Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έναρξη λειτουργίας του site

More
02 May 2008 12:47 #41947 by Νικολής Ασημάκης
Το σποτάκι γαμάει και δέρνει!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2008 13:01 #41948 by Μάνος Γρυπάρης
Δημήτρη ένα μικρό Internet Cafe δεν μπορεί να στηρίξει τον Games Radio. Στόχος μας εκείνη την εποχή ήταν οι μεγάλες αλυσίδες Internet Cafe. Γι' αυτό συνεργαστήκαμε με τα B&B αλλά απ' ότι φαίνεται σε θέμα συνέπειας και αξιοπιστίας δεν κατάφεραν να μας καλύψουν. Για να χτιστεί ένα στούντιο αξιοπρεπές με ηχομόνωση κι όλα τα συναφή θες 4.000-5.000 ευρώ. Θα τα διαθέσει ένας μικρός ιδιοκτήτης Internet Cafe? Βέβαια το μηνιαίο κόστος είναι της πλάκας (50-60 ευρώ) αλλά το θέμα είναι η διάθεση του χώρου και βέβαια μια καλή παροχή Internet.

Αν είναι να γίνει κάτι στο μέλλον αυτό θα γίνει με μεγάλη εταιρεία. Προς το παρόν απολαύστε τα σποτάκια γιατί είναι αποτέλεσμα 10ωρου (και βάλε) μοντάζ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 May 2008 16:12 #41955 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Είναι πάντως πάρα πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει... Να βλέπεις ανθρώπους και καλά σοβαρούς και επιτυχημένους, να υπόσχονται μόνο και όταν έρθει η ώρα να κάνουν πράξη τις υποσχέσεις τους, να εξαφανίζονται...

Όσοι αναγνωρίζουν τον εαυτό τους σε αυτό που γράφω, καταλαβαίνουν... Όπως καταλαβαίνουμε και όλοι εμείς που περάσαμε από τον gamesradio ως ακροατές ή παραγωγοί και το θεωρούμε μια πολύ όμορφη εμπειρία που θα θέλαμε να ζήσουμε ξανά...

Και σίγουρα με την στήριξη όσων αγάπησαν το σταθμό, θα συμβεί...

More
02 May 2008 17:27 #41959 by Petros
Χωρίς αμφιβολία ο σταθμός είχε αγαπηθεί από πολλούς! Αλλά δεν έχει χαθεί! Μην ανησυχείτε πιστεύω ότι θα βρει λύση και μέρος και όλα! Να με θυμηθείς,

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
02 May 2008 22:20 #41965 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Οκ τότε εγώ πάω πάσο. Αλλά γενικά τα bnb φαίνονται τι κουμάσια είναι και από τα games που προσφέρουν στους servers τους, βλέπε Lineage II, R.O.S.E......

More
02 May 2008 23:17 #41971 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τι έχανα τοσο καιρο  :(  :(  :(  :(
Θα πάω να κρεμαστω  :Hangman:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 May 2008 00:55 #41976 by Kostas
Μανο,μηπως εισαι λιγο αλαζονας?
Και σημασια εχει που θα ειναι μικρο το Internet Cafe?
Μπορει ο ανθρωπος που τα εχει,να εχει διαθεση να διαθεσει αυτα τα χρηματα?

More
03 May 2008 11:13 #41977 by Μάνος Γρυπάρης
Καθόλου. Εδώ ξέρω ότι όλες οι μεγάλες αλυσίδες Internet Cafe δεν μπορούν να διαθέσουν τα παραπάνω χρήματα και θα τα διαθέσει ένα μικρό Internet Cafe του οποίου το μπάτζετ προφανώς θα βγαίνει οριακά? Εκτός κι αν είναι υπερχώρος κι έχει το μονοπώλιο στην περιοχή του. Τέλος πάντων δεν θα είχα πρόβλημα να συνεργαστώ με τον οποιονδήποτε, απλά στην πρώτη περίπτωση (B&B) δεν υπήρχε διάθεση και στη 2η περίπτωση (κατάστημα You) δεν υπήρχαν χρήματα. Έχω δοκιμάσει και τις δύο περιπτώσεις και ξέρω τι αγγούρια περιέχουν. Μόνο μία εταιρεία που έχει πλάτες από πίσω θα μπορούσε να κάνει σοβαρή δουλειά γιατί θα δούλευε βάση σοβαρής φιλοσοφίας και σχεδίου και όχι "στον αέρα, προχωράμε και βλέπουμε".

neo^\ wrote: Μανο,μηπως εισαι λιγο αλαζονας?
Και σημασια εχει που θα ειναι μικρο το Internet Cafe?
Μπορει ο ανθρωπος που τα εχει,να εχει διαθεση να διαθεσει αυτα τα χρηματα?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 May 2008 17:12 #41978 by Alexandros
Ma einai dinaton na einai toso gamata?
Einai dinaton...
Pooooo gelasa PARA poli kai thimithika ta palia
sigxaritiria sto montaz , elpizo na ksanaleitourgisei o gamesradio

Cheers from Komotini :D

Under construct..

More
04 May 2008 16:56 #42008 by Vassilis
Μάνο, G-net έχεις κοιτάξει καθόλου, π.χ. εδώ (μαρούσι) είναι τεράστιος ο χώρος, δυόροφο γύρο στα 100 pc μέσα! Πρέπει να ξανανοίξει ο σταθμός!!