Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Επειδή θα γίνει πανικός και θα μπερδέψουμε εντελώς τον Μάνο, λέω ο καθένας να λέει την γνώμη του όταν κοντεύει να τελειώσει ο τωρινός διαγωνισμός και όταν έχουν κυκλοφορήσει τα παιχνίδια ή αν πρόκειται να βγουν μέσα στην εβδομάδα. Αλλιώς θα γεμίσουμε πολλά posts και πιθανόν να μην ευχαριστηθεί κανένας. Μόλις βγει (κατά τον Νοέμβρη νομίζω είναι) μπορείς να το πεις τότε έτσι ώστε να το έχει στα καινούρια posts να φανεί! (και εγώ θα ήθελα να κάναμε αυτόν τον διαγωνισμό) Φιλικά πάντα.Με αφορμη αυτο θα προτεινα να γινει διαγωνισμος για το uncharted 3 (οταν κυκλοφορησει
Πρέπει να μας το θυμίζετε 10-15 ημέρες πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Μέχρι τις 4/11/2011 έχουμε καιρό.eliminator wrote: θα προτεινα να γινει διαγωνισμος για το uncharted 3 (οταν κυκλοφορησει).
Ζητήσαμε από την EA Hellas και για τα 3 format αλλά είχε να μας δώσει μόνο για το συγκεκριμένο.Alcatraz wrote: Γιατί δεν βάζετε διαγωνισμό για Crisis 2 αλλά για PC?
Metal Gear Solid 4: Το ζητήσαμε από την Zegetron.IloveGames wrote: Θα ήθελα να κάνατε αν μπορούσατε έναν διαγωνισμό με 3 "παλιά" παιχνίδια. Πχ να ήταν τα Metal Gear Solid 4, Uncharted 2 και God of War 3 που είναι κλασικά και να κάνατε τρεις κληρώσεις. (Αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα).
Αν δεν γίνεται μπορείτε να σκεφτείτε κάποιο απο τα LittleBigPlanet 2 ή Red Dead Redemption ?
Οσοι κερδιζετε δωρο θα στελνετε e-mail στο info@gameworld.gr για την παραλαβη του δωρου σας. Αυτα δεν συζητιουνται δημοσια.IloveGames wrote: Εγώ θα πρότεινα να κάνετε διαγωνισμό για Red Faction: Armageddon ps3.
Επίσης Μανο, εγώ που κέρδισα xbox 360 θα περιμένω μήνυμα απο το ebw? Πήρα τηλέφωνο σήμερα εκεί (αφού δεν απάντησαν σε e-mail μου την δευτέρα) αλλά το τηλέφωνο βρήκε εκείνη την στιγμή να κάνει θορύβους και δεν μπόρεσα να συνεννοηθώ. Απλά μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν εκείνοι μαζί μου. Ισχύει ή μήπως να προσπαθήσω να ξαναπάρω?