Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στον Πάγκο (εκπομπή στα FM)

More
04 Sep 2005 16:57 #2197 by Giorgos
KALISPERA KAI APO EMENA !!!!!!!!!1
OFARA GERA PROTATHLIMA KSANA !!!!!!!!!
The topic has been locked.
More
04 Sep 2005 16:59 #2198 by Αντώνης Κατρής
Το πήρα αυτόν πρώτη χρονιά.... Μιλάω για Pezzarossi
More
11 Sep 2005 15:55 - 11 Sep 2005 16:01 #2663 by Αντώνης Κατρής
Γιατρέ μου εδώ είμαι και σας ακούω αλλά η εξεταστική με έχει περιορίσει και ασχολούμαι μόνο με το Hattrick και το Planetarium Manager (όπου είμαι σε τροχειά επιστροφής στα σαλόνια της Α' Εθνικής) οπότε το FM περιμένει να περάσουν οι επόμενες δύο εβδομάδες... Πάντως έχω βάλει στο μυαλό μου να δοκιμάσω τακτική με 2 DC και DMRL όταν τελειώσουν οι εξετάσεις, να δούμε τι θα βγεί!!!

Τώρα ο Arabatzis στη Leeds έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον Lennon και αργότερα με τον Fabrice Fernades (όταν τον πήρα δανεικό). Επίσης προτείνω τον Sivok από Sparta Prague, ο Nedved τον έχρησε αντικαταστάτη του αν και παίζουν σε διαφορετική θέση.
Last edit: 11 Sep 2005 16:01 by Αντώνης Κατρής.
More
11 Sep 2005 15:57 #2664 by Γιώργος Γκούμας

KRHTIKOS wrote: KALISPERA KAI APO EMENA !!!!!!!!!1

Pote pire prwta8lima sto pare8lon gia na les 3ana...
More
23 Sep 2005 15:45 #3193 by Μάνος Γρυπάρης
Σάββατο 16:00-18:00

Αγαπητά μου τέκνα, αυτό το Σάββατο καθιερώνεται η νέα ώρα της εκπομπής που είναι Σάββατο 16:00-18:00. Βεβαίως αυτό έγινε λόγω της αγωνιστικής δράσης, που την Κυριακή ξεκινάει πλέον στο καταμεσήμερο. Το καλοκαιράκι ήταν ότι πρέπει το 21:00-23:00 και πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη ώρα για την εκπομπή μας. Αλλά πλέον όταν ξεκίνησαν τα παιχνίδια έπρεπε να βρούμε μια σταθερή ώρα. Ξεκινήσαμε Κυριακή 15:00-17:00 και τώρα από το να πάμε 13:00-15:00 και να μην ξυπνάτε με τίποτα πάλι (τα θυμάστε και παλιότερα από τον Champions που μας βάζανε με τις κότες παρέα) σκεφτήκαμε ότι το ιδανικότερο θα ήταν να μονιμοποιηθεί το 16:00-18:00 του Σαββάτου. Οπότε τα λέμε αύριο στις 16:00 :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
More
23 Sep 2005 15:57 #3195 by Kostas Giagias

Shankly wrote:

KRHTIKOS wrote: KALISPERA KAI APO EMENA !!!!!!!!!1

Pote pire prwta8lima sto pare8lon gia na les 3ana...

Γιατρέ δεν είναι αντιμετώπιση αυτή !!!!! :x :x

Υποψήφιος πελάτης σου είναι από ότι βλέπω... :P :lol: :lol:

Κάνε πρώτα την διάγνωση πάρε και τα λεφτά ...και μετά σχολίασε... LOL

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team
More
23 Sep 2005 16:46 #3200 by Γιώργος Γκούμας
Σωστος ο beastie.Απλα ειναι κολλητος και δεν μπορω να του παρω λεφταααααα :oops:
More
23 Sep 2005 17:18 #3204 by Μάνος Γρυπάρης
Εκτάκτως για αυτό το Σάββατο, λόγω του αγώνα του Ολυμπιακού που τελικά ξεκινάει στις 17:00, μάλλον θα σας κρατήσουμε παρέα μόνο για μία ώρα (16:00-17:00).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
More
27 Sep 2005 02:41 #3356 by sourwtiri
παιδες βαλτε και τα τηλ στο πρωτο ποστ καθως και τον αριθμο μηνυματων!
ηθελα να τηλ την περασμενη βδομαδα αλλα δε λεγατε το τηλεφωνο!
More
01 Oct 2005 16:33 #3561 by Αντώνης Κατρής
Ε αυτή τη φορά δε νομίζω να μου τους βγάλετε πάλι ΚΑΠΗ... Δόξα τον ύψιστο κατάφερα να μειώσω το μέσο όρο... Το λοιπόν κατάφερα να μείνω στην Premiership και στο τρίτο τελικό σε αυτή την καριέρα κατάφερα επιτέλους να σηκώσω κούπα και μάλιστα ευρωπαϊκή και δη το Uefa!!!! Στην εικόνα δε φαίνονται οι δύο τελευταίες μου μεταγραφές Andrea Gsbarroni και Paulsen Hangeland. Για το φίλο που θέλει αμυντικό προτείνω Naldo και Ignasevic. πολύ καλοί και οι δύο

[img