Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έναρξη λειτουργίας του site

More
31 Jul 2007 16:37 #36005 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης

Sacri\ wrote:

jimisballjohn\ wrote: Μπράβο ρε μάνο μπράβο. Εσύ τουλάχιστον λες τι γίνεται και καθυστερείτε. Οι άλλοι οι καρ***δες με τον BnB τηρούν σιγήν ιθχύος. Και μόλις ρωτάμε τι γίνεται μας δουλέυουν. Από εμένα μάνο έχεις συγχαρητήρια μόνο και μόνο που μιλάς και μας λες τι γίνεται.

Ο gamesradio είναι σοβαρή επιχείρηση... τα bnb δεν είναι. Ο gamesradio αγαπάει τους ακροατές του. Ο bnb κοροϊδεύει τους πελάτες του Μην συγκρίνεις μαύρο με άσπρο.

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ. ΕΠΑΙΖΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ Γ**ΩSERVER ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜ****ΔΕΣ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2007 01:26 #36018 by Petros
έλα ντε jimisballjohn . πεστα!! αλλά εντάξει δεν πρέπει να είμαστε τοσο σκληροί μαζί τους

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
01 Aug 2007 13:47 #36033 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Να είμαστε, να είμαστε. Εγώ χάλασα 28 ευρώ για να μην έχω lag ενώ σε άλλους servers αυτό προσφέρεται δωρεάν και αυτοί οι παλιοκερατάδες έρχονται σε 1 καλοκαίρι και τον κλείνουν χωρίς να μας πουν τίποτα. Ε, εγώ δεν θα τους φερθώ χωρίς σκληρότητα. NO MERCY. :evil:  :evil:

More
03 Aug 2007 16:56 #36128 by Chris
Δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος (αν δεν ειναι απολογουμαι γι αυτο).
Οταν μπαινω στο games radio live μου λεει ready αλλα οταν παταω play δεν γινετε τιποτα.
Εχω επεισης να κανω μια εισηγηση--> Νωμιζω πως το console wars πρεπει να αλλαξει και να γινει system wars ωστε να υπαρχει και το pc μεσα.
Ευχαριστω

[img

Bad to the bones

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Aug 2007 17:16 #36129 by a Guest
Δεν εκπέμπει ο σταθμός προς το παρόν, γι αυτό.

More
03 Aug 2007 18:33 #36133 by Esperos
Για τα Pc είναι περιτό...όλοι ξέρουμε τι ειναι καλό και τι όχι!πρέπει να είναι πολύ άσχετος κάποιος για να λέει το αντίθετο! Για λίγο ανάψανε τα αίματα  μεταξύ Intel και Amd αλλά ηρέμησαν γρήγορα! Ενώ οι κονσόλες που είναι συνδιασμός τεχνολογιών έχουν ψωμί! Και για να ρίξω κιάλο λάδι στη φωτιά ΖΗΤΩ ΤΟ XBOX 360!!!  :lol:

More
03 Aug 2007 23:34 #36135 by Κωνσταντής Νικολάου

aposperittis\ wrote: ΖΗΤΩ ΤΟ XBOX 360!!!  :lol:

Το 360 δεν φτάνει ούτε στο ένα εκατομμυριοστό το ps3 :P

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
04 Aug 2007 01:15 #36138 by Μάνος Γρυπάρης
Εγραψες στο σωστό forum αλλά σε λάθoς topic! Υπαρχει ειδικο topic για το σημα του σταθμου το οποίο μάλιστα το έχω βάλει και sticky για να μας ενημερώνετε όταν πέφτει το streaming.

Έκανα Upgrade σε v4.2.2 για άλλη μια φορά. Αν ξαναπέσει το σήμα θα ξαναπευθυνθώ στους προγραμματιστές. Τα γνωστά προβλήματα της random playlist που εμφανιζει μηνυμα σφαλματος και δεν υπαρχει καποιος πάνω απ'το pc να το λύσει (μπαίνουμε με remote).

Console Wars=μάχη κονσολών. Το System Wars δεν ειναι τόσο πιασιάρικος τίτλος. Αν προσέξεις, πέρυσι 1η Μαϊου που είχε ξεκινήσει η εκπομπή μαζί με το πρόγραμμα του σταθμού, δεν άργησε από τους πρώτους κιόλας μήνες να γίνει σλόγκαν. Για PC συζητιούνται πράγματα και σε άλλες εκπομπές. Αυτή των RPG απευθύνεται κυρίως σε PCάδες, η Tech είναι για hardware, η δικιά μας είναι 70% manager games και 30% ποδοσφαιράκια (άρα 70% PC) οπότε οι κονσολάδες θέλουν να έχουν το στέκι τους για να ξεφύγουν λίγο.

Όλα αυτά τα συζητάμε αφού ξαναρχίσει το πρόγραμμα του σταθμού. Νεότερα σύντομα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Aug 2007 20:33 #36281 by Stefan Effenberg
Πότε θα ξαναλειτουργήσει ο σταθμός?

More
19 Aug 2007 01:07 #36303 by Μάνος Γρυπάρης
διάβασε εδώ και θα σου λυθεί κάθε απορία.

Στον χώρο του στούντιο βάλαμε HOL (η Forthnet έχει προβλήματα σε πολλές περιοχές) κι έτσι από σήμερα έχουμε και πάλι Internet. Ο σταθμός εκπέμπει κανονικά το σήμα του. Μόλις υπάρξει επανέναρξη του προγράμματος θα ακολουθήσει ανακοίνωση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)