Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ειμαι καμένος που...?

More
24 Oct 2009 14:08 #63164 by Maldino
Είμαι καμένος που κάθομαι 7-8 ώρες στον υπολογιστή και να βαριέμαι αντί να διαβάζω για το σχολείο??? :?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2009 15:11 #63172 by Tasos Georgos
Είμαι καμένος που πάτησα pause στο Pro πήγα στα μπουζούκια γύρισα ντίρλα στις 7,30 το πρωί και το συνέχισα;

Είμαι καμένος που με τον κολλητό μου έχουμε πιέι τ' άντερά μας, δε βλέπουμε ούτε τη μύτη μας και όμως βάλαμε να παίξουμε Pro;;;

More
24 Oct 2009 20:06 #63204 by Νικολής Ασημάκης

TziniSan wrote:

Nikolis wrote: Είμαι καμμένος που το καλοκαίρι που είχα κάψει Sims 3 (70+ ώρες μέσα σε 3-4 μέρες) και μετά έβλεπα μια πράσινη μπάρα από πάνω μου όποτε έκανα κάποια δουλειά;

:icon applaud: EPIC!!!!!!

Ναι, και έχω και ένα παράδειγμα που ξέχασα να το παρουσιάσω! Είπα να κάνω ένα διάλειμμα από το gaming και να πάω για τέννις (το καλοκαίρι που έπαιζα Sims) και φανταζόμουν αντίστοιχη φάση, να βλέπεις ένα Sim να κάνει κάτι βασικές κινήσεις τέννις και από πάνω η μπλε μπάρα για να ανέβει η ικανότητα του αθλητισμού! :mrgreen:

More
25 Oct 2009 13:32 #63319 by doxitis

Maldino wrote: Είμαι καμένος που κάθομαι 7-8 ώρες στον υπολογιστή και να βαριέμαι αντί να διαβάζω για το σχολείο??? :?

ελεος αυτο το προβλημα εχω και εγω..κοιτα συμπτωση ρε φιλε! :mrgreen:

More
25 Oct 2009 17:32 #63386 by Μπάμπης Χαραλάμπους

doxitis wrote:

Maldino wrote: Είμαι καμένος που κάθομαι 7-8 ώρες στον υπολογιστή και να βαριέμαι αντί να διαβάζω για το σχολείο??? :?

+1 αλλά το παλεύω

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
25 Oct 2009 18:33 #63388 by arm94
Ειμαι καμενος που ενω ειχα προτεινει στους φιλους μου να παμε για μπαλα, δεν πηγα επειδη ειχα λιωσει στο Pro6 για 5 ωριτσες και μετα καπακι για 7 ωρες καηκα στο Lineage II?
:rolleyes:

More
25 Oct 2009 18:41 #63390 by Αντώνης Μπιθούλκας
Είμαι καμένος που από πολύ μικρός πρωτοέπαιξα το Resident Evil στο PlayStation 1!?

More
27 Oct 2009 13:24 #63524 by TheRipper
ειμαι καμμενοs που εχω φτασει το football manager 2006 στη χρονια 2036 ενω παραλληλα εχω το football manager 2009 στο 2010.ειμαι καινουριοs στο σαιτ μπορω να σαs κανω φιλουs???

More
27 Oct 2009 14:11 #63526 by sand HELLAS
είμαι καμμένος που παίζω σχεδόν 2+ χρόνια ικαριαμ και δεν λέω να το βαρεθώ ??

More
14 Mar 2010 02:02 #69279 by Napster85

BigBoss wrote:

doxitis wrote:

+1 αλλά το παλεύω

egw oxi
pos stamataei?