα βιντεο απο συλλέκτες

3.Θα ήθελα να μπω στην κληρωση για :"1 Project Cars ps4"
Last edit: 03 Aug 2015 02:13 by Μάνος Γρυπάρης.
More
More
18 Jul 2015 22:24 #165622 by Γιάννης Πετρόχειλος
1) Εντάξει τι να πω τώρα για το GameWorld γνωστός θαμώνας είμαι τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά, η συντακτική ομάδα έχει αναβαθμιστεί πλήρως και καλύπτει όλο το φάσμα σε όλα τα επίπεδα. Το καλύτερο όμως κομμάτι είναι η εδραίωση και η καθιέρωση των live που είναι πραγματικά απολαυστικά και εύχομαι να συνεχίσουν!
2) Σε ότι αφορά το τι θέλω νομίζω ότι είμαι απόλυτα καλυμμένος ίσως να ήταν πιο ωραίο να βλέπαμε πιο πολλά live streams μέσω Xbox One και PS4 για τα exclusive τους!
3) Σε ότι αφορά το δώρο θα ήθελα να μπω στη κλήρωση για Alien: Isolation για Xbox One.
Ευχαριστούμε για την παρουσία σας όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε να συνεχίσετε για άλλα τόσα!
More
18 Jul 2015 22:44 #165623 by aris464
1)Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πιο πολύ στο Gameworld μου αρέσουν τα προσεγμένα και λεπτομερή reviews σας.
2)Για τους συντάκτες έχω να πω Keep ON!
3)Το δώρο που θα ήθελα είναι ένα PS4.
More
18 Jul 2015 23:01 - 03 Aug 2015 02:14 #165624 by Βασίλης Χατζηνικολάου
1)Χρόνια σας πολλά και σας ευχαριστούμε για τα ωραία και ενημερωτικά άρθα σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά.
2)Στο gameworld.gr μου αρέσουν όλοι οι τύποι βίντεο αλλά περισότερο τα unboxings.
3)Επιλέγω το Mortal Kombat X.
Last edit: 03 Aug 2015 02:14 by Μάνος Γρυπάρης.
More
19 Jul 2015 01:32 #165633 by George Avramis
1)Χρονια πολλα κι απο μενα παιδια και συγχαρητηρια για την δουλεια σας.
2)Ωραια reviews, ωραιοι δαιγωνισμοι, ολα καλα!
3)Το δωρο που επιλεγω ειναι η Κονσόλα Xbox One προσφορά της Microsoft
More
19 Jul 2015 02:01 - 19 Jul 2015 17:30 #165634 by Κώστας Απέργης
1) Παιδια συγχαρητηρια! :cheer: Μια δεκαετια γεματη επιτυχιες και πολλες ωρες καψιματος φανταζομαι απο πολλους αναγνωστες.Δυστυχως εγω σας εμαθα μολις πριν λιγο καιρο, αλλα ηταν αρκετος για να καταλαβω ποσο αφοσιωμενοι ειστε! Χιλια μπραβο και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και απο'μενα! Σας ευχομαι τα καλυτερα! Ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω για την σκληρη δουλεια που κανετε :)

2)Το μονο που, ισως, θα'θελα να δω στο μελλον ειναι περισσοτερα αφιερωματα σε old-school παιχνιδια για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοτεροι! Κατα τ'αλλα ειστε απαιχτοι και ευχομαι να συνεχισετε ετσι για πολλα χρονια ακομα! ;)

3) Το παιχνιδι που θελω σαν τρελος ειναι το PLAYSTATION 4 :cheer:
Ευχαριστώ
Last edit: 19 Jul 2015 17:30 by Κώστας Απέργης.