Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

YouTube: Πείτε μας για το κανάλι σας

More
18 May 2014 18:57 #144790 by Manos
Καλησπέρα σας από Μήλο.
Πριν μερικές βδομάδες δημιούργησα ένα gaming κανάλι στο YouTube με θέμα τα αστεία βίντεο.
Θα πω την αμαρτία μου, ότι ξεκίνησα να το κάνω ξενόγλωσσο το κανάλι...
Δεν μου βγαίνει όμως, θέλω Ελληνικά! Ανέβασα κάποια βίντεο μικρής διάρκειας (40 - 50 δευτερολέπτων) και κάποια είναι προγραμματισμένα να βγαίνουν κάθε Πέμπτη.
Έχω πολύ υλικό από Battlefield 4 σε PS4, και κάθε μέρα μου βγαίνει πιο πολύ παίζοντας με φίλους. (Αυτά είναι και τα εργαλεία μου, ένα PS4, ένα Flash Drive και ένα PC).
Έχω αρχίσει και ετοιμάζω βίντεο διάρκειας 3 - 5 λεπτών με αστείες στιγμές, τα κοινά Funny Moments, και είχα πέσει στο δίλημμα των σχολιασμών... Αγγλικά - Ελληνικά.
Αποφάσισα τα Ελληνικά γιατί πιστεύω ότι έχουμε πολύ ταλέντο στο YouTube και μπορούμε να κάνουμε πολλά.
Θα χαρώ ιδιαίτερα να δείτε το κανάλι μου, να μου προτείνετε ότι θέλετε και επίσης θα χαρώ να γίνω συνδρομητής στα Ελληνικά gaming channels.

Το κανάλι μου:
www.youtube.com/PixelFuzzGames

Και το πρώτο βίντεο που είχα βάλει:
[youtube:1zwoi13y]
[/youtube:1zwoi13y]

Σας ευχαριστώ! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2014 18:10 #144813 by Δημήτρης Τσιντσίνης
Καλησπέρα παιδιά,

Εδώ και λίγο καιρό έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια στο Youtube, με ένα ιδιαίτερο «Τεχνολογικό» κανάλι (Gaming, Unboxings, Gadgets, κλπ), με κύριο γνώμονα την καφρίλα! Όπως θα δείτε, είναι σε πολύ βασικό στάδιο ακόμα, αλλά έχει έναν καλτ χαρακτήρα… :P

Στα άμεσα σχέδια μας είναι να βάζουμε και τις φάτσες μας σε παραθυράκι στα βίντεο, να φτιάξουμε ένα νέο intro, και όταν μας επιτρέψουν τα οικονομικά μας, να επενδύσουμε σε καλύτερο εξοπλισμό σε PC-κάμερα-μικρόφωνο, ίσως και ένα PVR για τις κονσόλες.

Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν θα μπορούσατε να ρίξετε μια ματιά, να μου πείτε τη γνώμη σας για το αν αξίζει να το συνεχίσουμε, τι θα προτείνατε να αλλάξουμε, κλπ.

Φυσικά οποιαδήποτε κοινοποίηση-στήριξη μέσω facebook/youtube, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτη! :wink:

TechItSerious λοιπόν!

[youtube:288f2566]
[/youtube:288f2566]

Link για το κανάλι:
www.youtube.com/TechItSerious

Βρείτε μας στο Facebook:
www.facebook.com/TechItSerious

More
23 May 2014 12:01 #144942 by Vaggelis
Για σε όλους Τσουνάμι εδώ

Youtuber από το 2008
αλλα καλά δικτυωμένος τον τελευταίο χρόνο
έχω gaming κανάλι (κυρίως mmo αλλα μην ακούσω tpt έχω και minecraft) τώρα τελευταία κάνω και vlogs και επίσης
πολλά live streams οποτε ρίξτε του μια ματια και εάν σας αρέσει κάντε ένα subscribe μα δωρεάν είναι και ένα like στο fun page μας στο facebook για να βλέπετε από εκεί ποτε κάνω live

Link για το κανάλι:
www.youtube.com/user/BestOfTsounami/featured
Facebook:
www.facebook.com/BestOfTsounami

More
25 May 2014 10:43 #145047 by Giannis
Καλημερα παιδια αυτο ειναι κ εμενα το καναλι μου κανω gameplay σε διαφορα παιχνιδια κ παιζει κ ενας διαγωνισμος στο καναλι μου για ενα παιχνιδι οποτε τσεκαρετε www.youtube.com/channel/UCDiNa5 ... d4m1NhZpvw

More
31 May 2014 02:17 #145214 by Αγησίλαος Σιντόρης
www.youtube.com/user/tsitshs
Αυτό είναι το κανάλι μου στο youtube...Aσχολούμαι φυσικά με παιχνίδια..ακόμα είμαι στην αρχή..Απλά ρίξτε μια ματιά..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
01 Jun 2014 20:09 #145287 by pavlos t
για σας και από εμενα είμαι ο παύλος "πεκτικα" γνωστός ως kratas έφτιαξα ένα κανάλι στο you tube με αποκλειστικό στόχο την προώθηση τις ομάδας στο arma3 και τώρα στο star citizen ελπίζω να σας έχουμε κοντά μας ως θεατές αλλά και ως συμπαίκτες :D
link www.youtube.com/user/kratasgr

ένα μικρό spot για το star citizen

More
03 Jun 2014 14:50 #145333 by Δημητρης
Γεια σας παιδια με λενε Δημητρη,εχω ενα καναλι στο youtube,που εχει σχεση με games,δειχνω gameplays,streams,και καποιες μινι σειρες που γυρναμε εγω μαζι με τον φιλο μου τον Χαρη.Κανουμε αρκετα streams μαζι και δινουμε και giveaways.Αμα σας αρεσει αυτο που κανουμε απλα καντε ενα subscribe στο καναλι και ενα like στο Facebook.
www.youtube.com/channel/UC9DX_P ... Qa_1dx_liA
[youtube:2lphs7df]
[/youtube:2lphs7df]
Η.Γ Να ξερετε οτι σε λιγες μερε θα ανεβει το δευτερο μερος και ο ηχος ειναι μια χαρα :D :D
Ευχαριστω πολυ.

More
04 Jun 2014 15:16 #145378 by Kostas Katsoulas
Το καναλι μας ειναι το "The Game Theory " σχετικα καινουριο καναλι που οπως λεει και το ονομα ειμαστε gaming channel .
Ασχολουμαστε με κονσολες και με pc gaming .π.χ watchdogs diablo minecraft league of legends call of duty και ερχονται και αλλα βιντεο στο μελλον . στους 100 subscribers θα κανουμε ενα t-shirt giveaway .
Αυτό ειναι το καναλι .... www.youtube.com/channel/UC1isDX ... JHCfTSs6Wg
Και ενα απο τα βιντεο
call of duty

More
05 Jun 2014 00:59 #145405 by Δημητρης
Παιδια συγνωμμη,λιγο ασχετο με το θεμα,αλλα να προτεινω κατι?!Ειμαστε ενα σωρο ατομα εδω μεσα με τα καναλια μας,ας κανουμε ο ενας στον αλλον subscribe και να υποστηριξουμε ο ενας τον αλλον.