Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Έναρξη λειτουργίας του site

More
01 Jun 2007 16:22 #32656 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι. Απλά λίγη υπομονή. Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jun 2007 17:42 #32663 by Kostas Sotiropoulos
Aχα! :D

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση λοιπόν... :icon clap2:

More
05 Jun 2007 00:14 - 08 Jun 2007 12:35 #32841 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα επανήλθε και το streaming του σταθμού. Αν μερικές φορές το δείτε να κόβετε θα είναι είτε επειδή κόπηκε από το πρόγραμμα είτε επειδή κάνουμε upgrade στο πρόγραμμα για να μην...κόβεται! Κοινώς, το έχουμε ξαναπεί ότι το πρόγραμμα ειναι ηλίθιο (όπως επίσης ηλίθιοι είναι κι αυτοί που το φτιάχνουνε). Απλά τα υπόλοιπα προγράμματα δεν δίνουν ούτε τις μισές δυνατότητες κι έτσι το τρώμε στη μάπα μέχρι να ωριμάσει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 08 Jun 2007 12:35 by Μάνος Γρυπάρης.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
05 Jun 2007 16:23 #32882 by a Guest
Gamesradio? Αρχήσατε να εκπέμπετε ναι ή όχι?

More
05 Jun 2007 18:17 #32890 by Μάνος Γρυπάρης
Αυτά που έλεγα και πιο πριν...
Προφανώς θα πέτυχες το σημείο όπου η playlist "κολλάει" σε ένα τραγούδι το οποίο παίζει "μουγκό". Αυτό πρέπει να έχει γίνει πάνω από 200 φορές στον ένα χρόνο λειτουργίας του σταθμού.

Ο λόγος είναι απλός. Όταν τελειώνει η playlist πρέπει να παίξει κάποιο τραγούδι, διαφορετικά θα ακούγεται μούγκα. Όλα καλά ως εδώ. Υπάρχει λοιπόν μία ρύθμιση μέσω της οποίας ορίζουμε κάποιους folders που θα παίζουν τραγούδια όταν θα τελειώσει η playlist. Επιλέγονται δηλαδή random τραγούδια από αυτούς τους folders και παίζουνε. Το πρόγραμμα λοιπόν έχει ΚΟΛΛΗΜΑ σε αυτή την λειτουργία όσον αφορά το playlist rulation rules, δηλαδή το ανά πόσα λεπτά δεν θα πρέπει να επαναλαμβάνεται ένα τραγούδι ή ένας ίδιος καλλιτέχνης. Κάθε φορά θα πρέπει εμείς να ορίσουμε τα λεπτά και εξαιτίας αυτής της ρύθμισης το πρόγραμμα "κολλάει".

Αυτή τη φορά κάναμε κάποιες νέες ρυθμίσεις που μας υποδείχθηκαν και ζητήσαμε από τους προγραμματιστές να μας πούνε πως μπορούμε να υπολογίζουμε μόνοι μας τις ρυθμίσεις, ανάλογα με τον αριθμό τραγουδιών. Ελπίζουμε να το λύσουμε οριστικά.

Αν ο σταθμός δεν παίζει για πάνω από 5 λεπτά τότε παρακαλείστε να κάνετε reply σε αυτό το topic.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Jun 2007 11:37 #32924 by a Guest
Δε σου μιλάω για μία ή δύο φορές, γενικά δεν μπορώ να ακούσω, πανω από 5 λεπτά... άρα το πρόβλημα είναι δικό μου.

More
06 Jun 2007 17:44 #32952 by Μάνος Γρυπάρης
Οχι, δεν είναι δικό σου! Το πρόβλημα ήταν και πάλι του server. Φαίνεται ότι υπάρχει τραγούδι αλλά στην ουσία δεν ακούγεται τίποτα γιατί το πρόγραμμα κολλάει.
Άλλαξα μία βασική ρύθμιση για να δω αν θα υπάρξει διαφορά. Αν δεν βρεθεί λύση ούτε έτσι τότε θα ζητήσω upgrade στην πιο πρόσφατη έκδοση. Αν καταφέρουμε και βγάλουμε άκρη τώρα τότε το πρόβλημα θα έχει λυθεί και για αργότερα (αυτός είναι κι ο λόγος που μερικές φορές τα πρωινά πριν τις 12:00 δεν είχαμε σήμα).

Να σημειώσω ότι μέχρι να ξεκινήσει το επίσημο πρόγραμμά μας, μπορείτε να ακούσετε μουσική από Games καθώς και αστεία ηχητικά αποσπάσματα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
06 Jun 2007 19:35 #32957 by a Guest
Ωπ! Επανήλθε ο ήχος! Ακούω τώρα  :P

More
06 Jun 2007 23:27 #32959 by Νικολής Ασημάκης
Οι εκπομπές πότε ξεκινάνε;

More
06 Jun 2007 23:38 #32960 by Μάνος Γρυπάρης

Nikolis\ wrote: Οι εκπομπές πότε ξεκινάνε;

Είπαμε. Όταν είναι θα βγει ανακοίνωση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)