1)To site το ανακαλυψα τυχαια πριν αρκετα χρονια, δεν θυμαμαι ακριβως ομως. Συγκεκριμενα εψαχνα τοτε να δω τι απεγιναν συντακτες που γνωριζα απο περιοδικα του χωρου. Ο Μανος Γρυπαρης ηταν ο λογος που σας παρακολουθουσα , αραια και που, στην αρχη ειναι η αληθεια. Δεν θυμαμαι απο που γνωριζα το ονομα. Πριν 20 χρονια αγοραζα 3-4 περιοδικα του χωρου. Οι καιροι ομως αλλαξαν, αρκετα επαψαν να κυκλοφορουν, αλλοι συνεχισαν να γραφουν στο Internet. Ειμαι ατομο που γενικα δεν εκτιθεται στο διαδίκτυο και αυτος ειναι ο λογος που απλα σας διαβαζα, χωρις να συμμετεχω. Εφτιαξα προφιλ φετος μιας και τον τελευταιο καιρο εχω λιγο περισσοτερο χρονο να διαθεσω, ωστε να γραψω την γνωμη μου σε καποιο απο τα τοσα θεματα που εχετε στο forum. Το να γραφεις ειναι μεταξυ αλλων και χρονοβορο. Το να γραφεις σωστα (ολοι προσπαθουμε) ειναι απο μονο του μια μικρη δουλεια.
2)Οπως εγραψα στο σχολιο μου στην ειδηση για τα 10 χρονια Gameworld :
Καθε δουλεια εχει τις δυσκολιες της, εχει ομως και τις χαρες της. Και οταν κανεις επαγγελμα αυτο που αγαπας τοτε οι χαρες ειναι σιγουρα περισσοτερες. Ειναι αυτο που σου μενει. Το να διαπρεπεις επαγγελματικα σε εναν χωρο δεν ειναι και λιγο. Το να διαπρεπεις σε εναν χωρο οπως ειναι η ενημερωση γυρω απο το gaming, εδικα στην Ελλαδα, ειναι απο μονο του πολυτιμο. Εσεις παιρνετε το gaming στα σοβαρα. Για δεκα χρονια, με σχεδον τα μισα να αποτελουν προκληση για καθε επαγγελματια στην Ελλαδα, λογω των οικονομικων συνθηκων. Παντα τετοια.
Σας ευχαριστουμε που εισαστε εδω για 10 χρονια. Πολλες επιτυχιες στη συνεχεια, με οτι καταπιανεστε (βλ youtube twitch και οτι αλλο προκυψει στο μελλον). Χρονια πολλα στο Gameworld και στα......"γατακια" του.
YΓ. Χμμμ ξεχασα το δωρο
...Λοιπον θα επιλεξω κληρωση για το Xbox. Ευχαριστω για την υπενθυμιση.