Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
09 Jul 2015 23:27 - 16 Jul 2015 22:18 #164230 by Δημήτρης Αραμπατζής
1. Χρόνια πολλά gameworld σου εύχομαι να τα χιλιάδες ... Κυριολεκτικά.... Και subscribe button στο twitch με το καλό...
2. Ξετρελαινομαι με τις παρουσιάσεις σας. Το μόνο που θα ήθελα από εσας είναι ένα event στο Βόλο να έρθω κι εγώ σε ένα άχτι το έχω...
3. Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το PlayStation 4
Last edit: 16 Jul 2015 22:18 by Μάνος Γρυπάρης.
The topic has been locked.
More
09 Jul 2015 23:37 #164232 by Γιώργος Αναστασίου
1) Nα τα εκατοστησετε και να συνεχισετε την καλη δουλειά
2) Θα ηθελα να γινεται πιο συχνα games συντακτες vs members σε Lol, dota,fifa etc
3) τσαντα blizzard, Titan Chaos Scene 1, Titan Chaos Scene 2

p.s Γιατι αυτη την φορα δεν ειναι το το ps4-xboxone το big prize και τα υπολοιπα σαν δωρα επιλογης (με κληρωση-χωρις) οπως και τις αλλες χρονιες?
More
09 Jul 2015 23:39 #164233 by Kostas Giagias
1) Χρονια πολλά και καλά!!! Η επόμενη 10ετία να είναι ακόμα καλύτερη με πολλά παιχνίδια απολαυστικά ώστε να συνεχίζετε με την ίδια όρεξη αυτό που κάνετε!!!
2) Πολλά και καλά reviews για όλα τα είδη των παιχνιδιών. Καλή παρέα και συνδυασμός διαφορετικών χαρακτήρων που συμπληρώνουν μία πολλή δυνατή ομάδα!
3)Το δώρο που θα ήθελα είναι ένα PS4.

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team
Attachments:
More
09 Jul 2015 23:46 #164236 by Σωκράτης Νικολόπουλος
1) Χρόνια πολλά gameworld
2) Μου αρέσει το timing που ανεβάζεται τα άρθρα.... (είστε πολυ γρήγοροι). gj
3) το δώρο.... roccat syva in-ear headset
More
09 Jul 2015 23:47 #164237 by Ευριπιδης Καινουργιος
1) Χρόνια πολλά παίδες να τα εκατοστήσετε! Συνεχίστε έτσι όπως το κάνατε πάντα ακόμα και στις στιγμές που περνάμε σήμερα! Είστε τέλειοι!

2) Τα reviews εννοείται που αν τα φανταστώ στο word παίρνουν 8 σελίδες το καθένα! Έχουν λεπτομέρειες και είναι πλήρως επεξηγηματικά! Το μόνο που θα ήθελα είναι να πάτε στην Ε3 μια φορά και να κάνετε ρεπορτάζ απο εκεί (αλλά το ξέρουμε όλοι ότι ειναι πολύ δύσκολο... :( )

3) Δώρα χωρίς κλήρωση: 1η επιλογή: 1 βάση φόρτισης Twindock για DualShock 4
2η επιλογή: 1 Speedlink SL-4525 PS4 Vertical stand
3η επιλογη: 1 Batman Arkham Knight t-shirt XL

I died. Good thing I have 2 more lives.
More
09 Jul 2015 23:54 - 16 Jul 2015 22:19 #164238 by Χαράλαμπος Οικονόμου
1) Τις καλύτερες ευχές μου για[strike] ένα από τα καλύτερα[/strike] το ΚΑΛΥΤΕΡΟ site για ενημέρωση σε θέματα videogames και όχι μόνο! Το site δεν είναι τίποτα από μόνο του, χωρίς τους συντάκες που το "χτίζουν" καθημερινά! ΜΠΡΑΒΟ σε όλους σας! Να είσαστε πάντα γεροί, δυνατοί και ορεξάτοι με κέφι και χαρά!
2) "Δυνατό" team, εκπληκτικά reviews και ασυναγώνιστα live στο twitch! (δεν ξεχνώ ποτέ Μάνο vs Χριστίνα σε Mortal Kombat και Street Fighter!). Συνεχίστε έτσι!
3) Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το PS4 please!
Last edit: 16 Jul 2015 22:19 by Μάνος Γρυπάρης.
More
09 Jul 2015 23:54 #164239 by Γιώργος
1.Είστε η όαση των gamers στην Ελλάδα!Είναι καταπληκτικό συναίσθημα να κάνεις επάγγελμα το χόμπι σου!Χρόνια πολλά και εύχομαι άλλα τόσα και ακόμα περισσότερα!
2.Εγώ σας ανακάλυψα μέσω των Youtube series που κάνετε.Συνεπώς θα ήθελα να επεκταθείτε κάνοντας περισσότερες σειρές!Είμαι σίγουρος ότι ιδέες έχετε πολλές αλλά σας λείπει ο χρόνος,καθώς χρειάζονται αρκετές ώρες μοντάζ!
3.Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για Playstation 4,γιατί έχω ξεμείνει με PS2!
More
10 Jul 2015 00:11 #164243 by Γιάννης Πάστης Γλαρός
1) Να τα εκατοστήσετε! (σας φαντάζομαι γέρους να καίγεστε με videogames)
2) Παρουσιάσεις hardware σε video. Αρκετά χρήσιμο.
3) Για δώρο το PS4.
More
10 Jul 2015 00:15 #164244 by χρυσοβαλάντης φωτόπουλος
1. Ένα μεγάλο Χρόνια πολλά και καλά! Στο καλύτερο site για ενημέρωση σε videogames και άλλα πολλά! Να συνεχίσετε την πολύ καλή δουλεία που κάνετε και να τα εκατοστήσετε!
2. Δεν νομίζω ότι αφήνετε κάτι ακάλυπτο.. τέλεια previews για να ξέρουμε τι αξίζει να περιμένουμε, υπέροχα reviews για να μην έχουμε καμία απορία πριν παίξουμε ένα παιχνίδι, και live twitch για να λιώνουμε και στο γέλιο! Τέλειοι!
3.Θέλω να μπω στην κλήρωση για Playstation 4,γιατί ακόμα δεν έχω μαζέψει τα λεφτά για να το πάρω και έτσι όπως πάμε δε το βλέπω να τα μαζεύω και ποτέ..
More
10 Jul 2015 00:15 #164245 by Τάσος
1) Εύχομαι τα καλύτερα στους συντάκτες και όσους περιτρυγιρίζουν το σάιτ, να συνεχίσουν την άψογη δουλειά τους και να μην σταματήσουν για κανένα λόγο.
2) Αν πρέπει να ξεχωρίσω κάτι μάλλον τα reviews , στο μέλλον ίσως περισσότερο βίντεο τύπου "νέες κυκλοφορίες "
3) Phone strap kirito η Πετσέτα Colossal Titan η μπλουζάκι GTA SAN ANDREAS ( καλή επιτυχία σε όλους και πάντα τέτοια )