Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
09 Jul 2015 23:06 #164215 by Kίμωνας Κάργατζης
1) Χρόνια Πολλά παιδιά! Ελπίζω το gameworld να συνεχίσει να ενημερώνει και να ψυχαγωγεί το φανατικό ελληνικό gaming κοινό για πολλά χρόνια. Παρ' όλο λάτρης των games από προσχολική κιόλας ηλικία , ασχολήθηκα με το ελληνικό community και κατ' επέκταση το Gameworld.gr τον τελευταίο 1 χρόνο. Αυτό που έχω να πω είναι πως όλοι οι συντάκτες και συντελεστές αφιερώνουν και την ψυχή τους , με αγάπη και πλήρη επαγγελματισμό! Forza λοιπόν GW ;)))
2) Το μόνο που θα ήθελα να δω στο μέλλον είναι και ο ευσεβής πόθος των συντακτών, δηλαδή μια τηλεοπτική εκπομπή με τους users! ... Άντε, λόγω των δυσκολιών της εποχής και για μην το γρουσουζεύω, και μια βελτίωση ως αναφορά το site σε mobile browsers και ειδικότερα ios θα ήταν τέλεια :D
3) Eπιλέγω κ εγώ το Xbox One(με κλήρωση) ελπίζοντας πως θα κάνει παρέα στους άλλους 2 προγόνους του εδώ στο σπίτι!
Ty Ty και πάλι guys!
The topic has been locked.
More
09 Jul 2015 23:09 - 16 Jul 2015 22:15 #164217 by Kostas Milonas
1) Πραγματικα ευχομαι μονο επιτυχιες για το GameWorld και σε καθε γενεθλια η κοινοτητα να μεγαλωνει και δυναμωνει! Η προσπαθεια σας ειναι εξαιρετικη, επαγγελματικη και ξεχειλιζει απο αγαπη και σεβασμο προς στο αντικειμενο και στους αναγνωστες σας, μπραβο και παλι μπραβο!

2) Η διαρκης προσπαθεια για βελτιωση, η αναζητηση νεων τροπων επαφης με τους αναγνωστες καθως και τα εξαιρετικα Reviews και News ειναι τα πιο δυνατα σημεια του GameWorld. Συνεχιστε απτόητοι!

3) Δεν μπορω να πω οχι στην ευκαιρια να κεριδω ενα Xbox One, fingers crossed :D

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR
Last edit: 16 Jul 2015 22:15 by Μάνος Γρυπάρης.
More
09 Jul 2015 23:09 #164218 by ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΤΣΕ
1)Χρονια πολλα GameWorld! Συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια που κανετε. Συνεχίστε έτσι.
2)Στο site μου αρεσουν πιο πολυ τα reviews και τα βιντεακια στο youtube.
3)Δωρο με κληρωση: 1 Κονσόλα PlayStation 4
More
09 Jul 2015 23:11 #164219 by Marios-Mariglen Topciu
1) Χρονιά πολλά για τα 10 χρονιά GameWorld.gr. Συντηρήτρια για όλα τα χρονιά που ήσασταν εδώ (οι Συντάκτες) να μας ενημερώνεται κάθε μέρα αυτά τα 10 χρονιά
2)Μου αρέσει η καθημερινή ενημερώσει που μας παρέχει το Gameworld.gr
3)Τα δώρα που επιλέγω ει ναι: Speedlink Strike FX PS3, Speedlink HDMI cables υψηλής ταχύτητας 1.5 μ, Μπρελόκ Sonic (Runner)
The following user(s) said Thank You: Άκης Ζαχαριάδης
More
09 Jul 2015 23:11 - 10 Jul 2015 01:33 #164220 by Dimitris Tsirekas
1) Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που κάνουν καταπληκτική δουλειά μέρα με τη μέρα για να μας κρατήσουν ενημερωμένους.. Χρόνια πολλά στο Gameworld αλλά και στο Community που κρατάει το site ζωντανό, ελπίζω με τον καιρό να δούμε περισσότερα event εκτός Αθήνας (ΕΛΑΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ :P), ανυπομονούμε για ενα gameworldgr application που να καλύπτει ολόκληρο το site χωρίς περιορισμούς!Συνεχίστε την καλή δουλειά, το καλαμπούρι και τα καλύτερα έρχονται!!

3) Για την κλήρωση ======> Sony PS4
Last edit: 10 Jul 2015 01:33 by Άκης Ζαχαριάδης.
More
09 Jul 2015 23:13 #164221 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
1) Χρόνια πολλά GameWorld !!! Να είστε πάντα καλά παιδιά που μας προσφέρετε όλα αυτά ,όχι μόνο εδώ στο sait και στο φόρουμ αλλά και στο youtube ,twitch ,events.
2) Αυτό που πρέπει να συνεχίσετε να κάνετε είναι οι εκπομπές στο youtube .Aπο εκεί άλλωστε σας έμαθα και ήρθα στο site και κόλλησα.
3)Δώρο με κλήρωση που επιλέγω είναι : Roccat Syva in-ear headset
More
09 Jul 2015 23:14 #164222 by Χαράλαμπος Δασκαλογιάννης
1) Χρόνια πολλά gameworld
2) Mου αρέσουν τα unboxing που κάνετε
3) Δώρο με κλήρωση: μία κονσόλα playstation 4
More
09 Jul 2015 23:15 #164223 by Teo Tsir
1) Χρόνια πολλά στην καλύτερη ελληνική ιστοσελίδα για παιχνίδια :)
2) Αν και δεν έτυχε να γίνω μέλος τους τελευταίους 6-7 μήνες παρακολουθώ όλες τις αναρτήσεις που κάνετε και έχω να πω πως είναι προσεγμένες και καλογραμμένες
3) θα πάω για το Logitech G502
καλή τύχη σε όλους και χρόνια πολλά στο gameworld.gr
More
09 Jul 2015 23:17 - 16 Jul 2015 22:17 #164224 by Θανάσης Λεσιώτης
1) Ευχομαι να τα εκατοστησετε και να συνεχισετε τοσο καλα οπως τωρα.
2) Τα live είναι τα αγαπημενα μου.....εδω και 2-3 μηνες κοιταω να μην χανω ουτε ενα live σας
3) Δωρο με κληρωση: μια κονσολα playstation 4
Last edit: 16 Jul 2015 22:17 by Μάνος Γρυπάρης.
More
09 Jul 2015 23:24 #164229 by Jim
1)Χρονια πολλα Ganeworld!!Σε ολους τους συντακτες συνιστω λιωσιμο στα Games!!
2)Το GameWorld ειναι απλος τελειο!Συνεχιστε να δουλευετε ετσι για ακομα 10 χρονια!!
3)Το δωρο που θα ηθελα ειναι ενα PS4