Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Γνωριμία μελών GameWorld!

More
18 Oct 2005 13:03 #4135 by Μπάμπης Κάιδος

KaiZeR wrote: Alla ola auta gia to sxoleio ta lete epeidh to teleiwsate prin apo 5+ xronia upo8etw...!:D :D !To sxoleio pleon exei ginei o topos xalarwshs gia ton ma8hth!8a shkw8eis kata tis 9 (afou den ufistatai apousia pleon....),8a pas sxoleio,8a pareis ton kafe sou 8a mpeis stin ta3h me tin parea sou,kai o ka8hghths eite 8a asxolh8ei me ta "spasiklakia" (pou auta prokovoun stin zwh tous telika... :? ) pou ka8ontai sta prwta 8rania,eite 8a katsei se mia gwnitsa koimismenos,xwris na enoxlei kanenan....ta kalutera xronia!!!O ma8hths trexei mono tin stigmh pou gurnaei apo to sxoleio,opou exei diavasma gia to frontisthrio kai meta frontisthrio.

Kala mas douleveis tora?? Ego prin dio xronia kathomoun sta thrania kai oxi mono o kafes den epitrepotan alla kai oi kathigites itan (sinithos) poli spastikoi (oxi oti ftene aftoi vevea, ti douleia tous prospathoune na kanoune). Kai ti ennoeis den iparxoun apousies??? Tote giati pate? Mazoxes eiste? Emeis me tosa diavasmata mono gia tis apousies pigename, kai sto telos teliosame me 100+ apousies o kathenas... Olo to Maio spiti kai diavasma... Sto orio diladi...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Oct 2005 14:45 - 07 May 2008 21:48 #4140 by Μάνος Γρυπάρης
Εγώ όταν και όποτε έχω free time, πηγαίνω για κανένα καφέ Γλυφάδα και γενικά παραλιακή, Αργυρούπολη, Γκάζι, Golden Hall.

Από εκεί και πέρα παίζω κανένα video game, με αγαπημένα είδη τα Sports, RPG και Strategy.

Και τέλος παίζει κλασικά κανένα DVD με ταινία που μας έχει ξεφύγει, 5x5 με φίλους κι ότι άλλο προκύψει.

Από χόμπι όταν ήμουνα πιτσιρικάς είχα περάσει από καράτε (για 3 μήνες μέχρι κίτρινη ζώνη) και από Σκάκι. Με τον Ζήνων Γλυφάδας από Δ' καταφέραμε κι ανεβήκαμε μέχρι Β' Εθνική. Είχα παίξει αρκετούς αγώνες στην 1η ομάδα κι είχα φτάσει 1350 ΕΛΟ. Αυτά τα ολίγα. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 07 May 2008 21:48 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Oct 2005 17:00 #4153 by Γιώργος Γκούμας
Kaizer σε ποιο σχολειο πηγαινες????Αυτα που περιγραφεις σιγουρα δεν γινοταν στο δικο μου και μονο στο πανεπιστημιο τα εχω δει...Με καφε στην ταξη????Δεν εχει απουσιες???Ξαναγυρναω και τωρα...Μπαμπη υποκλινομαι...Το 100+ το ειχα για πλακα το νουμερο...

More
18 Oct 2005 20:12 - 31 Aug 2008 14:49 #4167 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα Topic για να δημοσιεύσετε τις φωτογραφίες σας είτε είναι δικές σας, δικών σας προσώπων, κατοικιδίων (αν έχετε), αυτοκινήτων κ.ο.κ.

My photos

Σαντορίνη

Με τον Mikeius

Με τους Esc

Με Σφυρή-Καραντάσιου στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Beach Volley...

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την...ποδοσφαιρική τούρτα γενεθλίων που μου ετοίμασαν οι φίλοι μου στα 21α μου γενέθλια (πάνε κάμποσα χρόνια δηλαδή). Η "σπείρα" είχε μαζευτεί σε μία γνωστή καφετέρια της Αργυρούπολης όπου πήγα ανυποψίαστος κι έσκασε το παρακάτω...
[img

Κάτω αριστερά διακρίνεται η φράση "Manager Μάνο Χρόνια Πολλά". (τα στολίδια της τούρτας ήταν άκρως συλλεκτικά).

Ποδόσφαιρο
Η 1η μας κούπα στο 5x5! :cup: (στην Photo διακρίνεται ο Φώτης - captain των Managers)
[img

Κατοικίδιο
Η σκύλα μου. Χάσκι, θηλυκό. Το λένε "Τζένη" (άμα κάνει ντου στον Sportime, βλέπω την Χουάνα, την Σαϊτα και την Αρούνα να ψάχνουνε μάντρα για να το σκάσουνε!)
[img

Περιμένουμε και τις δικές σας photos. Για να δημοσιεύσετε κι εσείς τις φωτογραφίες σας θα πρέπει πρώτα να τις Scanάρετε ή να τις μεταφέρετε από το κινητό σας στον υπολογιστή. Για να τις ανεβάσετε στο Internet χρησιμοποιήστε το www.photobucket.com .

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 31 Aug 2008 14:49 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Oct 2005 21:43 #4175 by Τάσος Γεωργίου
ελεύθερος χρόνος;; 8O από ποιό ανέκδοτο είναι αυτό Μάνο; :mrgreen:

τον ελάχιστο λοιπόν που μου περισσεύει ανεβοκατεβαίνω την Πεντέλη είτε σε 4 είτε σε 2 τροχούς πάω καμμιά μονοήμερη (συνήθως ΑηΓιάννη, άντε και καμμιά Ναύπακτο), ψάχνω κανα δρόμο χωρίς κίνηση και με καλή πρόσφυση (θα ψάχνω επ άπειρον δηλαδή... :mrgreen: ), βλέπω κανα dvdάκι πάω κανα σινεμά (σπάνια το τελευταίο γιατί οι βενζίνες έχουν παραακριβύνει και δεν μας μένει τίποτα...)

για καφεδάκι προτιμώ ή μαραθώνα (φράγμα) ή starbucks (οπουδήποτε) ή ένα πολύ ωραίο καφενεδάκι στο ρέμα χαλανδρίου. Αν και προτιμώ καταστασούλα σε σπίτι με μουσικούλα, καλή παρέα, κρασάκι κλπ. κλπ.

Προσπαθώ μεταξύ άλλων να παίζω και κανά game αλλά η στοίβα δίπλα απ' το γραφείο όχι μόνο δεν πέφτει αλλά κάθε μέρα νομίζω ότι ψηλώνει... τέσπα φταίει και λίγο το κόλλημα μου να συνεχίζω να παίζω παλιά games και modifications. Όταν δε τρώω κόλλημα με το game κάθομαι και το ψάχνω και γράφω και καμμιά modiφούλα (αν δεν παρατούσαν την Infinity Engine θα σας έλεγα... :lol: :lol: )

Ε αυτά περίπου... τώρα πως τα προλαβαίνω είναι απλό. έχω ξεχάσει την έννοια ύπνος... :mrgreen:

More
18 Oct 2005 22:51 #4182 by Mixalis Sarikloglou
Lipon me lene Mixali kai arketi tha me xerete apo alou,meno kavala kai pigeno 3 lykeiou kai fetos exoume megalo zori :(
oso gia to sxoleio mas exoume kai emeis kafedes mesa stin taxi omos kai apousies :lol:

Pame gera Elladaraaaaaaaaa!!!!

More
19 Oct 2005 01:31 #4199 by Γιώργος
Καφέ κυρίως, μπαλίτσα που και που, γήπεδο κάθε Κυριακή, μουσική στο σπίτι με καλή παρέα και βέβαια ίντερνετ και παιχνίδια. Βασικά πιστεύω ότι με καλή παρέα ότι και να κάνεις περνάς καλά.

www.thebench.gr Η φυσική θέση του προπονητή.

More
19 Oct 2005 01:36 #4200 by Γιώργος
Εγώ τι να πω, είμαι σε ενδιάμεση φάση δυστυχώς δεν πέρασα στη σχολή που ήθελα και θα ξαναδώσω πάλι τουλάχιστον το θετικό είναι ότι τελείωσα το σχολείο και ξεμπέρδεψα.

More
19 Oct 2005 01:46 #4203 by Γιώργος
Σε ποια καφετέρια αν επιτρέπεται έγιναν τα γενέθλια σου; Πρόσεξε από εκεί υπάρχει η πιθανότητα να καταλάβω και πάνω κάτω πότε μπορεί να έγιναν. Όσο για τη φωτογραφία με Σφυρή-Καραντάσιου τι να πω ΚΟΛΟΦΑΡΔΕ!

More
19 Oct 2005 03:02 #4217 by Μάνος Γρυπάρης
XAXAXAXAXAXA! :mrgreen:
Έχω και μία με Βίκυ Αρβανίτη-Θάλια Κουτρουμανίδου, πρέπει να ψάξω να τη βρω κι αυτή. Ωραίο κορίτσι κι η Βίκυ! :crazy tooth:

Λοιπόν, η καφετέρια έχει διπλό όνομα με τις ίδιες λέξεις οι οποίες αρχίζουν από "P". Το' πιασες το υπονοούμενο μεγάλε μεγάλε!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)