1)Χρόνια πολλά GameWorld!!!Ότι επιθυμείς!!! Παιδιά συνεχίστε έτσι,great work!!
2)Αυτο που μου αρέσει περισσότερο είναι τα Live streaming στο Twitch.
3)Τσαντα Blizzard ειναι το δώρο που επιλέγω
1) Χρονια πολλα παιδια! Να τα εκατοστησει το site και σιγα σιγα η σκληρη δουλεια και οι κοποι σας ανταμοιβονται με την επισκεψημοτητα του site!
2) Εμενα μου αρεσουν πολυ τα reviews που κανουν τα παιδια ο παντελης και ο γιαννης ο μοσχονας για τα strategy!πραγματικα απιστευτος!
3) Το δωρο που διαλεγω ειναι το Logitech G302 mouse και γενικα οποιο απο την σειρα της logitech.
1) Χρονια πολλα Gameworld και συνχαρητηρια και την δουλεια σας στον τομεα ολα αυτα τα χρονια.
2) Αυτο που ξεχωριζει για εμενα ειναι τα Livestreams με αποτελεσμα να μας ψυχαγωγουν!
3) Το δωρο με κληρωση ειναι το Xbox One!
1) Ένα μεγάλο μπράβο μαζί με τα χρόνια πολλά στο GameWorld!Όλοι οι συντάκτες κάνουν εξαιρετική δουλειά,να συνεχίσετε έτσι και μην αλλάξετε τίποτα.
2) Ο χώρος του Forum μου αρέσει πολύ,επειδή μαθαίνεις ότι θες.
3) Θα επιλέξω δώρο χωρίς κλήρωση,αυτο είναι Φιγούρα 6" Toon Link (Zelda) by Otakustore.gr
ή Φιγούρα 6" Captain Olimar (Pikmin) by Otakustore.gr ή GTA: San Andreas Republic t-shirts XL.
1) Χρόνια πολλά! 10 χρόνια με αναλυτικά reviews!
2) Δεν μου έρχεται κάτι που θα ήθελα να δω στο site. Τα καλύπτετε πάνω-κάτω όλα!
3) Το δώρο που επιλέγω είναι το Roccat Taito King Size Mousepad!
1) Χρόνια πολλά gameworld χρόνια πολλά στους συντάκτες του που δίνουν καθημερινά "μάχη " στο να μας έχουν πλήρως ενημερωμένους για τα αγαπημένα μας games !!
2) Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στο gameworld είναι η εκπομπή users και φυσικά το game maniacs !!
3) Οι επιλογές μου για δώρο είναι : 1).Speedlink Strike FX PS3 2). GTA: San Andreas Republic t-shirts 3). Speedlink HDMI cables υψηλής ταχύτητας 1.5μ .
1) Χρονια πολλα gameworld.gr!!! Πραγματικα ενθουσιασμένος απο την δουλεια που κανετε. Τοσο εδω στην σελίδα οσο και στο Youtube.
2) Δεν εχω να προτεινω τιποτα, τα καλυπτετε ολα!
3) Σαν δώρο θα ηθελα ενα speedlink strike nx! Συνεχίστε την πολυ καλη δουλεια!
1) Χρονια πολλα σε ολους εκει στο GameWorld για την σκληρη δουλεια που κανετε τοσα χρονια!!
2) Μου αρεσουν αρκετα τα reviews και μου δινουν αρκετες ιδεες στα επομενα παιχνιδια που θα δοκιμασω και θα μ'αρεσε,τα livestream να διαρκουσαν λιγο παραπανω
3) για δωρο θα ηθελα το logitech g402
Keep it up!!!
1) Χρόνια πολλά και να συνεχίσετε με ακόμη περισσότερη επιτυχία.
2) Τα reviews είναι ο λόγος που οδηγούμαι συνέχεια εδώ και ειδικά ο τρόπος που είναι γραμμένα. Συγχαρητήρια σε όλους σας για την προσπάθεια.
3) Το δώρο που θα ήθελα είναι η κονσόλα PlayStation 4. Καλή επιτυχία σε όλους!
1) Τα καλύτερα εύχομαι σε όλη την ομάδα! Με υγεία και άλλα τόσα χρόνια!
2) Δεν υπάρχει κάτι το οποία θα ήθελα να διορθώσετε. Τα έχετε καλύψει όλα ήδη!
3) Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το PS4!