1)Χρόνια πολλά GameWorld! Εύχομαι υγεία στους συντάκτες για να συνεχίσουν το έργο τους!
2)Περισσότερο στο GameWorld μου αρέσουν τα άρθρα και τα reviews.
3)Θα ήθελα να μπω στην κλήρωση για το PS4
1)Χρονια Πολλα GameWorld,συγχαρητηρια και στους συντακτες συνεχιστε ετσι
2)Tα reviews σας ειναι εξαιρετικα
3)θα ηθελα να μπω στη κληρωση για το xbox one
1)Χρονια πολλα!!!!!.Ειστε μακραν το καλυτερο gaming site,συνεχιστε την καλη δουλεια!!!! 2)Απο το Gameworld μου αρεσουν πιο πολυ τα reviews ειναι φανταστικα! 3)Θελω να συμμετεχω στο διαγωνισμο για το Xbox One.Ελπιζω να το νικησω καθως το 'κυνηγαω' για πολυ καιρο!!
1) Καλησπερα GameWorld! Χρονια πολλα παιδια! Συγχαρητηρια για την δουλεια που κανατε και συνεχιζετε να κανετε ολα αυτα τα χρονια .! 2)Πιο πολυ στο GameWorld μου αρεσoυν τα reviews και τα Live Streaming.
3)Θα μπω στην κληρωση για το Playstation 4 .
1)Χρονια Πολλα παιδια του Gameworld και στους συντακτες που κανουν καλη δουλεια.
2) Μου αρεσει το gaming community που εχετε.
3)Θα ηθελα να μπω στην κληρωση για το PS4.
1) Συγχαρητήρια παιδιά! Χρόνια Πολλά στο GameWorld.gr και τους συντάκτες του!
2) Μου αρέσουν πάρα πολύ τα κανάλι στο youtube που κάνετε και τα Reviews σας.
3) Το δώρο που θα ήθελα είναι το: xbox one
1)Χρονια Πολλα παιδια του Gameworld και στους συντακτες που κανουν καλη δουλεια.
2) Μου αρεσει πιο πολυ ειναι τα reviews.
3) Θα ήθελα να συμμετάσχω στην κλήρωση για το Logitech G502 (Kαθως στο mοuse μου χαλασε το δεξι κλικ και πλεον "παιζω" με mouse που δεν κανει για Gaming...)
Ευχαριστω για την ευκαιρια που μου δωσατε να κερδισω ενα!
1) Συγχαρητηρια και Χρονια πολλα !!!! Ευχομαι να συνεχισετε να μας ψυχαγωγειτε και να μας ενημερωνετεγια πολλα χρονια!!
2) Στο Gameworld απολαμβανω τα reviews.Αν και δεν ημουν μελος στην ιστοσελιδας σας, παρακολουθουσα τα lives στο twitch!!!
3) Το δωρο που θα ηθελα ειναι ενα xbox one!!