Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Facebook/Meta: Γενική συζήτηση

More
21 Jul 2011 22:52 #96366 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Facebook
Πως δεν εχει https το facebook? Μπορεις να το ενεργοποιησεις ως εξης:

Λογαριασμος -> Ρυθμισεις Λογαριασμου -> Ασφαλεια Λογαριασμου -> Ασφαλής περιήγηση (https)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jul 2011 23:21 #96370 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Φυσικά και εγώ το έχω ενεργοποιημένο το https για να νιώθω πιο ασφαλής.

More
22 Jul 2011 11:16 #96396 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Εστω... Μα να υπάρχει τέτοια λογοκρισία;

Δεν ειμαι ο μονος που το εχει παρατηρησει. Εχει γραφτει και στα περισσότερα blogs σοβαρου περιεχομένου.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Jul 2011 11:49 #96397 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Facebook
Δεν μου αρεσει ο περιορισμος εκφρασης, αλλα το facebook ειναι ιδιωτικη υπηρεσια που παρεχεται με συγκεκριμενους ορους χρησης. Αρα εχουν καθε δικαιωμα να μην αφηνουν να ανεβει κατι που θεωρουν οτι αντιβαινει τους ορους αυτους, πχ αν ειναι προκλητικο, ανηθικο ή παρανομο.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
22 Jul 2011 11:58 #96398 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ειδησεις ανεβαζα -.-

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Jul 2011 12:38 #96402 by Άγγελος Φασούλης
Γι'αυτό στο τέλος θα φύγουμε όλοι και θα μπούμε στο social network των Anonymous.

More
22 Jul 2011 14:06 #96419 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Τώρα μιλάμε σωστά. Αν και δεν έχω δοκιμάσει το google plus ακόμη κάποια στιγμή θα φτάσει να είναι το ίδιο. Τι καλύτερο απο το social network των Anonymous?

More
12 Aug 2011 12:22 #97359 by Άγγελος Φασούλης

Τι μαθαίνει κανείς από το Facebook

Όσα μάθαμε όλα αυτά τα χρόνια από το δημοφιλές social network. Απολαύστε τα!

- Μπορείς να έχεις χιλιάδες φίλους και να μην ξέρεις ούτε τους μισούς.
- Αντί να σε πάρουνε τηλέφωνο, οι φίλοι σου σου στέλνουν μήνυμα στο chat.
- Αν τους πάρεις εσύ τηλέφωνο ή τους στείλεις μήνυμα, τότε σου απαντάνε μετά από λίγο στο chat: "Με κάλεσες";
- Οποιαδήποτε άσχετη με 4.000 φίλους μπορεί να σε κάνει add και μετά να μην απαντάει στα μηνύματά σου.
- Οποιοσδήποτε άσχετος μπορεί να σε κάνει add και να θέλει να στην πέσει.
- Όλα τα ζευγαράκια φιλιούνται στην κάμερα για να ζηλέψουν οι πρώην.
- Όταν θα έρθει το καλοκαίρι, όλες οι φίλες σου θα ανεβάσουν νέες photos με μαγιό για να πάρουν Likes και Comments.
- Αντί να στείλεις προσωπικό e-mail στον φίλο σου, θα του γράψεις κάτι στο Wall για να σας δει όλος ο κόσμος.
- Ότι μαλακία κι αν γράψει κάποιος, σίγουρα θα πάρει "Like".
- Οι φίλες σου σουφρώνουν τα χείλια τους στις φωτογραφίες τους για να φανούν sexy.
- Οι φίλοι σου βγάζουν topless φωτογραφίες και σφίγγονται όσο μπορούν για να φαίνονται τούμπανο.
- Οι φίλες σου βγάζουν φωτογραφίες πάνω από τον νιπτήρα, στις τουαλέτες όλων των μαγαζιών.
- Τα ψώνια άλλάζουν κάθε μέρα profile pic.
- Επιπλέον, ένα σωστό ψώνιο, ακόμα κι όταν...κλάνει, πρέπει να το γράψει στο Wall του.
- Αν κάποιος έχει iPhone , τότε με τα Check-in ξέρεις πάντοτε που θα τον βρεις.
- Τα μισά quiz λένε ότι είναι η τυχερή σου μέρα και τα άλλα μισά ότι θα καταστραφείς. Το ίδιο και οι ζωδιακές προβλέψεις.
- Αν ένας φίλος σου "δεν έχει όρεξη να βγει", έχεις σοβαρές πιθανότητες να τον πετύχεις το ίδιο βράδυ στο chat του Facebook.
- Μία στο τόσο, ακόμα και άσχετοι που δεν τους έχεις δει ποτέ, μπορεί να σου κάνουν βιντεοκλήση.

Μάνος Γρυπάρης

More
12 Aug 2011 12:45 #97361 by Σπύρος Λούης
Replied by Σπύρος Λούης on topic Facebook
Πραγματικά δεν ξέρω νιώθω πολύ τυχερός που δεν έμπλεξα ούτε με Facebook αλλά ούτε και με το Τwiiter. Δυστυχώς όλα μας σπρώχνουν στο να φτιάξουμε λογαριασμό σε αυτά είτε είναι η δουλειά είτε οι φίλοι. Προσωπικά εγώ όποτε μπαίνω να δω κάτι μέσω αυτόν των κοινωνικών δικτύων με κάποιο λογαριασμό ενός φίλου μου, με πιάνει ένα είδος κατάθλιψης η πραγματική επικοινωνία δεν βρίσκεται μέσο ενός υπολογιστή, οπότε αυτό που έχω να πω είναι πως καλά είναι όλα αυτά για όλους όσους θέλουν να τα έχουν δηλαδή η επικοινωνία μέσο τέτοιον μέσον αλλά ακόμη καλύτερο είναι να φροντίσετε όποτε παρουσιάζεται η ευκαιρία να βγείτε έξω με ένα φίλο σας να προτιμήσετε αυτό αντί του να κάθεστε μπροστά από το facebook ηTwiiter.

PEACE

[center:25k8h9vg]Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πως το λες[/center:25k8h9vg]

More
12 Aug 2011 19:45 #97369 by Fotis Rozakis
Replied by Fotis Rozakis on topic Facebook
Θεωρώ ότι το facebook είναι το καλύτερο κοινωνικό δίκτυο, μακράν του δεύτερου, εγώ το χρησιμοποιώ και το γουστάρω.