Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελάτε καλεσμένοι στους Users

More
03 Oct 2010 20:21 #80377 by Andr

TheReaper wrote:
Πάντως, όντως κάτι έγινε και δεν βλέπω πολύ προθυμία. Τι πάθατε ρε παιδιά; Souvlaki; Πότε σκέφτεσαι να πας; Αλλά ξέρω, εσύ θες για συμπαρουσιαστή τον TheReaper, αλλιώς δεν καταδέχεσαι να πας, ε; Τι να κάνω; Αν είμαι κάθε Παρασκευή εκεί θα με περάσουν για κανονικό παρουσιαστή!

αν καναμε μαζι εκπομπη πιστευω δε θα μας ακουγε κανενας.εγω θελω οταν παω συμπαρουσιαστη το μπαμπη αλλα μονο υπο ενα ορο.Η εκπομπη θα ειναι αφιερωμενη στο lbp2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2010 20:25 #80378 by Aνέστης Αδαμίδης

kammeno souvlaki wrote:

TheReaper wrote:
Πάντως, όντως κάτι έγινε και δεν βλέπω πολύ προθυμία. Τι πάθατε ρε παιδιά; Souvlaki; Πότε σκέφτεσαι να πας; Αλλά ξέρω, εσύ θες για συμπαρουσιαστή τον TheReaper, αλλιώς δεν καταδέχεσαι να πας, ε; Τι να κάνω; Αν είμαι κάθε Παρασκευή εκεί θα με περάσουν για κανονικό παρουσιαστή!

αν καναμε μαζι εκπομπη πιστευω δε θα μας ακουγε κανενας.εγω θελω οταν παω συμπαρουσιαστη το μπαμπη αλλα μονο υπο ενα ορο.Η εκπομπη θα ειναι αφιερωμενη στο lbp2

Θέλεις και σπέσιαλ παιχνίδι εσύ τώρα, κοίτα απαιτήσεις! Θα αργήσεις να πας στο στούντιο σε αυτήν την περίπτωση, καθώς το LBP2 θα βγει τον Γενάρη.

More
07 Oct 2010 02:44 #80752 by Μπάμπης Χαραλάμπους

arkypraios wrote: Θέλω να έρθω ως guest στους Users.

Υπάρχει μια έκτακτη αλλαγή στο προγραμμα του Sentra και η εκπομπη της Παρασκευής δεν θα γίνει στις 9:30 αλλά στις 7:00. Αν μπορεις να ερθεις εκεινη την ωρα (και λιγο νωριτερα φυσικα) καλως. Αν πάλι υπάρχει πρόβλημμα ενημερωσε μας και γραψε την τελική σου απαντηση εδώ. Την εκπομπη της Παρασκευής θα την κάνει τελικά ο Κ.Κουτσούμπας (Freak) μιας που εγώ δεν θα μπορέσω να πάω στο studio εκεινη την ώρα λόγω αλλων υποχρεώσεων που δυστυχώς δεν μπορω να παραλείψω.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 Oct 2010 16:42 #80904 by arkypraios
Θα έρθω δεν υπάρχει πρόβλημα.

More
08 Oct 2010 16:47 #80905 by Ιβάν

arkypraios wrote: Θα έρθω δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ξεκίνα καλύτερα από τώρα για να μην αργήσεις! :mrgreen: Καλή εκπομπή να'χεις! :cool:

More
08 Oct 2010 17:15 #80914 by arkypraios

Alcatraz wrote:

arkypraios wrote: Θα έρθω δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ξεκίνα καλύτερα από τώρα για να μην αργήσεις! :mrgreen: Καλή εκπομπή να'χεις! :cool:

Ευχαριστώ Alcatraz μην ανησυχείς στο δρόμο είμαι!!!! :lol: :lol:

More
09 Oct 2010 14:59 #81009 by Άγγελος Φασούλης
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Alcatraz γκαντέμιασε τον arkypraios και άργησε να φτάσει στον σταθμό.

More
09 Oct 2010 16:06 #81029 by rafor
Ποσο εγκυρες ηταν οι πληροφοριες?Σου τις ειπε η γειτονισα που φετος κλεινει τα 92?

More
09 Oct 2010 16:22 #81039 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Τι αργησε ο arkypraios? :D

Χανω τα καλυτερα :twisted: :twisted: :twisted:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Oct 2010 16:36 #81044 by Ιβάν

BigBoss wrote: Τι αργησε ο arkypraios? :D

Χανω τα καλυτερα :twisted: :twisted: :twisted:

Ελα μωρέ κάθεσαι και ακούς τον draginfable.