Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

YouTube: Πείτε μας για το κανάλι σας

More
26 Dec 2015 15:19 - 26 Dec 2015 15:21 #174132 by GR GamerAmigo
Πληροφορίες καναλιού:
Καλησπερα! Gr GamerAmigo εδω! Το καναλι μου ασχολειτε κλασσικα με το gaming!! Διαφορα παιχνιδια κατα καιρους, ειτε με φιλους ειτε μονος μου! Κατα κυριο λογω παιζω Minecraft και D&D!! Περιμενω σχολια σας για το καναλι και τι αλλο θα θελατε να δειτε που θα σας αρεσε στο καναλι!!!

Gr GamerAmigo

Last edit: 26 Dec 2015 15:21 by GR GamerAmigo.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jan 2016 15:58 - 02 Jan 2016 17:24 #174616 by john kk
Γεια σας παιδιά! Έχω αρχίσει με έναν φίλο ένα κανάλι στο YouTube, στο οποίο θα ανεβάζουμε βιντεάκια από διάφορα games (κυρίως League of Legends)! Ρίξτε μια ματιά και κάντε ένα subscribe: www.youtube.com/channel/UCof-wV8ylZVWIqffO-IfE6A
Στα videos θα βρείτε και το link από τη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/HoriceLOL/?ref=aymt_homepage_panel ! Ελάτε να γίνουμε ακόμη περισσότεροι!

Ορίστε και ένα από τα videos μας:
Last edit: 02 Jan 2016 17:24 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
02 Jan 2016 17:52 #174623 by Παναγιώτης Ξύστρης
Το νέο μου κανάλι δεν είναι και από τα καλά αλλά σιγά σιγά με λίγο σπρώξιμο κάτι θα γίνει!!!
Άμα θέλετε βοηθήστε την κατάσταση ευχαριστώ :P :)

www.youtube.com/channel/UCnicAc3dNSmTkZrWDI5Iu7A

Nerd GamerGr

More
17 Jan 2016 14:41 - 17 Jan 2016 17:37 #175571 by MioTenacious
Καλησπέρα! Έχω ένα κανάλι για fighting games . Ιδιαίτερα, κάποιες φορές, ανεβάζω και random, αλλά, γενικά, πιο πολύ fighting. Τα πηγαίνει καλά, κοντεύω τους 500 subscribers μέσα σε έναν χρόνο που το έχω αρχίσει. Τώρα τελευταία, δεν ανεβάζω πολλά γιατί παίζω άλλα games αλλά, με τα καινούρια DLCs στο MX και τώρα που βγαίνει το SFV θα πέσει κάψιμο! Κάντε subscribe, ανεβάζω helpful combos και άλλα. Ευχαριστώ! Ορίστε και ένα video για να πάρετε μια γεύση:
Last edit: 17 Jan 2016 17:37 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
23 Jan 2016 09:37 - 23 Jan 2016 09:39 #175800 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Καλησπέρα σε όλους!

Εκτός από το gaming (για το οποίο ετοιμάζω ξεχωριστό κανάλι), δύο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες που ασχολούμαι είναι η αεροσφαίριση (airsoft) και το video editing. Ο καλύτερος τρόπος να τα συνδιάσω ήταν η δημιουργία ενός youtube καναλιού όπου ανεβάζω ανά τακτά χρονικά διαστήματα βίντεο από παιχνίδια airsoft, teasers και trailers σεναρίων κλπ.

Η μεγαλύτερη πρόκληση όμως ήταν η δημιουργία μιας μίνι σειράς τεσσάρων web επεισοδίων με τίτλο "Sandmen". Μπορείτε να τα δείτε παρακάτω ενώ μπορείτε να επισκεπτείτε το το κανάλι μου στην παρακάτω διεύθυνση:

www.youtube.com/channel/UCvHcab7IQFk6h5BcCvXxo2Q

Last edit: 23 Jan 2016 09:39 by Χαράλαμπος Οικονόμου.

More
25 Jan 2016 19:16 #175906 by George Bratsos
Στο κανάλι μου θα βρείτε κυρίως rally videos και highlights από το stream μου στο Twitch. ( twitch.tv/bratsaki ).
Παίζω όμως και μερικά indie games αλλά και που και που Dota 2 και CS:GO με φίλους !

Είμαι καινούριος οπότε ότι προτάσεις για βελτίωση της ποίτητας του καναλιού και του stream είναι ευπρόσδεκτες! :D

From simracing to real rallies!
Peugeot 205 F2000 tarmac rally car
~ rallydiaries.eu ~

Website: bratsaki.eu ,
Facebook: fb.com/geobratsos ,
Instagram:
,
Twitch: twitch.tv/bratsaki ,
Twitter: twitter.com/bratsaki
DiRT Hellenic Community: fb.com/groups/dirthelleniccommunity
Greek Simracers: fb.com/groups/GreekSimRacers

More
05 Feb 2016 12:25 - 05 Feb 2016 12:29 #176356 by Αρίστος Αθανασιάδης
Καλησπέρα είμαι ο MusicGamer26 το κανάλι μου λέγετε MusicGamer26 .Το κανάλι μου είναι gaming άλλα έχει και κάποια άλλα πράγματα όπως vlogs , tutorials και είναι στα αγγλικά .. όποιος θέλει ας κάνει μια Εγγραφή : www.youtube.com/MusicGamer26

B) :)
Attachments:
Last edit: 05 Feb 2016 12:29 by Αρίστος Αθανασιάδης.

More
07 Feb 2016 19:38 #176467 by Greekness
Είμαστε οι Greekness και δημιουργήσαμε το καινούργιο κανάλι μας που ασχολείται με gaming.

Τα βίντεο που θα ανεβαίνουν δεν θα είναι walkthrough, ούτε ακριβώς gameplay. Σε κάθε βίντεο θα παίζουμε ένα παιχνίδι που δεν έχει ξαναπαίξει ο ένας και θα το ξέρει ο άλλος έτσι ώστε να υπάρχει μια πιο χιουμοριστική προσέγγιση.

Το βίντεο είναι μονταρισμένο να κόβονται τα βαρετά σημεία και οι μεγάλες παύσεις. Θα προσπαθήσουμε σε πρώτη φάση να έχουμε ένα βίντεο την εβδομάδα.

Θα εκτιμούσαμε πολύ το feedback σας και άμα σας αρέσει αυτό που βλέπετε ένα Like kai subscribe. Σκοπός μας είναι να φτάσουμε σε ένα αξιοπρεπές σημείο για το ελληνικό community.

www.youtube.com/channel/UCemSmcq-Zqy1ngDMAhWB_Ow

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Mar 2016 13:35 #177365 by a Guest
Είμαι ο Tony Layjel, πρώην μέλος της Greek Paranormal Society και μόλις άνοιξα ένα gaming κανάλι, στο οποίο θα ανεβάζω κάθε εβδομάδα βίντεο με αντιδράσεις.

Κανάλι YouTube - LJGR

More
03 Mar 2016 14:39 - 03 Mar 2016 14:42 #177445 by Blood Prince
Δεν θυμάμαι αν είχα μιλήσει παλιότερα για το κανάλι μου κάτι που δεν το νομίζω.Οπότε μιας που ανακάλυψα το Topic θέλω να γνωστοποιήσω πως στο κανάλι μου στο παρελθόν έχω ανεβάσει διάφορα βίντεο που έχουν να κάνουν με games και ένα από αυτά και συγκεκριμένα από το Mirrors Edge το έχω ανεβάσει και δημοσιεύσει ήδη σε ένα blog που είχα γράψει παλιότερα.

Μέχρις στιγμής έχω ανεβάσει gameplay από παλιότερα παιχνίδια όπως Fifa 10,Call of Duty:Modern Warfare κ..λ.π Μελλοντικά σκέφτομαι να ανεβάσω και από πιο καινούρια που έχω αγοράσει αν και επειδή δεν έχω κάποιο όφελος λόγω χαμηλών προβολών αλλά και επειδή το youtube δεν χρηματοδοτεί-επιβραβεύει το upload έχω σταματήσει να ανεβάζω αλλά από χόμπι και μόνο μπορεί να ξαναανεβάσω.

www.youtube.com/user/Rudeboy8511

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 03 Mar 2016 14:42 by Blood Prince.