Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στον Πάγκο (εκπομπή στα FM)

More
22 Aug 2005 13:15 #1217 by Γιώργος Γκούμας
Αφου καλοσωρισω τον Sir_A_K στην ραδιοφωνικη μας παρεα και μεσω του site, εχω να πω οτι το παιδι εχει τεραστιο P.A.,αγγιζει το 200. Το δε C.A. ειναι τετοιο που μπαινει ανετα σε world class ομαδες. Καλη πορεια και συνεχεια στο ραδιο σου ευχομαι. τρελη η χθεσινη εκπομπη..... :lol:
The topic has been locked.
More
28 Aug 2005 03:07 #1796 by Μάνος Γρυπάρης
Από σήμερα έχουμε νέα ώρα στην εκπομπή. 15:00-17:00.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
More
28 Aug 2005 15:17 #1823 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν μετά από άπειρο καιρό πήρα τη Leeds United (ειδες ρε George που απορούσες αν παίρνω μόνο μεγάλες ομάδες). Η ομάδα λοιπόν, μετά και από κάποιες μεταγραφές, στηρίζεται στα νεαρά ταλέντα Neil Sullivan, Lucas Radebe, Gary Kelly, Alexandr Mostovoy και Patrick Mboma. Το πρόβλημα μου είναι ότι ο Sullivan ήταν και είναι χάλιας οπότε χρειάζομαι τερματζή. Ο Burgos πήγε σε κάτι κουλούς, ο Roa δεν πήρε άδεια οπότε θέλω κάτι τζάμπα (όχι φτηνό, τζάμπα το τονίζω). Δεκτοί και οι δανεικοί.

Nikos Arabatzis (Πανσερραϊκός) και Stelios Iliadis (Καλαμαριά) έχουν να δώσουν στις μικρές ομάδες...
Και ένα άσχετο το τραγούδι που έπαιξε στην αρχή πως λέγεται? Έχω φάει τον κόσμο...
  • a Guest
  • Visitor
  • Visitor
28 Aug 2005 15:41 #1825 by a Guest
Kali ekpompi Mano. :mrgreen:
More
28 Aug 2005 16:01 #1826 by Αντώνης Κατρής
Λοιπόν από Leeds έχουμε για μικρούς Frazer Richardson pa 158, Aaron Lennon pa 153, Dany Pugh pa 140. Τσέκαρε και τους Andrew Johnson από Crystal Palace και Adam Johnson από Middlesbrough
More
28 Aug 2005 16:10 #1827 by Αντώνης Κατρής
Btw ο Mboma αν και παππούλης στα 33 του δεν έχει ξεχάσει την τέχνη και έχει μέχρι τώρα 9 γκολ σε 7 αγώνες. Επίσης καλός και τζάμπα ο Clint Mathis.
More
29 Aug 2005 11:37 #1878 by Kostas Giagias
E!!! Οχι και μικρή ομάδα η Leeds!!!!

tstststs Ιεροσυλία αυτό που είπες!!! :x :x

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team
More
29 Aug 2005 11:43 #1879 by Αντώνης Κατρής
Έτσι όπως την καταντήσανε να βολοδέρνει στην Championship μικρή είναι. Οι μέρες δόξας είναι δυστυχώς μακριά....
More
04 Sep 2005 15:24 #2192 by Αντώνης Κατρής
Κύριοι καλοπερνάτε εκεί δα..... Γιατρέ μου αύριο ξεκινάμε κανονικά? Και μια ενημέρωση για τη Leeds που λέγαμε την προηγούμενη φορά: ο Mboma σταμάτησε στα 21 τεμάχια αλλά το φαινόμενο ήταν ο Mostovoy που στα 35 του έριξε 18 μονάδες με 8.03 average rating. Με τα χίλια ζόρια ανέβηκα και επιτέλους γλύτωσα από τον Sullivan και πλέον έχω Sander Westerveld - Frazer Richardson, Michael Ball, Paul Butler, David Rozehnal - Mathieu Flamini, Serginho, Vladimir Smicer, Alexandr Mostovoy (Eirik Bakke) - Amoroso, Walter Pandiani σε ένα 4-4-2 σαν το pure football αλλά με AMC και έτσι θα πορευτώ στην Premiership...
More
04 Sep 2005 15:30 #2193 by Αντώνης Κατρής
Κοίτα οταν ανέβηκα μου έδωσαν το συγκλονιστηκό ποσό των 500k euro για μεταγραφές μιας και ανέβηκα.... Τι να πάρει κανείς και τι να πρωτοκαλύψει???? Πάω να κλείσω τον Naldo και Marcos για τέρμα αλλά με αυτούς θα πούμε καλή χρονιά.... Πάντως στην πρώτη αγωνιστική το πήρα το τρίποντο