Το τελευταίο χρόνο όπως και κάθε μαθητής της 3ης λυκείου σκεφτόμουν κι εγώ τι θα κάνω μόλις τελειώσουν οι πανελλαδικές.Προφανώς λοιπόν και σκεφτόμουν τι καινούρια πράγματα θα κάνω στο κανάλι όταν με το κακό τελειώσουμε
.
Μια από τις ιδέες που μου ήρθε ήταν μια σειρά στην οποία συζητώ,ή καλύτερα μονολογώ,για κάποιο gaming related θέμα ή gaming developement related θέμα.Όσο αναφορά την παρουσίαση έχω βρει ένα ενδιαφέροντα τρόπο να το κάνω που δεν μπορώ όμως να περιγράψω.Ωστόσο είμαι Ένας gamer και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να μιλήσω για κάποιο θέμα χωρίς πρώτα να το ψάξω,να δω τι πιστεύουν οι υπόλοιποι gamers αλλά και οι developers,ώστε να έχω μια σφαιρική άποψη για το θέμα.
Σε περίπτωση λοιπόν που επιτρέπεται από το site,θέλω να ρωτώ εδώ τους gamers μια και είναι ένα από τα μεγαλύτερα site στην Ελλάδα και σίγουρα θα έχουμε ποικιλία απόψεων.Πρακτικά αυτό που θέλω είναι μια συζήτηση περί του θέματος ώστε να μπορώ να βλέπω διαφορετικές απόψεις...κάτι σαν στατιστική έρευνα κοινώς.(Ενημερώστε με σε περίπτωση που πρέπει να μεταφερθεί το post σε άλλο τομέα ή να διαγραφεί ή οτιδήποτε άλλο γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι ταιριάζει εδώ)
Για πρώτο θέμα θέλω ένα που έχω ψάξει στο παρελθόν και έχω λιγάκι παραπάνω εμπειρία σε σχέση με τα υπόλοιπα που έχω στη λίστα.Το
πρώτο μου
θέμα λοιπόν
είναι:
Ποια είναι η άποψή σας σχετικά με τα DLC;Είναι καλή η άνοδος στη προσφορά τους(αλλά και της τιμής τους);Ποια τα υπέρ και τα κατά;Τι είναι αυτό που κάνει ένα σωστό DLC που αξίζει να αγοραστεί;
Ας ξεκινήσουμε