Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ειμαι καμένος που...?

More
26 Apr 2011 21:42 #92477 by Tolis Skevakis
Είμαι καμένος (και κακός) που είπα σε φίλο μου "Δε σε χάλασε κολόψαρο που μέχρι να μπεις φαντάρος τον Μάιο δεν θα μπορείς ούτε να παίξεις online στο PS3!" :armata double gun:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 May 2013 21:44 #123932 by Παναγιώτης Γαζής
Ειμαι καμμενος που εχω φτυσει το gameboy επειδη δεν μπορουσα να περασω μια πιστα?

Επισης,ειμαι καμμενος που επαιζα manager απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 5 το αλλο πρωι και μου ξινοφανηκε που μου ειπαν οι γονεις μου να παω για υπνο γιατι ηθελα να παιξω και τον τελικο του ch. League με την Αρσεναλ??

More
10 May 2013 01:09 #123994 by Γρηγόρης Βούλγαρης

gazp wrote: Ειμαι καμμενος που εχω φτυσει το gameboy επειδη δεν μπορουσα να περασω μια πιστα? Επισης,ειμαι καμμενος που επαιζα manager απο τις 9 το πρωι μεχρι τις 5 το αλλο πρωι και μου ξινοφανηκε που μου ειπαν οι γονεις μου να παω για υπνο γιατι ηθελα να παιξω και τον τελικο του ch. League με την Αρσεναλ??

Όχι, δεν μας λες κάτι περίεργο :P

More
28 Oct 2013 13:11 #134638 by Γιώργος Εγγλέζος
Είμαι καμένος που με το που ανάβω το PC τα δάκτυλα του χεριού μου καtευθύνονται σε θέσεις LoL ( Q W E R )?

More
28 Oct 2013 17:00 #134660 by Μπάμπης Χαραλάμπους

England wrote: Είμαι καμένος που με το που ανάβω το PC τα δάκτυλα του χεριού μου καtευθύνονται σε θέσεις LoL ( Q W E R )?

Ασε... Μονιμως αυτό κανω κι εγώ...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Jun 2015 13:57 - 26 Jun 2015 15:12 #163304 by Γιάννης Μίγκλης
Ειμαι καμένος που όταν κυκλοφόρησε το outlast το αγόρασα την ίδια μέρα από το steam και το τερμάτισα (όσο και αν ακουστεί τρελό) 3 συνεχόμενες φορές την πρώτη ημέρα (περίπου 12 ώρες) και μετά το τερμάτιζα δυο φορές το μήνα για να "ξεσκάω"?

Όταν κυκλοφόρησε το dlc πέρασαν δυο μέρες και δεν είχα προλάβει να το αγοράσω διότι είχα πολλά διαβάσματα για το σχολείο,γι'αυτό το λόγο την τρίτη μέρα ξύπνησα 5 το πρωί και πήγα να αγοράσω paysafe για να αγοράσω το παιχνίδι και κάθησα 7 το πρωί μέχρι τις 12 και το τερμάτισα 2-3 φορές.Από τότε κάθομαι και τα τερματίζω μια φορά το μήνα.Όταν κυκλοφορήσει το νέο outlast πάρτε μου το φαγητό μου, τα ρούχα μου , το νερό μου αλλά όχι το pc μου.PLEASE?
Last edit: 26 Jun 2015 15:12 by Μάνος Γρυπάρης.

More
26 Jun 2015 14:47 #163306 by Τάσος Μαραγκός
Ειμαι καμενος που...μαζευω games PS4 ενω δεν εχω κονσολα PS4???

More
26 Jun 2015 20:30 #163355 by Anastasios Vozatzidis
Ειμαι καμένος που...? Οχι...δεν τιθεται ερωτημα....ειμαι καρβουνο εδω και χρονια τωρα!!!!!!

More
26 Jun 2015 21:31 #163360 by Thomas
είμαι καμένος που παίζω wii u ενώ δεν υπάρχουν παιχνίδια ??? :silly:

More
26 Jun 2015 21:31 #163361 by Γιώργος Ζαχαριουδάκης
Είμαι τόσο καμένος στο gta iv, που έπαιζα μια φορά σε ίντερνετ καφέ και νόμιζα ότι ήμουν μέσα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να φωνάζω δυνατά και να βρίζω