Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελάτε καλεσμένοι στους Users

More
23 Oct 2010 00:26 #82331 by Aνέστης Αδαμίδης

draginfable wrote: Τι θα περάσετε να με πάρετε και από το σπίτι μου?!

Eσένα όχι, γιατί έχεις ξαναπάει και είσαι πρόθυμος να πας. Κάποιος όμως που με το στανιό θα τον στείλουμε να κάνει εκπομπή(βλ. kammeno souvlaki) θα περάσουμε από το σπίτι του και θα τον τραβάμε να μπει στο αμάξι, όπως κάνανε στο Room Raiders!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2010 11:25 #82338 by Ιβάν
Μόλις πείσω τον πατέρα μου θα έρθω και εγώ παιδιά! Μην ανησυχείτε. :wink: Θέλω πολύ να έρθω αλλά τι να κάνουμε. :(

More
23 Oct 2010 12:53 #82342 by Γιάννης Ρέμας

TheReaper wrote:

Eσένα όχι, γιατί έχεις ξαναπάει και είσαι πρόθυμος να πας. Κάποιος όμως που με το στανιό θα τον στείλουμε να κάνει εκπομπή(βλ. kammeno souvlaki) θα περάσουμε από το σπίτι του και θα τον τραβάμε να μπει στο αμάξι, όπως κάνανε στο Room Raiders!

θα γκρεμίζετε τη πόρτα με κλωτσιές θα μας παίρνετε από το τραπέζι, από το κρεβάτι, από τη τουαλέτα θα πηγαίνετε ακόμα και στα φροντιστήρια και θα μας τραβάτε μέχρι το σταθμό φορώντας στολές όπως στο crisys :lol: :lol: :lol:

More
23 Oct 2010 13:03 #82343 by Andr

TheReaper wrote:

εγω και να θελω δεν προλαβαινω.εχω τη παρασκευη μεχρι τις 9.00 μαθημα ετσι θα αργησω να εμφανιστω.ετσι ελατε να με παρετε απο το φροντιστηριο

More
28 Oct 2010 15:37 #82780 by Άγγελος Φασούλης
Με ποιόν θα είμαι αύριο;

More
28 Oct 2010 15:53 #82783 by Aνέστης Αδαμίδης
Θα μπορέσεις να πας; Λένε θα είναι κλειστή η στάση Δουκίσσης Πλακεντίας λόγω απεργίας.

More
28 Oct 2010 17:14 #82795 by Άγγελος Φασούλης

More
28 Oct 2010 23:14 #82819 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Με ποιόν θα είμαι αύριο;

Κουτσουμπιλοοοοοοοοοοοοοοο

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
29 Oct 2010 00:32 #82841 by Aνέστης Αδαμίδης
Και αύριο να περιμένετε τηλέφωνο από μένα, γιατί σήμερα δεν είπα αυτό που ήθελα να πω και δεν μπήκα σε διαγωνισμό.

More
29 Oct 2010 16:43 #82879 by Άγγελος Φασούλης
Χεχε! Θα πω στην κοπέλα στο τηλεφωνικό κέντρο με το που ακούσει Ανέστης να στο κλείσει στα μούτρα! :twisted: Και συγχαρητήρια μόλις έκανες 1000 post! =D>