Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
εχω την εντυπωση οτι θα πρεπει να πας να το παραλαβεις απο την εκπομπη. γενικα οταν ειναι προσφορα του ebw μετα απο συνενοηση μπορει να σου στειλουν το δωρο αλλιως πρεπει να το παραλαβεις απο την εκπομπηIloveGames wrote: Μια ερώτηση, θα πρέπει να τα παραλάβουμε οι ίδιοι αν νικήσουμε ή υπάρχει δυνατότητα αποστολής? Αυτό καλό θα ήταν να γράφεται στους κανόνες του διαγωνισμού καθώς δεν νομίζω να είμαι ο μόνος εκτός Αθήνας.
IloveGames wrote: Μια ερώτηση, θα πρέπει να τα παραλάβουμε οι ίδιοι αν νικήσουμε ή υπάρχει δυνατότητα αποστολής? Αυτό καλό θα ήταν να γράφεται στους κανόνες του διαγωνισμού καθώς δεν νομίζω να είμαι ο μόνος εκτός Αθήνας.
Ευχαριστώ για την πληροφορία, οπότε για της προσφορές της EA Hellas επικοινωνούμε μαζί σας.draginfable wrote:
IloveGames wrote: Μια ερώτηση, θα πρέπει να τα παραλάβουμε οι ίδιοι αν νικήσουμε ή υπάρχει δυνατότητα αποστολής? Αυτό καλό θα ήταν να γράφεται στους κανόνες του διαγωνισμού καθώς δεν νομίζω να είμαι ο μόνος εκτός Αθήνας.
Όπως λένε και οι όροι συμμετοχής, για οποιαδήποτε απορία/διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να στέλνετε τα e-mail σας στο info@gameworld.gr . Τώρα, άμα έχεις κερδίσει μπορείς να συνεννοηθείς απευθείας με το EasyBuyWorld για το ποιος θα παραλάβει το δώρο σου.