Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στον Πάγκο (εκπομπή στα FM)

More
17 Mar 2006 15:25 #10205 by Ερρικος
Μολις διαβασα ολη την ιστορια με το θεμα της εκπομπης σας (μας). Δεν θα σχολιασω τη σταση του ξυδιου :twisted: γιατι πολυ απλα δεν νομιζω πως αξιζει τον κοπο.

Εχω ακουσει την εκπομπη αρκετες φορες παρολο που δεν ειμαι φιλος του ραδιοφωνου και παρολο που λογω υποχρεωσεων δεν ειμαι σε θεση να διαθεσω το χρονο που θα επιθυμουσα στα manager games (i.e. FM2006).

Ειχα την τυχη να γνωρισω τον Μανο και τον Γιωργο οταν κατεβηκα Ελλαδα για τα Χριστουγεννα (μαλιστα με φιλοξενησαν στην εκπομπη τους κατι που λεει πολλα για την προσωπικοτητα τους) και ειμαι πεποισμενος πως εσας δεν σας σταματαει ουτε ο Θεος ο ιδιος :wink: .

Μια προβλεψη: Οτι εγινε θα βγει σε καλο στην τελικη για εσας και την εκπομπη σας (μας).

ALL HEROES FIGHT LIKE GREEKS
The topic has been locked.
More
19 Mar 2006 11:37 #10300 by Makis
παει η εκπομπη μας!!καλα ρε παιδια γιατι κοψανε την εκπομπη,δεν ειναι στα καλα τους!

<<<<<<<<Wiseved>>>>>>>>>
More
12 May 2006 10:46 #12407 by Βασίλης
Οι καλοί δεν χάνονται ;)
Κάθε εμπόδιο για καλό.
Τα καλά κόποις κτώνται.
Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό.

Ευτυχώς ο λαός και οι πρόγονοι έχουν μεριμνήσει και για το θέμα 'του Πάγκου' με σοφές κουβέντες.

Oι gamers στην Ελλάδα έχουν την δική τους αυξανόμενη δυναμική. Με σωστό timing και μεράκι, πολλά μπορούν να γίνουν, πολύ καλύτερα απ'αυτά που έχουν συμβεί έως τώρα!!
More
12 Aug 2006 15:11 - 18 Nov 2008 15:25 #18021 by Μάνος Γρυπάρης

edit: Δυστυχώς οι επαφές μας με την διοίκηση πολύ γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού σταμάτησαν, παρά τις εγγυήσεις του τελευταίου ότι θα ξεκινούσαμε.

Αναμείνατε νέες λεπτομέρειες στο προσεχές μέλλον. Ελπίζουμε η μόνη εκπομπή για Games στα FM να ξαναβρεί στέγη γιατί πραγματικά κι εμείς έχουμε ανάγκη από μια τέτοια επικοινωνία.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 18 Nov 2008 15:25 by Μάνος Γρυπάρης.
More
12 Aug 2006 16:16 #18026 by Κωνσταντής Νικολάου

Manos\ wrote:

Arxizoume me to pagko kai tharo na pame kai oloklirotika sta Fm. exoume kapsei 2 trofodotika me to pc :D .

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)
More
05 Apr 2009 02:05 #51917 by Μάνος Γρυπάρης
To topic κλειδώνει γιατί η εκπομπή "Στον Πάγκο" μετονομάστηκε πλέον σε Users

Κλικ εδώ για να πάτε στο νέο topic

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)