Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
05 Apr 2010 12:44 #70224 by Leader
Γεια και απο μενα ειμαι ο Κωστας και μενω θεσσαλονικη ειμαι φανατικος των football & fifa manager καθως επισης και call of duty(γενικα καποια πολεμικα οχι ολα)Τα τρεχω κυριως στο pc ενω μεγαλη αγαπη παραμενει και το playstation!!! :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Apr 2010 13:03 #70225 by thanasis
Kαλος ηρθατε παιδια!Μην ξεχασετε να διαβασετε τους κανονες του forum... :mrgreen:

More
05 Apr 2010 13:32 #70226 by john95
Γεια με λενε γιαννη ειμαι απο αθηνα και ειμαι "καμενος" με το counter strike 1,6.
Εχω Pc, Ps2, Psp, και ds.

Ασχολουμε κυριως με πολεμικα παιχνιδια αλλα και οχι μονο.

More
05 Apr 2010 14:03 #70227 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Γεια σε ολους τους νεους!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
05 Apr 2010 15:57 #70233 by doxitis
Καλως ηρθατε παιδια! :wink:

More
18 May 2010 13:56 #72258 by john7gr
Γεια σας συνφορουμήτες! Είμαι ο Γιάννης 18 χρονών και είμαι ψηλόκαμένος με τα video games στο pc! Λογικά και εσείς :P

More
18 May 2010 16:24 #72263 by Andr
καλως ηρθες :D

More
06 Jun 2010 18:22 #73356 by MariaZ
*Τοκ Τοκ* :bye:

Γεια σας! Είπα να περάσω και εγώ να συστηθώ.

Είμαι η Μαρία και δεν είμαι καλά. Το πρόβλημά μου γιατρέ ξεκίνησε με το pacman νομίζω (προϊστορικά, την εποχή που έπαιρνε δυο δραχμές). Στα δώδεκα (ή κάπου εκεί) έσπασα το πρώτο μου πληκτρολόγιο παίζοντας Bubble Bobble (πες το σωστά, "μπούμπλε μπούμπλε", όχι "μπάμπλ μπόμπλ" και τέτοιες φλωριές).

Σήμερα καίγομαι ώρες ατελείωτες στα free MMORPG με προσωπικά αγαπημένα το Puzzle Pirates της Yohoho (αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι μπορεί μπαίνει σ' αυτή την κατηγορία, anywayz) & το Tales of Pirates της IGG απ' όπου και το avatar μου.

See ya around :ninja:

[center:1lljhl8d]Hadouken!
Shoryuken!
Sonic Boom!
[/center:1lljhl8d]

More
06 Jun 2010 19:11 #73360 by Νικολής Ασημάκης
Καλως ήρθες στην παρέα μας Μαρία! :D

More
07 Jun 2010 00:36 #73384 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πάντως δεν είχα συστηθεί στο site αυτό. Και να το κάνω τώρα θα είναι λίγο κουλό(έχω και 2 πένες ήδη και πάω για την τρίτη βλέπετε). Οπότε μάλλον θα με γνωρίζετε ως τον Χάρο....που σας περιμένει......και δεν ξέρετε από που θα σας έρθει.....

ουχαχαχαχα :twisted: :icon dissapear: