Αρχηκα θελω να συγχαρω τον συντακτη αυτης της ενοτητας :icon bow:
> μιας και βοηθαει να μην χανομαστε μεσα στο forum. Σε αυτο το σημειο θελω να αφησω και εγω ενα λινκ για το καναλι μου. Ειναι μια προσπαθεια 3 ατομων να φτιαξουμε οχι μονο ενα καναλι στο youtube αλλα ενα community το οποιο
χρειαζεται τη βοηθεια σας για να μεγαλωσει. Με ενα share στο facebook ή ενα tweet, ακομα και η επικοινωνια μαζι μας θα βοηθουσε πολυ !!!
.
Αρχικα το καναλι αναφερεται σε games οπως τα Minecraft, League of Legends, Blackshot, Team Fortress 2, Soldier Front 2. Δηλαδη σε Online games που μπορεις να παιξεις με τους φιλους σου και να περασεις καλα ειτε αν θες να παρεις μερος σε τουρνουα (π.χ ranked team games στο LoL) ειτε αν απλα θελεις να ξεπερασεις την βαρεμαρα που ολους λιγο πολυ μας πιανει καποιες φορε
.
Πολλα ειπα ομως κι ακομα δεν εχω δωσει το λινκ.
Μπείτε στο κανάλι μου κάνοντας κλικ εδώ
.
Μπορειτε να τσεκαρετε τα βιντακια που εχουμε ειδη ανεβασει, να μας πειτε τις ιδεες και τις προτιμησεις σας σε σχεση με το περιεχομενο του καναλιου. Ενα Like θα βοηθουσε πολυ οπως προανεφερα και θα το εκτιμουσαμε πολυ.
Επισης...αν και λιγο ασχετο με το youtube οριστε ενα λινκ για το website μας οπου μπορειτε να εγγραφειτε και να επικοινωνησετε μαζι μας.
limefonline.wix.com/limefiregaming
Ευχαριστω εκ των προτερων :ninja: :bye: