Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελάτε καλεσμένοι στους Users

More
20 Sep 2010 14:53 #78986 by Μάνος Γρυπάρης

TheReaper wrote: Θέλω να έρθω ως guest στους Users(ξάνα)! Για συμπαρουσιαστής ας είναι όποιος θέλει, δεν έχω πρόβλημα.

Οκ, αυτή την Παρασκευή θα είμαστε ή εγώ ή ο Κώστας.
Σε περιμένουμε κατά τις 21:00 στο στούντιο. 21:30 ξεκινάει η εκπομπή.
Μπενάκη 5, Χαλάνδρι, στάση μετρό Δουκίσης Πλακεντίας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Sep 2010 00:11 #79039 by Aνέστης Αδαμίδης
Εντάξει, απλά να μην πούμε πάλι για Fifa και Pro. Δεν είμαι πολύ φαν αυτών των παιχνιδιών. Και αν γίνεται να με ενημερώσετε για τι θα μιλήσουμε να κάνω κι εγώ τη μελέτη μου! :icon study:

More
21 Sep 2010 00:24 #79041 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Εντάξει, απλά να μην πούμε πάλι για Fifa και Pro. Δεν είμαι πολύ φαν αυτών των παιχνιδιών. Και αν γίνεται να με ενημερώσετε για τι θα μιλήσουμε να κάνω κι εγώ τη μελέτη μου! :icon study:

Για οτι γίνεται εκείνη την μέρα

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
23 Sep 2010 21:41 #79361 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά αν γίνεται να είστε και οι τρεις για να βγούμε φωτογραφίες, γιατί οι φίλοι μου δεν με πιστεύουν ότι θα ξανάρθω στην εκπομπή.

More
23 Sep 2010 22:32 #79367 by Ιβάν
Κοίτα απαιτήσεις που έχει ο Reaper. Μήπως θέλεις να ερθω και από το σπίτι σου να σε πάρω με την καινούρια Avensis?

PS. Στείλε μου πμ να σου πω τι να μελετήσει!

More
23 Sep 2010 22:50 #79370 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote: Κοίτα απαιτήσεις που έχει ο Reaper. Μήπως θέλεις να ερθω και από το σπίτι σου να σε πάρω με την καινούρια Avensis?

PS. Στείλε μου πμ να σου πω τι να μελετήσει!

Όχι δεν μου αρέσει το Avensis. Άσε πάω με τον προαστιακό που έχει πιο πολύ πλάκα η διαδρομή.

More
24 Sep 2010 22:00 #79455 by Άγγελος Φασούλης
Θέλω να έρθω ως guest στους Users.

More
28 Sep 2010 11:45 #79713 by Aνέστης Αδαμίδης
Ένα trailer για την συγκεκριμένη ημέρα, φτιαγμένο διά χειρός TheReaper. Ελπίζω να σας αρέσει!
[youtube:22mtibdb]
[/youtube:22mtibdb]

More
28 Sep 2010 19:06 #79763 by Στέφανος Τρίγγας
Πωωω reaper τα σπαειιιιιιιιιιιιιιιιι.... Τι στο καλο!!! Με ήλιο την εκανες την φωνή σου;;;; :rolleyes:

More
28 Sep 2010 22:14 #79770 by Aνέστης Αδαμίδης

ThunderHawk wrote: Πωωω reaper τα σπαειιιιιιιιιιιιιιιιι.... Τι στο καλο!!! Με ήλιο την εκανες την φωνή σου;;;; :rolleyes:

Όχι, κατέβασα ένα προγραμματάκι και το έκανα. Είχε πολύ πλάκα όλη η διαδικασία πάντως. Για μένα τουλάχιστον, που μέχρι και σενάριο με το τι θα πω έγραψα! :mrgreen: