Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Facebook/Meta: Γενική συζήτηση

More
11 Sep 2011 05:25 #98303 by Αντώνης Παπαθανασίου
Και για όσους αναρωτιούνται τι σημαίνουν τόσα cm... ορίστε ένα μύνημα που ήρθε σε μια φίλη:

Και πάλι ήρθε η εποχή του χρόνου ... για τη στήριξη της συνειδητοποίησης του καρκίνου του μαστού! Το πρώτο έτος παίξαμε πληκτρολογώντας το χρώμα του σουτιέν. Πέρυσι, γράψαμε το μέρος στο οποίο αφήναμε την τσάντα .... φέτος θα είναι λίγο διαφορετικό. Θα πρέπει να γράψετε το μέγεθος του παπουτσιού σας (αριθμό μόνο) και στη συνέχεια "cm" και, στη συνέχεια, μια θλιβερή φατσούλα. Θυμηθείτε τον πρώτο χρόνο συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι, τόσες πολλές γυναίκες που ανεφέρθηκε στις ειδήσεις. Θα υπενθυμίσω σε όλους ότι το κάνουμε αυτό για την ευαισθητοποίηση ...!! Δεν μπορούμε να αφήσουμε κανέναν άντρα να ξέρει τι σημαίνει, ώστε να αναρωτιούνραι!! Παρακαλώ αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό (σε προσωπικό μήνυμα) σε όλες τις φίλες σας και ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε μια επανάσταση μεγαλύτερη από το πρώτο έτος !!!!!!!!

Θυμάστε βέβαια τι είχε γίνει τότε, που και-καλά για τον καρκίνο του μαστού, ποστάραν όλες νούμερο και χρώμα σουτιέν. Γιατί δεν υπάρχει καλύτερη επανάσταση από το να θυμίζεις σε μια που δεν έχει πια στήθος, οτι εσύ έχεις και μάλιστα το ντύνεις και πολύχρωμα.

Και απαντάω εγώ τώρα:

Και πάλι ήρθε η εποχή του χρόνου ... για τη στήριξη της συνειδητοποίησης της μ******ς στον εγκέφαλο! Το πρώτο έτος παίξαμε μαντεύοντας πόσο πιο χαμηλά θα φτάσουν. Πέρυσι, τις γράψαμε στoυς ό****ς μας .... φέτος θα είναι λίγο διαφορετικό. Θα πρέπει να γράψετε την περιφέρεια των όρ**ών σας έπειτα από το πρήξιμο που φάγατε από τα σουτιενοπαπουτσονούμερα (αριθμό μόνο) και στη συνέχεια "km" και, στη συνέχεια τον χαιρετισμό a'la Dio (\m/). Θυμηθείτε, τον πρώτο χρόνο συμμετείχαν σε αυτό το παιχνίδι, τόσες πολλές γυναίκες που ανέφεραν το κατόρθωμά τους στο star. Γιατί εδώ στο στάρ, κάνουμε ρεπορτάζ! Θα υπενθυμίσω σε όλους οτι το κάνουν αυτό για την ευαισθητοποίηση ...!! Έτσι βρε αδερφέ, να το παίξουμε και λίγο ευαίσθητοι, την μ****ία πολλοί εμίσησαν, το showoff ουδείς! Δεν μπορούμε να αφήσουμε καμία γυναίκα να ξέρει τι σημαίνει, ώστε να ανρωτιούνραι!! Παρακαλώ αντιγράψτε και επικολλήστε αυτό (σε προσωπικό μήνυμα) σε όλους τους φίλους σας και ας δούμε αν μπορούμε να κάνουμε μια επανάσταση μεγαλύτερη από το πρώτο έτος !!!!!!!!

Γιατί, κάνε και εσύ μια ψευτοεπανάσταση! Μπορείς! ](*,)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Sep 2011 19:22 #98323 by eliminator
Replied by eliminator on topic Facebook
Όλες αυτές που συμμετείχαν σε αυτήν την ΠΑΠΑΡΑ, 3 παλιοευρώ να είχε δώσει η κάθε μία αντί να κάθεται και να γράφει ΜΑΛΑΚΙΕΣ, θα είχαν σωθεί ζωές και ναι, αυτό είναι το νόημα. Ποια ευαισθητοποίηση; χαζομάρες. πχ Είναι γνωστό ότι στη Σομαλία υπάρχει πείνα, για να δείξω πόσο φιλέσπλαχνος είμαι θα προσπαθήσω να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο. Θα κάνω δημοσκόπηση πως το τρώνε το σάντουιτς!!!!! Εγώ με μαγιονέζα, εσείς;;;!! Δεν ήταν οι 3 πιο ηλίθιες γραμμές που έχετε διαβάσει στη ζωή σας(;), ευτυχώς που δε το γράφω σοβαρά και ΟΜΩΣ αυτές που ανέφερε ο φίλος akpe σοβαρολογούν.
Ξέρετε εγώ τι λέω;
Ο κόσμος χάνεται και το μο*νί χτενίζεται και έχει και ένα μαλλί, μπούκλα.

More
11 Sep 2011 20:31 #98324 by Σπύρος Λούης
Replied by Σπύρος Λούης on topic Facebook
Παιδιά έχω μπει εδώ και καιρό στο τριπάκι και σκέπτομαι να κάνω facebook και η αλήθεια είναι πως ποτέ στην ζωή μου δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο, να δημιουργήσω μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό που θα ήθελα αν είναι εφικτό είναι να βρεθεί κάποιος ,για να μου γράψει ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά, με το να δημιουργήσει κάποιος μια τέτοια σελίδα.

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
11 Sep 2011 20:39 #98327 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Dali wrote: Παιδιά έχω μπει εδώ και καιρό στο τριπάκι και σκέπτομαι να κάνω facebook και η αλήθεια είναι πως ποτέ στην ζωή μου δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο, να δημιουργήσω μια σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό που θα ήθελα αν είναι εφικτό είναι να βρεθεί κάποιος ,για να μου γράψει ποια είναι τα θετικά και ποια τα αρνητικά, με το να δημιουργήσει κάποιος μια τέτοια σελίδα.

Θετικα:

Βρισκεις παλιους φιλους για την πλακα
Δεν ξεχνας ποτε γιορτες φιλων
Κανεις νεους φιλους
Μπορεις με ενα facebook account να μπαινεις σε sites που κανονικα θα ηθελες εγγραφη

Αρνητικα:

ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
16 Sep 2011 00:01 #98490 by Μάνος Γρυπάρης
Με το παρακάτω link μπορεί οποισδήποτε να κάνει "Subscribe" στο προφίλ σας (ακόμα κι αν δεν είναι φίλος σας) και να μαθαίνει νέα σας:
www.facebook.com/about/subscribe

Είναι πολύ χρήσιμο για όσους είστε συνάδελφοι συντάκτες, bloggers, καλλιτέχνες κτλ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Sep 2011 12:50 #98796 by Άγγελος Φασούλης

Δουλειά στο Facebook βρήκε ένας 23χρονος από τη Μυτιλήνη

Κι αυτό γιατί δεν κατάφερε να βρει δουλειά...στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του In.gr, μια θέση στο Facebook, κατέκτησε ο 23χρονος Μυτιληνιός, Γιώργος Καρνάς, ο οποίος βλέπει μεγάλες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά του. Η αγάπη του για τους υπολογιστές και η θέλησή του να κάνει καριέρα στον χώρο αυτό -μαζί φυσικά με τις σπουδές του- ήταν το εισιτήριό του για τη Σίλικον Βάλεϋ, στο Σαν Φρανσίσκο, όπου εδρεύει το Facebook.

Η ιστορία
«Έψαχνα παντού για δουλειά στην Αθήνα, αλλά έβρισκα πόρτες κλειστές. Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ανεργία. Όταν έχεις πτυχία, είναι μειονέκτημα. Φοβούνται ότι θα τους ζητήσεις μεγάλο μισθό. Όταν έστειλα το βιογραφικό μου στο Facebook, δεν περίμενα ότι θα μου απαντήσουν καν. Πίστευα, όμως, στον εαυτό μου και χαίρομαι που μου προσφέρθηκε αυτή η θέση» λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος, που στα 23 του έχει τη δουλειά που θα ζήλευε ο καθένας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυτιλήνη, από τον καθηγητή Φυσικής Δημήτρη Καρνά, από τον Πολιχνίτο της Λέσβου, και την καθηγήτρια Αγγλικών Μαρία Τσολάτη από τη Μυτιλήνη. Έμεινε για πολλά χρόνια στη Χρυσομαλλούσα και όταν πήγε στο Λύκειο, νέα του γειτονιά έγινε η Καλλιθέα. Αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Μυτιλήνης στα Υφαντήρια (το σημερινό 3ο Λύκειο) και από τότε που εγκατέλειψε το νησί του για σπουδές, δεν επέστρεψε ξανά, παρά μόνον για διακοπές.

O τότε λυκειάρχης του, Νίκος Θεοδωρέλλης, θυμάται για τον Γιώργο Καρνά: «Αυτό το παιδί είχε τρομερές επιδόσεις στους υπολογιστές. Είχε πάθος και μας εντυπωσίαζε πάντα. Μάλιστα, όταν ακόμη πήγαινε στο Γυμνάσιο και τότε ήταν τα πρώτα χρόνια που παίρναμε υπολογιστές στα σχολεία, κάθε φορά που είχαμε κάποιο πρόβλημα φωνάζαμε εκείνον και τα συντόνιζε όλα. Ήταν μικρό παιδί, Α' ή Β' Γυμνασίου, σε μια εποχή που οι υπολογιστές δεν ήταν τόσο διαδεδομένοι, όπως σήμερα, αλλά εκείνος γνώριζε τα πάντα. Χαίρομαι ιδιαίτερα για την πορεία που είχε. Του αξίζει».

Όταν φοιτούσε στη Γ' Λυκείου, το 2005, ο Γιώργος ήταν ανάμεσα στους τέσσερις πρώτους μαθητές από όλη τη χώρα που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής, στην Πολωνία. Τότε δεν κατάφερε να πάρει κάποια διάκριση, ούτε άλλος από τους τέσσερις συμπατριώτες του, καθώς, όπως λέει «ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος και οι μαθητές από τις άλλες χώρες, που διακρίθηκαν, όπως την Αμερική, είχαν κάνει τρομερή προετοιμασία που εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε».

Οι σπουδές
Από μικρός λάτρευε τους υπολογιστές και όπως λέει, όταν τα άλλα παιδιά της ηλικίας του έπαιζαν παιχνίδια στους υπολογιστές, εκείνος έψαχνε για προγράμματα. Στη διαδρομή του είχε μεγάλη υποστήριξη και βοήθεια από τους γονείς του. Μάλιστα, όταν πέρασε στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά οι γονείς του επέλεξαν να πάρουν μετάθεση και να εγκατασταθούν μαζί του στον Πειραιά (ouch!). Αποφοίτησε πρώτος, με βαθμό 9,22, από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου και στη συνέχεια πήγε για ένα χρόνο για μεταπτυχιακές σπουδές στο Κέιμπριτζ της Αγγλίας. Όταν επέστρεψε στην Αθήνα, άρχισε να ψάχνει για μία δουλειά στο αντικείμενο των σπουδών του. «Παντού ζητούσαν προϋπηρεσία κι εγώ είχα πολύ μικρή.

Δεν πέρασα καν από συνέντευξη, παρά μόνο σε μία επιχείρηση, απ΄όπου μάλιστα δεν πήρα και απάντηση», λέει. Ούτε ο ίδιος όμως δεν περίμενε ότι θα του παρουσιαζόταν η ευκαιρία να ζήσει το «αμερικανικό όνειρο» στα κεντρικά γραφεία του Facebook. «Έστειλα ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με το βιογραφικό μου τα περασμένα Χριστούγεννα. Με κάλεσαν για συνέντευξη, και μάλιστα με δικά τους έξοδα. Εκεί πέρασα από πέντε συνεντεύξεις, όπου έδειξαν να τους ενδιαφέρει όχι τόσο η προϋπηρεσία, όσο η αντιμετώπιση τεχνικών θεμάτων. Έναν μήνα μετά, με ενημέρωσαν ότι προσλαμβάνομαι», αναφέρει ο 23χρονος, σημειώνοντας πως ο μισθός του μπορεί να φθάνει και τα 100.000 ευρώ ετησίως.

Πάμε γι' άλλα
Τον Οκτώβριο, ο Γιώργος Καρνάς θα ετοιμάσει τις αποσκευές του για την Αμερική, χωρίς να σκέφτεται το γεγονός ότι θα πρέπει να ζήσει τόσο μακριά από τον τόπο του και την οικογένειά του. «Αυτό που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι ότι ανοίγεται μπροστά μου μία πολύ μεγάλη ευκαιρία που θέλω να ζήσω. Τίποτα άλλο», καταλήγει.

Μάνος Γρυπάρης

More
25 Sep 2011 05:54 #98809 by Scorch62
Replied by Scorch62 on topic Facebook
Το Facebook Έχει Γίνει Κόλλημα...Προσωπικά Πιστέυω ότι Το ΜΣΝ Είναι καλύτερο απο το facebook και πολύ ποιο χρησημότερο('oχι πως δεν 'εχω εγώ facebook)αλλα με όλα τα παιχνιδια που εχει και λοιπά προσελκίει τον κοσμο!

More
27 Sep 2011 11:54 #98977 by eliminator
Replied by eliminator on topic Facebook
Tο facebook συνδρομητικό;

Ποια είναι τα σχέδια της ιστοσελίδας

Ένα κύμα πανικού εξαπλώθηκε στο Facebook, μόλις το κοινωνικό δίκτυο παρουσίασε το νέο σχεδιασμό «Timeline» του προφίλ του την Πέμπτη και δεν περιοριζόταν μόνο στις συνήθεις ανησυχίες σχετικά με τις αλλαγές στο site, αλλά κυρίως για το αν υπήρχε πιθανότητα να γίνει συνδρομητικό κάτι που θα απέτρεπε αρκετό κόσμο από το να συνεχίσει να είναι μέλος του Facebook.

Μπορείτε να ηρεμήσετε, αφού πρώτα απ' όλα ακόμα η αρχική σελίδα του σας προδιαθέτει να εγγραφείτε τονίζοντας ότι είναι δωρεάν και ότι πάντα θα μείνει δωρεάν και δεύτερον δεν έχει προχωρήσει σε καμία σχετική ανακοίνωση, δήλωση, ούτε καν πρόταση που θα μπορούσε να υπονοήσει κάτι τέτοιο.

Όπως και να 'χει τουλάχιστον προς το παρόν παρά τα διάφορα μηνύματα που εμφανίστηκαν, δεν φαίνεται να είναι στα άμεσα σχέδια του facebook να αρχίσει να χρεώνει τις παραδοσιακές «υπηρεσίες» του μέχρι τώρα, εξόν από τις πρόσθετες μουσικές και γενικά πολυμέσων που ούτως ή άλλως είναι από συνεργαζόμενες εταιρείες και όχι από το ίδιο.

More
27 Sep 2011 14:49 #98980 by Άγγελος Φασούλης
Δεν υπάρχει περίπτωση! Δεν τους συμφέρει.

More
23 Jan 2012 20:05 #104133 by Άγγελος Φασούλης

Αυξάνονται συνεχώς οι Έλληνες που ανοίγουν έναν νέο λογαριασμό στο Facebook σύμφωνα… με τα διεθνή sites που δίνουν στοιχεία για το Facebook.
Πόσοι είναι λοιπόν οι Έλληνες χρήστες στο Facebook, είναι περισσότεροι άνδρες ή γυναίκες και τι τους αρέσει να διαβάζουν;

Σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση 3.500.300 Έλληνες έχουν λογαριασμό στο Facebookδηλαδή συνολικά το 70.42% των Ελλήνων χρηστών του Internet. Μάλιστα η χώρα μας βρίσκεται στην 41η θέση των χρηστών Facebook στον κόσμο.