Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στον Πάγκο (εκπομπή στα FM)

More
23 Jan 2006 22:16 #7711 by Τάσος Γεωργίου

Emena pantws, mias kai legate gia motherboards... egw kai alloi 2 eixame gigabyte kai mas kahkan sto 6mhno... Asus gia panta...

6 (ολογράφως: έξι) πλακέτες asus (mobos και κάρτες γραφικών) έχουν καταστραφεί στα χέρια μου.

3 mobos gigabyte η μία 2μιση χρονών, η άλλη 1μιση και η τρίτη 8μηνου δουλεύουν απροβλημάτιστα ακόμη παρότι είναι υπερχρονισμένες (όχι στο θεό, οι gb δεν είναι για τέτοια παιχνίδια :mrgreen: , αλλά αρκετά ψηλά) απ' την πρώτη στιγμή που αγοράστηκαν.

αλλά όπως είπα πάρτε dfi lanparty 4 ρεεεεεεεε!!! :mrgreen:
The topic has been locked.
More
24 Jan 2006 04:07 #7724 by Angelos

derek wrote:

Emena pantws, mias kai legate gia motherboards... egw kai alloi 2 eixame gigabyte kai mas kahkan sto 6mhno... Asus gia panta...

6 (ολογράφως: έξι) πλακέτες asus (mobos και κάρτες γραφικών) έχουν καταστραφεί στα χέρια μου.

3 mobos gigabyte η μία 2μιση χρονών, η άλλη 1μιση και η τρίτη 8μηνου δουλεύουν απροβλημάτιστα ακόμη παρότι είναι υπερχρονισμένες (όχι στο θεό, οι gb δεν είναι για τέτοια παιχνίδια :mrgreen: , αλλά αρκετά ψηλά) απ' την πρώτη στιγμή που αγοράστηκαν.

αλλά όπως είπα πάρτε dfi lanparty 4 ρεεεεεεεε!!! :mrgreen:

thymame apotin tsantila mou pou eixa petaksei tosa lefta stin gigabyte phta mia Chaintech fthini kai tis allaksa ta fwta. Th fortwsa oso ginete! Telika, den epathe TIPOTA! Gaidouri!
More
27 Jan 2006 01:43 #7883 by Μάνος Γρυπάρης

Vagelis21 wrote: Μάνο στην εκπομπη στο sportime ειναι ενασ ακροατης που ρωταει συχνα για ελληνικο pro evo 5.βρηκα μεσω του pc-master μια σελιδα την www.wehellas.gr στην οποια καποια ατομα εχουν φτιαξει ελληνικο patch και το στελνουν εναντι 6 ευρο.
Υ.γ εσυ που'χεισ τα κονε δεν γινεται στο computer games ή αν εχεισ καποιο γνωστο στο pc-master (που αν θυμαμαι καλα καποιον ξερεισ) να δωσεις το patch του pro evo αυτο των 900mb.

Ρε Βαγγέλη τι ραδιοαρβίλα ήταν αυτή? Το patch που φτιάχνουν τα παιδιά στο WeHellas είναι free. Ιδού και το Link:
www.wehellas.gr/ipb2.1/index.php ... #entry5117

Παρασκευή και Δευτέρα με Αντώνη Κατρή στο στούντιο (Sir_A_K).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
  • a Guest
  • Visitor
  • Visitor
27 Jan 2006 01:50 #7884 by a Guest
Παιδιά το patch το κατεβάζεις δωρεάν απο την ιστοσελίδα της WE Hellas!
Πληρώνεις μόνο αν θές να σου στείλουν σπίτι το CD με το patch+ κάποια έξτρα(κλασσικές ομάδες,πιο πολλά συνθήματα κλπ)
6 ευρώ +ταχ.έξοδα
More
02 Feb 2006 21:18 #8320 by Manolis
re xthes eimoun online k eipate olous tous allous ektos apo emena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
More
02 Feb 2006 23:21 #8336 by Γιώργος Καραλιάς

sanmartean wrote: re xthes eimoun online k eipate olous tous allous ektos apo emena !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eίσαι αόρατος σαν το nickname σου :lol:

Love Is The Dance Of Eternity...
More
04 Feb 2006 02:15 #8471 by Μάνος Γρυπάρης
Είδες? Σήμερα το είπαμε οπότε μην έχεις παράπονο!
Κανονικά με το που αναφέραμε την λέξη "ΣανΜαρτεάν" θα έπρεπε επιτόπου να πάρεις στον αέρα και να υπερασπιστεις τον μικρό μάγο της μπάλας ο οποίος έχει παραγκωνιστεί από τον προπονητή του (άκου..."προπονείται μόνος του")

Λοιπόν, στα Games έχουμε νέκρα, δεν κυκλοφορεί τίποτα φοβερό, οπότε περιμένουμε Δευτέρα 23:30 ΝΤΑΝ Τάσο & ’ννα από Μενίδι να βγουν Live στον αέρα! Όλα τα μωρά στην πίστα. Επιβάλλεται και θα δεσμευτείτε και οι 2 αμφότεροι! (η ’ννα τουλάχιστον έστειλε μήνυμα, για αρχή κάτι είναι κι αυτό! :P )

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
More
04 Feb 2006 02:32 #8474 by Anna R
Συγνώμη επειδή δεν κυκλοφορεί τιποτα στα games θα πρεπει να βγουμε εμέις να καλύψουμε τα κενά :?: Τι απαιτηση ειναι αυτή?
More
04 Feb 2006 02:59 #8475 by Μάνος Γρυπάρης
Ζντουπ! 8O
’ννα μου φαίνεται σκέφτεσαι λάθος.
Εννοώ ότι δεν θα έχουμε και πολλά θέματα να συζητήσουμε μεταξύ μας On Air. ’κου εκεί "να μας καλύψετε τα κενά". Λες και έχουμε ανάγκη να ζητιανεύουμε ακροατές! Εμείς κάνουμε χαβαλέ εδώ πέρα, κι όπως βγαίνουνε τα παιδιά απ'τη Ν.Ιωνία (που είναι παρέα απ'το ίδιο Λύκειο) μπορείτε κάλλιστα να βγείτε εσύ κι ο Τάσος από Μενίδι (ο Τάσος βγαίνει έτσι κι αλλιώς, το θέμα είναι αν εσύ έχεις την διάθεση κάτι που δεν βλέπω). Ή να ακούσουμε την δικιά μας Κάτια να πει πως και αποφάσισε να ασχοληθεί με το Football Manager.

Anyway, δεν παρακαλάμε! Πάντως γεγονός είναι ότι μάλλον θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να ακούσουμε γυναίκα στο ραδιόφωνο να μιλάει για Games! Κι ο λόγος πιστεύω είναι ότι φοβάστε. (ή φοβάστε τις αντιδράσεις). :roll: . Εμείς το αφήνουμε το θέμα και δεν ξαναναφέρουμε τιποτα στον αέρα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
More
04 Feb 2006 03:14 #8477 by Anna R
Ωπα ωπα! Κανεις δεν ειπε οτι παρακαλάτε για ακροατες, και 2ον μιλαω τελειως στην πλάκα. Μαλλον παρεξήγησες. :(

Υ.Γ. Δεν εχω κανενα πρόβλημα να βγω στον αέρα αρκεί να εχω κάτι να πώ.