Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμός: 10 χρόνια GameWorld

More
26 Jul 2015 10:24 #166165 by Giannis Koukis
Χρονια Πολλα Gameworld σας ευχομαι τα καλυτερα , να συνεχισετε να υπαρχετε , να συνεχισετε την καλη δουλεια και να μην σταματησετε τα Live streaming και τα διαφορα events τα οποια διοργανωνετε.Στο μελλον θα ηθελα να δω απο το gameworld περισσοτερα livestreams αλλα και πολλα events.Τελος , θα επιλεξω το speedlink PC/PS4 strike NX Gamepad
The topic has been locked.
More
26 Jul 2015 10:59 #166166 by Stavros
1)Χρόνια πολλά Συγχαρητήρια για την άψογη δουλειά σας.
2)Στο Gameworld μου αρέσει περισσότερο το forum και φυσικά τα reviews.
3)Το δώρο που επιλέγω είναι η τιμονιέρα Logitech G27 προσφορά της Logitech
More
26 Jul 2015 14:33 #166179 by ΓΙΩΡΓΟΣ
1)Χρονια πολλα στο Gameworld, να τα κατοστησει
2)Τα παντα μου αρεσουν στο site
3)Δωρο με κληρωση: 1 τιμονιέρα Logitech G27
More
26 Jul 2015 14:46 #166180 by Anthi Kratouni
1) Χρόνια πολλά Gameworld και συνεχιστε την αψογη δουλεια!!!
2) Μου αρεσουν παρα πολυ τα βιντεακια στο youtube, χωρις καποια εξαιρεση! Κατι που θα ηθελα να δω στο μελλον χμμ... ισως περισσοτερα events με το community :oops: :3
3) Το δωρο που επιλεγω ειναι το Roccat Lua mouse διοτι το εβαλα στο ματι απο τοτε που ειδα το review σας :D
More
26 Jul 2015 14:48 #166181 by Γιωργος Κρατουνης
1)Χρόνια πολλά GameWorld να συνεχίσετε την πολύ καλή δουλειά και ελπίζω να μην σταματίσετε ποτέ :P :lol:
2)Μ'αρέσουν τα review σας :)
3) Το δώρο που επιλέγω είναι το Logitech G502 mouse B)
More
26 Jul 2015 14:58 - 03 Aug 2015 13:17 #166182 by Giorgos Tzikas
1) Χρόνια πολλά GameWorld να συνεχίσετε την πολύ καλή δουλειά και τα τελεία αρθα που με ενημερώνουν για το gaming και δεν χρειάζεται να αγοράσω ξανά περιοδικό ευχαριστώ
2) μου αρέσουν πάρα πολύ τα reviews
3) Δωρο με κληρωση: xbox one
Last edit: 03 Aug 2015 13:17 by Μάνος Γρυπάρης.
More
26 Jul 2015 16:59 #166187 by Γιωργος Κρατουνης
1)Χρόνια πολλά GameWorld να συνεχίσετε την πολύ καλή δουλειά και ελπίζω να μην σταματίσετε ποτέ :)
2)Μ'αρέσουν τα review σας :lol:
3) Το δώρο που επιλέγω είναι το Logitech G502 mouse B)
More
26 Jul 2015 17:46 #166189 by Nena
1) Χρονια πολλα GameWorld.gr! Συνεχιστε να μας εντυπωσιαζεται και να μας εμπεεται στο να δοκιμασουμε καινουρια πραγματα!
2) Γενικα η σελιδα ειναι υπεροχη, μου αρεσουν πολλα πραγματα κυριως reviews και τα βιντεακια στο youtube! Χριστιανα girl power ftw :D :blush:
3) Το δωρο που επιλεγω ειναι το Logitech G402 mouse B)
More
26 Jul 2015 18:56 #166190 by Timos Zaxaratos
1)Χρόνια πολλά Gameworld.gr με πολλά Level up εύχομαι!! ;) Συγχαρητήρια για την άριστη δουλειά και τα υπέροχα άρθρα όσον αφορά το gaming κάτι που στην Ελλάδα ήταν σχεδόν άγνωστο σαν όρος για πάρα πολύ καιρό.
2)Αν και πρόσφατα μέλος του site παρακολουθούσα όλα τα news κατα μεγάλο μέρος απο εσάς. Μπορώ να πω πως μου αρέσουν όλα αλλά περισσότερο τα video reviews προΐόντων αλλά και τα video απο gameplay παιχνιδιών. Και φυσικά η εντυπωσιακή Χριστιάνα. Επίσης παρακολουθώ το κανάλι στο twitch συχνά και νομίζω πως είναι άξιο αναφοράς και υποστήριξης.
3)Το δώρο που διαλέγω είναι με κλήρωση: Roccat Syva in-ear headset
More
26 Jul 2015 19:57 #166195 by Κωνσταντίνος Πετρίδης
1) Εύχομαι να τα χιλιάσετε!! Δέκα χρόνια τώρα κάνετε φοβερή δουλειά, συνεχίστε έτσι!
2) Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι τα reviews σας που είναι πολύ προσεγμένα και καλογραμμένα και κυρίως αποφεύγουν spoilers και τα συμβουλεύομαι συχνά όταν είναι να αγοράσω καινούργιο game. Επίσης θα ήθελα περισσότερα retro reviews π.χ. ένα αφιέρωμα στη σειρά Syphon Filter.
3) Βάλτε με στην κλήρωση για Moto GP (PS4).