Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ειμαι καμένος που...?

More
28 Apr 2010 16:35 #71415 by Νικολής Ασημάκης

BigBoss wrote: Είμαι καμένος που επειδη θελω και να καθισω και στον υπολογιστη αλλα και να διαβάσω, εχω τα μαθηματα της θεωριας όλα σε ηλεκτρονική μορφη; (PDF, doc, mp3s )

Ε, όχι ρε, ε όχι! Δεν σε πιστεύω ρε! xD

Είμαι καμένος που στο σχολείο στα λατινικά κατεύθυνσης έχω τα ακουστικά του mp3 στα αυτιά και ακούω μουσική ακόμα και όταν με σηκώνει στον πίνακα για άσκηση και δεν μου λέει τίποτα?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2010 23:06 #71636 by Aνέστης Αδαμίδης
Είμαι καμένος που έφτιαξα παίχτη στο Bitefight και στο OGame και στο Ikariam;(τα δυο τελευταία τα έκανα την ίδια μέρα) Και έρχοτναι και οι εξετάσεις. Τι να κάνω, να διαβάσω ή να προσπαθώ να ανέβω επίπεδο;

More
05 May 2010 23:55 #71638 by andreaskat
τι λετε ρε σεις ειστε οντως καμμενοι εγω δεν εχω φτασει τα κατορθωματα σας αντε να χω παιξει 3 ωρες το πολυ(συνεχομενες) με το soviet strike για PSX μηπως ειμαι πισω?εχω μια απορια το metal of honor ειναι καλυτερο απ το call of duty? :D

More
06 May 2010 13:22 #71649 by Άγγελος Φασούλης
Είμαι καμένος που δεν ξέρω πιο παιχνίδι να πρωτοπαίξω στο PS3 και το παίζω κορόνα γράμματα;

More
06 May 2010 14:06 #71654 by mariosthal
ειμαι καμμενος που πηρα PS1 6 χρονων και το ειχα ανοιχτο 6 μερες γιατι δεν ειχα memory card?? και επισης τελειωσα το GOW3 σε δυο μερες με 8.30 ωρες gameplay στο titan!!

More
06 May 2010 14:27 #71656 by Andr

mariosthal wrote: ειμαι καμμενος που πηρα PS1 6 χρονων και το ειχα ανοιχτο 6 μερες γιατι δεν ειχα memory card?? και επισης τελειωσα το GOW3 σε δυο μερες με 8.30 ωρες gameplay στο titan!!

6 μερες ανοιχτο το psp!!!!εισαι παρα πολυ καμμενος πραγματικα

More
09 May 2010 10:30 #71760 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Είμαι καμένος που μόλις τώρα με ξύπνησε ένας τύπος από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων και επειδή ήμουν από τον ύπνο γράφτηκα χωρίς να το καταλάβω στο σύλλογο αλλά πλήρωσα και για συνδρομή στο περιοδικό τους;

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Πέρα από την πλάκα καλα εκανε ο ανθρωπος και με ξυπνησε παντως γιατι η δουλεια που κανουν ειναι σοβαρη αλλα επειδη τσιγκουνευομαι ακομη και 1.5€ αμα ήμουν ξύπνιος μπορεί και να μην έδινα. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ (η πιο ωραια δικαιολογια) :mrgreen:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 May 2010 17:54 #71783 by Άγγελος Φασούλης
Είμαι καμένος που έδινα σήμερα proficiency και σκεφτόμουν σε ποιο παιχνίδι να πάω να πάρω το platinum;

More
09 May 2010 23:32 #71797 by arkypraios

draginfable wrote: Είμαι καμένος που έδινα σήμερα proficiency και σκεφτόμουν σε ποιο παιχνίδι να πάω να πάρω το platinum;

Ναι εισαι

More
19 May 2010 12:56 #72323 by Γιωργος Βλαχος
τελικα δν παιζομαστε και ειμαστε ολοι καμενοι μηπως να φτιαχναμε ενα γκρουπ στο facebook?