Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

More
10 Sep 2011 15:17 #98291 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Πάντως έχει φοβερά παιχνίδια αυτόν τον μήνα. Αν μπορείτε να κάνετε διαγωνισμό για κάποιο από τα: resistance 3, ico collection, nhl 12, gears of war 3 θα ήταν φοβερό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Sep 2011 15:43 #98318 by Μάνος Γρυπάρης
Res 3, Gears 3 εχουμε ηδη ζητησει promos.
Για τα αλλα 2 δεν νομιζω να εχουν οι αντιπροσωπειες. (NHL πρώτη φορα μου ζηταει καποιος!)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Sep 2011 16:59 #98320 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Ναι, τώρα που το σκέφτομαι λογικό είναι.Το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα, αλλά έχω κατεβάσει το demo και μπορώ να σου πω πως είναι πολύ καλό παιχνίδι :P Μόλις μπεις στο νόημα έχει πολύ φάση.

Όσο για το ICO Collection δεν ήξερα ότι δεν έχει αντιπροσωπεία. Δηλαδή Review δεν θα κάνετε? Το περίμενα εδώ και πόσο καιρό το review αυτού του παιχνιδιού :P

More
11 Sep 2011 20:37 #98326 by Μάνος Γρυπάρης
Οχι, εχει αντιπροσωπεια, την Sony Hellas. Απλά απ' όσο ξέρω στις συλλογές δεν συνηθιζουν να δινουν promos. Πάντως ρώτησα και για την συλλογή.

Τα παιχνιδια ειναι παλια, πηγαινε στον τομεα των reviews να δεις το Shadow of the Colossus.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Sep 2011 21:59 #98329 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Δηλαδή το NHL δεν έχει αντιπροσωπεία?

Όσο για την συλλογή ICO απλά σκεφτόμουν ότι θα ανανεώνατε το review καθώς άκουσα ότι έχει κάποιες μικροαλλαγές αλλά αυτό που θέλω να μάθω είναι αν είναι ακόμα αξιοπρεπέστατα παιχνίδια παρά την πάροδο του χρόνου. Δεν τα έχω παίξει. Θα κάνατε και ένα review για το ICO!

More
11 Sep 2011 22:12 #98331 by Άγγελος Φασούλης
Αυτά τα παιχνίδια όσο και να'ναι δεν αλλάζουν και πολύ εκτός από το γεγονός ότι γίνονται HD οπότε καινούργιο review είναι κάπως ανούσιο.

More
14 Sep 2011 16:58 #98418 by Βασίλης Βασιλός
Μανο σημερα αν δεν κανω λαθος βγηκε το God Of War Collection Vol. 2 ,οποτε αν μπορεις ζητα αντιτυπα

More
26 Sep 2011 23:32 #98959 by Άγγελος Φασούλης

Κερδίστε 9 Pro Evolution Soccer 2012

Από 3 αντίτυπα για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Όλοι κερδίζουν!

H Zegetron, αντιπροσωπεία του Pro Evolution Soccer 2012 στην Ελλάδα, σας προσφέρει 9 αντίτυπα του νέου football simulator της Konami. 3 για PC, 3 για PS3 και 3 για Xbox 360. Δείτε αναλυτικά πως θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό. Η διαδικασία συμμετοχών ξεκινάει από τώρα και η κλήρωση θα γίνει στις 10/10, στην εκπομπή Users στον SentraFM 103.3 .

Πληροφορίες διαγωνισμού
Για να μπείτε στην κλήρωση για το δώρο της επιλογής σας, ακολουθήστε την εξής απλή διαδικασία.
- Πατήστε Like ή Tweet στο πάνω μέρος της είδησης.
- Δημοσιεύστε 5 νέα μηνύματα στο Forum του GameWorld και 5 νέα σχόλια σε άρθρα. Προς αποφυγή spam, κάθε μήνυμά θα πρέπει να έχει minimum 10 λέξεις. Επίσης, το πρώτο από το τελευταίο σας μήνυμα που θα δημοσιεύσετε, θα πρέπει να απέχει 48 ώρες.

Αποστολή συμμετοχής:
Εφόσον ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία, στείλτε ένα e-mail στο info@gameworld.gr με τον τίτλο "Διαγωνισμός" και συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία, με την σειρά που βλέπετε και αριθμημένα:
1)Γράψτε τoν τίτλο του διαγωνισμού.
2)Πείτε μας το Nickname σας και το e-mail της εγγραφής σας στο site.
3)Το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
4)Ποια έκδοση του PES 2012 επιθυμείτε να κερδίσετε: PC, PS3 ή Xbox 360.

Πως θα μοιράσουμε τα δώρα
- 6 αντίτυπα (2 για κάθε format) θα δοθούν μέσω του GameWorld σε όσους συμμετάσχετε με την παραπάνω διαδικασία.
- 3 ακόμη αντίτυπα (1 για κάθε format) θα δοθούν μέσω της εκπομπής Users στον SentraFM 103.3 . Μείνετε συντονισμένοι, καθώς σε κάθε εκπομπή θα ανακοινώνουμε ποιο δώρο κληρώνουμε κάθε φορά.

Όροι συμμετοχής για τον διαγωνισμό του site
- Για την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό του GameWorld απαιτούνται νέα μηνύματα. Δεν ισχύουν τα μηνύματα που έχετε γράψει σε παλιότερους διαγωνισμούς.
- Τα μηνύματά σας θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 10 λέξεις το καθένα και να εμπίπτουν στους κανόνες του forum που απαγορεύουν greeklish και κεφαλαία. Διαφορετικά, η συμμετοχή σας ακυρώνεται.
- Το πρώτο από το τελευταίο σας μήνυμα, θα πρέπει να απέχει 48 ώρες.
- Για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να στέλνετε τα e-mail σας στο info@gameworld.gr .

Καλή επιτυχία σε όλους!

More
28 Sep 2011 22:19 #99197 by Dinos Gavrilis
παιδια να ειστε καλα και ευχαριστουμε πολυ για τους φαναταστικους διαγωνισμους!!

More
30 Sep 2011 23:27 #99351 by Παναγιώτης Σεντουκάς
παιδια ερχεται το dark souls.αν πεσει κανενα copy στα χερια σας ριξτε το σε ενα διαγωνισμο