Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

YouTube: Πείτε μας για το κανάλι σας

More
02 Dec 2013 17:28 #135780 by Ηρακλής Μπογιατζιου
Γεια σας είμαι ο Ηρακλής (H3rcul3s) και δημιουργός της σελίδας TheCommandos.

Link για το κανάλι μας: www.youtube.com/user/BecomeACommando

Είμαστε 5 άτομα και ασχολούμαστε με gaming videos και θα θέλαμε να κάνουμε κάνα online ή όχι βιντεάκι.

Ένα game μας:
[youtube:3t76h5go]
[/youtube:3t76h5go]

Κι ένα fail βίντεο:
[youtube:3t76h5go]
[/youtube:3t76h5go]

Όποιος ενδιαφέρεται να μας απαντήσει

Υ.Γ. Παίζουμε επίσης όσο μπορούμε ότι καινούριο βγαίνει πχ είχαμε παίξει Saints row 4

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2013 21:10 #135920 by makis
Το κανάλι μου έχει να κάνει με Playstation 1 (PSX) :)

Link για το κανάλι: www.youtube.com/channel/UCCvr__MJNLSIcFPaxxmvsFw

[youtube:r5ep6ev0]
[/youtube:r5ep6ev0]

More
11 Dec 2013 19:32 #136779 by kostas keramitsis
Γεια σας δεν έχω δικό μου κανάλι αλλά τώρα τελευταία έπεσα πάνω σε κάτι παιδιά τα οποία έχουν αρχίσει τώρα. Τέλος πάντων μου αρέσει να στηρίζω ανθρώπους που κάνουν κάτι καινούριο.

Το κανάλι τους είναι αυτό: www.youtube.com/channel/UCdyJFBWIEaszhUqt8IQ7q5w

Και ένα από τα αγαπημένα μου βίντεο είναι αυτό:

[youtube:2s1c8jw9]
[/youtube:2s1c8jw9]

More
12 Dec 2013 23:25 #136926 by Νάσος Λειβαδάς
Gaming αλλα μερικα βιντεο ειναι γενικου περιεχομενου! Και συντομα ελπιζω να βρω ελευθερο χρονο ωστε να ανεβασω καινουργια!

Link για το κανάλι: www.youtube.com/user/pRonOoBGR

[youtube:3aki7bkp]
[/youtube:3aki7bkp]

More
21 Dec 2013 15:41 #137599 by Γιάννης Λεv
Γεια σας παιδιά!

Ξεκινήσαμε με τον αδερφό μου ένα κανάλι στο youtube με το όνομα GaFiChannel. Ασχολούμαστε κυρίως με παρουσιάσεις και unboxing anime figures κυρίως και κάποια unboxing από videogame τίτλους. Αργότερα θα προσθέσουμε και walkthroughs αλλά και best of από αγαπημένους μας τίλους.

Το κανάλι μας είναι: www.youtube.com/gafichannel

[youtube:2tna8wp1]
[/youtube:2tna8wp1]

Καλές γιορτές με πολύ gaming σε όλους!

More
23 Dec 2013 17:38 #137798 by stelios bougias
Τσεκαρετε το δικο μου καναλι στο youtube εχει να κανει με call of duty gameplays.

Το link εδω: www.youtube.com/user/STCODGAMING

[youtube:8mvm0twa]
[/youtube:8mvm0twa]

More
23 Dec 2013 20:15 #137823 by Γεωργιος Κωνσταντακελης
το κανάλι μου είναι αυτό: www.youtube.com/user/ermacos

αν και δεν το βλέπω δυναμικά, ίσως στους νέους τίτλους που θα υποστηρίζουν moding. Μιας και τρελαίνομαι για mods.

Στο skyrim πειραματίστηκα, έφτιαξα και 1-2 δικά μου, είμαι και μέλος στο Nexus community και ίσως το δω λιγάκι ποιο δυναμικά, όταν σκάσουν μύτη τα dragon age 3, fallout 4, mass effect 4, κτλ, τα οποία θα υποστηρίζουν moding (και το The Witcher 3) με την διαφορά ότι η CDPR δίνει μεγάλη έμφαση στα γραφικά, κάνει βαριά παιχνίδια και όχι ότι καλύτερο για moding.

[youtube:1olrt8f9]
[/youtube:1olrt8f9]

Με λίγα λόγια το κανάλι μου το προορίζω για tips&tricks - moding (όχι cheat) και beta test παρουσίαση. Βασικά γουστάρω πολύ το moding, διότι μου θύμισε παλιές εποχές στα βίντεο παιχνίδια, κάτι διαφορετικό.
:ninja:

More
24 Dec 2013 17:01 - 07 Jan 2014 20:59 #137921 by Sotiris Greece
Γεια σας και από μένα. Στο δικό μου κανάλι θα βρείτε soundtracks παιχνιδιών gameplays, longplays, walkthroughs, παλιά demo PS1, PS2 και το soundtrack από το fast five.
www.youtube.com/SotirisSrt1988

Δείτε και κάποια παιχνίδια από το παρελθόν όλα στα ελληνικά.

Ghosthunter
[youtube:d4xw06tw]
[/youtube:d4xw06tw]

Killzone

Kick Off World
Last edit: 07 Jan 2014 20:59 by Sotiris Greece.

More
24 Dec 2013 20:16 #137931 by Ανέστης Μαχ
Αρχηκα θελω να συγχαρω τον συντακτη αυτης της ενοτητας :icon bow: =D> μιας και βοηθαει να μην χανομαστε μεσα στο forum. Σε αυτο το σημειο θελω να αφησω και εγω ενα λινκ για το καναλι μου. Ειναι μια προσπαθεια 3 ατομων να φτιαξουμε οχι μονο ενα καναλι στο youtube αλλα ενα community το οποιο χρειαζεται τη βοηθεια σας για να μεγαλωσει. Με ενα share στο facebook ή ενα tweet, ακομα και η επικοινωνια μαζι μας θα βοηθουσε πολυ !!! :mrgreen: .

Αρχικα το καναλι αναφερεται σε games οπως τα Minecraft, League of Legends, Blackshot, Team Fortress 2, Soldier Front 2. Δηλαδη σε Online games που μπορεις να παιξεις με τους φιλους σου και να περασεις καλα ειτε αν θες να παρεις μερος σε τουρνουα (π.χ ranked team games στο LoL) ειτε αν απλα θελεις να ξεπερασεις την βαρεμαρα που ολους λιγο πολυ μας πιανει καποιες φορε :P :lol: .

Πολλα ειπα ομως κι ακομα δεν εχω δωσει το λινκ. Μπείτε στο κανάλι μου κάνοντας κλικ εδώ .

Μπορειτε να τσεκαρετε τα βιντακια που εχουμε ειδη ανεβασει, να μας πειτε τις ιδεες και τις προτιμησεις σας σε σχεση με το περιεχομενο του καναλιου. Ενα Like θα βοηθουσε πολυ οπως προανεφερα και θα το εκτιμουσαμε πολυ. :mrgreen:

Επισης...αν και λιγο ασχετο με το youtube οριστε ενα λινκ για το website μας οπου μπορειτε να εγγραφειτε και να επικοινωνησετε μαζι μας. limefonline.wix.com/limefiregaming

Ευχαριστω εκ των προτερων :ninja: :bye:

[center:1s4zw87e]! Lime Fire Gaming !
limefonline.wix.com/limefiregaming[/center:1s4zw87e]

More
30 Dec 2013 00:37 #138241 by Swtos Apollon Basileiou
Εδώ είναι το νέο μου κανάλι

Εδώ το πρώτο μου βίντεο:
[youtube:3r9smzvn]
[/youtube:3r9smzvn]

Κάντε εγγραφή, ευχαριστώ.