Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
28 Jul 2015 17:09 #166343 by Kwstas Kioul
1) Παιδιά σας εύχομαι να συνεχίσετε με επιτυχίες και να είστε πάντα καλά. Χρόνια πολλαααα!!!!!
2) Το σαιτ είναι comple ειδικά τα reviews. Πολυ ωραία και τα live streaming!!!
Απλα να συνεχίσετε ετσι όπως είστε!!!!!!!!!
3) Το δώρο που θα ήθελα είναι το Shadow of Mordor για xbox one(κλήρωση)
The topic has been locked.
More
28 Jul 2015 18:13 #166346 by Chatzidialektos Theodoros
1) Χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσετε!
2) Μου αρέσουν τα game reviews φυσικά. Θα ήθελα περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις
More
28 Jul 2015 19:15 #166351 by leuteris
1) Χρονια πολλα gameowrld παντα επιτυχιες σασ ευχομαι να ειστε αλλα 10 χρονια στο προσκηνιο.
2)Στο site σας μου αρεσουν πολυ τα reviews του καθε παιχνιδιου και μπαινω σχεδον καθημερινα για οτιδηποτε νεωτερο.
3)Το δωρο που επιλεγω ειναι ενα project cars για ps4
More
28 Jul 2015 20:14 #166358 by Σταμάτης Ρεφενές
1) Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Gameworld.gr. Να συνεχίσετε την επιτυχημένη πορεία σας με τον ίδιο ζήλο για τα video games!
2) Δεν έχω καμία παρατήρηση να σας κάνω, χάρη σε σας κάνετε περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με τα video games τα οποία σήμερα με την εξέλιξη που παρουσιάζουν τα θεωρώ σαν μια νέα μορφή τέχνης. Απλά συγχαρητήρια για όλα αυτά τα 10 χρόνια σωστής δουλειάς απο συντάκτες και γενικά όλου του προσωπικού του gameworld.gr.
3) Βάλτε με στην κλήρωση για το MotoGP (PS4)
More
28 Jul 2015 20:32 #166361 by Κώστας Τσουπάκης
1) Καλησπέρα. Εύχομαι τα καλύτερα στο site και στους συντάκτες, να συνεχίσετε την καλή δουλειά για πολλά χρόνια ακόμη.
2) Μου αρέσουν πολύ τα reviews τα οποία είναι αξιόπιστα και πολύ αντικειμενικά.
3) Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το Speedlink PC/PS4 Strike NX gamepad
More
28 Jul 2015 23:38 #166378 by Κατερινα
1.Χρόνια πολλά GAMEWORLD!! Εύχομαι το site να έχει ανοδική πορεία κ στους συντάκτες ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες!!
2.Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι τα reviews!! Όταν θέλω να ενημερωθώ για gaming μπαίνω πάντα στο gameworld!!
3. Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το ps4!!
More
28 Jul 2015 23:46 #166381 by Kostas Theofilou
1)Καλησπερα κι απο μενα.Χρονια πολλα και οτι καλυτερο ευχεστε να το πετυχετε.Ευχαριστουμε για την καθημερινη ενημερωση.
2)Μου αρεσουν πολυ τα reviews, τα previews και οι συνεντευξεις αλλα ειδικα το 2ο και το 3ο αμα μπορειτε πιο συχνα θα ηταν οτι καλυτερο!
3)Θα πω το Logitech 402 γιατι με τα αλλα δεν βλεπω να εχω ελπιδες.

Ευχαριστω.
More
29 Jul 2015 00:01 #166384 by Steven Tsolos
1) Χρονια πολλα, να διπλασιασετε τα χρονια!
2) Μου αρεσει παρα πολυ η σειρα gamemaniacs καθως και ολα τα streams του μανου και οσα games παιζει σε αυτα!
3) Θα ηθελα πολυ να συμμετασχω στη κληρωση για το mortal kombat x (ps4)
Ειστε οι καλυτεροι! :)
More
29 Jul 2015 01:04 #166393 by Ελένη Αφουξενίδη
1) Να τα 1000σετε παιχταράδες!!!
2) Στα Events για Mortal Kombat και Witcher πέρασα τέλεια και γνώρισα τα παιχνίδια αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν και θα ήθελα να κάνετε πιο συχνά τέτοιες εκδηλώσεις για να βλέπουμε τα καινούργια games αλλά και να συζητάμε μαζί σας από κοντά.
3) Βάλτε με στην κλήρωση για το Alien Isolation για το PS4. Σας ευχαριστώ πολύ!
More
29 Jul 2015 01:10 #166394 by Κώστας Λάβαρης
1) Να τα εκατοστήσεις GameWorld! Κ χρόνια πολλά... κτλ κτλ :P Συνεχίστε παιδιά την καλή δουλειά που κάνετε, με όλο και περισσότερες επιτυχίες.
2) Τι να πρωτοδιαλέξεις ν πεις για το GW. Όλα τέλεια. Και είμαι σίγουρος πως θα γίνεται όλο και καλύτερο σε όλους τους τομείς.
3) Κονσόλα Xbox One

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.