Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Είστε νέος στο site? Συστηθείτε εδώ!

More
15 Jan 2010 20:45 #67963 by Eleftherios
Καλησπέρα, είμαι ο Λευτέρης από Αθήνα.
Είμαι φαν του MAME :D

Από κονσόλες δεν έχω καμιά ιδιαίτερη συλλογή, δεν τις πολυσυμπαθούσα (μονο ATARI, PS1, Gameboy). Αλλά ψήνομαι άγρια τώρα τελαυταία να τσιμπίσω το Wii!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2010 22:50 #67973 by AxoN
Γειά σας,είμαι ο Αλέξανδρος Πρωτοψάλτης και είμαι fan του Gameworld.Επίσης είμαι φανατικός ολυμπιακός...

More
16 Jan 2010 16:00 #67981 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Καλωσήρθατε παιδια στην παρεα του GameWorld. Μην ξεχνατε οτι εδω μπορειτε να μιλατε για τους παντες και τα παντα! Red or Black??? ](*,) ](*,) ](*,)
Να εχετε μια ευχαριστη διαμονη και μην ξεχνατε να ακουτε την εκπομπη Users(games), στον Sentra FM 103.3!

More
16 Jan 2010 16:01 #67982 by Frank
καλως ηρθατε ολοι σας ! :bye:

More
17 Jan 2010 15:12 #68022 by Παναγιωτης Κοκκόσης
καλησπερα ξανα με αφορμη το τι παιχνιδια μου αρεσουν κ την κονσολα γουσταρω ξαναγραφω εδω.ειμαι αρρωστος με το playstation απο μικρος ξερετε απο το ps1 στο ps2 κ τωρα προσφατα αν κ καθυστερημενα στο ps3.τα παιχνιδια που ειναι τα αγαπημενα μου ειναι 3.το GTA τα εχω παιξει ολα κ τωρα παιζω το τελευταιο στο ps3,το MGS επισης τα εχω παιξει ολα κ ειμαι παλι στο τελευταιο κ το worms το οποιο στο ps1 ηταν κορυφαιο σε 2d μετα το διαλυσανε το παιχνιδι σε 3d κ δυστυχως δεν εβγαλαν κατι καινουριο που ειναι σαν του ps1 ξανα.κ το kula world για οσους το ξερουν επισης πολυ χασιμο παιχνιδι που δεν ξαναεκδοθηκε για τις καινουριες κονσολες.αρα 4 οχι 3 τελικα!!!

More
17 Jan 2010 23:12 #68033 by gkathina
Καλησπέρα... Χαιρετώ όλα τα παιδιά του forum. Ειμαι ο Γιώργος απο ΑΘΉΝΑ και κάπου κάπου παίζω και κανένα pro.... MONO AYTO. Ψάχνοντας για πληροφορίες για το παιγνίδι ( κυρίως επειδή είμαι newbie ) βρήκα τυχαία το site, αλλα βλέπω ότι έχει πολλά ενδιαφέροντα θέματα και αποφάσισα να κάνω εγγραφή. Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

More
18 Jan 2010 15:12 #68044 by doxitis
Καλως ηρθατε παιδες! :welcome2:

More
26 Feb 2010 08:53 #68931 by PlAkAs
καλημερα και απο εμενα!

ειμαι κατοχος ps3 και fun της μαμας sony

καλως σας βρηκα και ευχομαι να τα παμε ολα μελι :roll:

More
27 Feb 2010 19:12 #68961 by lavezzi7
Καλώς τον!!!Καλή διαμονή στις σουίτες του φόρουμ σου εύχομαι... :mrgreen:

More
05 Apr 2010 12:30 #70222 by Smarty
Γεια! Δεν θυμαμαι ακριβώς πως σας βρήκα χτες αλλα μ'αρεσε το site. Ομολογω να πω οτι δεν περιμενα να βρω τετοια πληρη ενημέρωση για gaming σε ελληνικο site. Παντως μπορω να πω συνεχιστε την καλή δουλειά. :)