1) Τις ευχές μου για τη συμπλήρωση 10 χρόνων και να γίνουν αυτά περισσότερα !!
2) Εάν και πρωτάρης στο site σας έμεινα εντυπωσιασμένος με την λειτουργικότητα του. Πλήρως ικανοποιημένος απο τις κριτικές των παιχνιδιών.
3) Θα επιθυμούσα το PS4 της SONY/XBOX ONE (ύστερα από κλήρωση)
1) Συγχαρητήρια σε όλους σας , μπράβο για την εξαίρετη δουλειά που κάνετε .
2) το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι πιο πολλά battles μεταξύ σας αλλά και με άλλους youtubers.
3) Το δώρο που θα ήθελα ειναι το PS4
1) Χρόνια Πολλά σε όλα τα παιδιά του GameWorld και σας εύχομαι να τα εκατοστήσετε!
2) Μου αρέσει να ενημερώνομαι από τα Reviews πριν προβώ σε αγορά παιχνιδιού ώστε να σχηματίζω καλύτερη άποψη για το παιχνίδι που θέλω να αγοράσω.
3) J-Stars (PS4)
1)Απιστευτη κινηση εκ μερους σας! Ευχαριστουμε πολυ για ολα και ευχομαι καλη συνεχεια!!!
2)Αν θα ηθελα κατι παραπανω τα επομενα χρονια απο εσας ισως αυτο να ηταν περισσοτερα και πιο τακτικα βιντεο στο Youtube. Απο το site ειμαι φουλ καλυμμενος!!! Αυταα
3)Οσον αφορα στο διαγωνισμο θα το τολμησω για ενα Xbox One!!!
1)Είστε φανταστικοί σας εύχομαι να συνεχίσετε την καταπληκτική δουλειά που κάνετε.
2)Τα reviews σας είναι πραγματικά αξιόλογα και θα ήθελα να τα διευρύνετε όσο είναι δυνατόν
3)Για τον διαγωνισμό θα τολμήσω για την κονσόλα PS4
1)Χρόνια Πολλά σε όλα τα παιδία του GameWorld να'στε καλά !
2)το site με ενημερώνει κάθε στιγμή για το τι συμβαίνει στο χώρο του gaming οπότε δεν θα ήθελα κάτι παραπάνω
3)Θα επιθυμούσα μία Κονσόλα PlayStation 4
1)Χρόνια πολλά παιδιά! σας εύχομαι να τα εκατοστήσετε!
2) Μου αρέσει να ενημερώνομαι από τα Reviews .....απο το site ειμαι φουλ καλυμμενος!
3) οτι κατσει ετσι κι αλλιως ειναι κληρωση.
1. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ωραία ομάδα σας που πάντα πρώτη μας ενημερώνει για κάθε τι νέο.
2. Σας εύχομαι και επιθυμώ περισσότερη ενημέρωση για την τεχνολογία & παρουσιάσεις των νέων games.
3. Θα ήθελα πάρα πολύ να τύχω το PS4 αλλά και κάθε τι άλλο είναι εννοείται ευπρόσδεκτο.